Amazoniet kopen - Intuïtie en Innerlijk weten

Amazoniet - Intuïtie en Innerlijk weten

Amazoniet is lichtblauw tot blauw, groenblauw tot groen. 

Werking Amazoniet

Amazoniet absorbeert niet alleen straling van telefoon of wifi, maar filtert ook de informatie die jij in je opneemt. Met een Amazoniet worden jouw intuïtie en jouw innerlijk weten met elkaar verbonden. Daarnaast helpt ze jou energetische blokkades op te lossen. Maar dat is nog lang niet alles. Zo maakt Amazoniet nieuwsgierig en leergierig en geeft ze je overzicht. Ze helpt je namelijk een probleem vanuit verschillende standpunten te bekijken. Ze helpt je ook gelijk actie te ondernemen zodat je de juiste stappen kunt nemen om uit een situatie te stappen en dingen te manifesteren zoals jij ze wilt. Daarnaast staat de steen bekend om haar verjongende en regeneratieve werking en kan ze zelfs tot op celniveau vernieuwing brengen. 

Amazoniet (ook wel Amazonesteen genoemd) is een edelsteen die evenwicht brengt en balans. Amazoniet schenkt harmonie in jezelf en tussen mensen. Zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet helpt je om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. De steen helpt je om angst voor confrontaties en oordelen te overwinnen en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, angst en trauma. 

Gebruik van Amazoniet

Amazoniet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je amazoniet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Amazoniet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Hartchakra (4e), keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Waterman ( 21 januari tot 17 februari), Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Amazoniet kan beter niet te veel met water gereinigd worden.

Amazoniet AA splitarmband
Prachtige splitarmband van Amazoniet in AA-kwaliteit. De Armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. De Amazoniet splitstenen zijn ca. 1 – 1,5 cm.
€ 15,00
Amazoniet trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Amazoniet staat bekend als krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en intuïtieve wijsheid. *Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 13,65
Amazoniet haarclip
Laatste items in voorraad
Unieke haarclip met Amazoniet steentjes. De haarclip is 7 cm.
€ 8,95
Mala rozenkwarts/ amazoniet/ rhodoniet + lotus
Halsketting met 108 kralen van rozenkwarts, amazoniet en rhodoniet, met lotus bedeltje.(*)Ook geschikt als mala voor het tellen van mantra's. Wordt geleverd in een katoenen cadeautasje.
€ 18,28
Amazoniet reiki obelisk
Amazoniet obelisk met gegraveerde reiki symbolen. Geliefd door edelsteentherapeuten, reiki beoefenaars en feng shui specialisten. 
€ 12,50
Amazoniet trommelstenen A kwaliteit ±250 g
Amazoniet is donkergroen/turkooisgroen met fijne witte lijnen en het brengt het mentale en etherische lichaam in evenwicht. Kalmeert de zenuwen, helpt bij creatieve expressie en doorbreekt illusies. 
€ 21,32
Amazoniet ema egg
Amazoniet ema egg van ca. 2,5 tot 4 cm. Let op! Stenen zijn uniek en hij kan dus afwijken van de foto. De vindplaats van deze Amazoniet is Madagaskar.
€ 7,00
Ruwe amazoniet A kwaliteit in doos ± 700-900 g
Ruwe, natuurlijke amazoniet kan worden gebruikt ter decoratie, bij healing of om op een altaar te plaatsen.Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en afmeting kan varieëren en afwijken van de getoonde foto.
€ 25,30
Amazoniet obelisk
Een obelisk is een krachtige vorm, ookwel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.
€ 10,50
Aanbieding!-15%
Amazoniet edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,91 €Edelsteenhanger amazoniet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,73
€ 13,80
Amazoniet enkelbandje gipsy-stijl
Enkelbandje gipsy-stijl in de edelsteen Amazoniet, ca. 24 cm lang en ook nog iets korter te sluiten, met 4 mm kraaltjes.
€ 14,95
Armband amazoniet en zwarte agaat
Armband om verschillende keren om de pols te wikkelen.Geschikt voor zowel smallere als bredere polsen.Met lederen koord, 87 kralen.
€ 14,25
Aanbieding!-10%
Mala armband amazoniet elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Mala/armband met 21 kralen van amazoniet.Geregen op een elastiek. Met brokaat tasje.
€ 11,25
€ 12,50
Aanbieding!-10%
Mala armband amazoniet elastisch met lotus 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.
€ 11,25
€ 12,50