Amazoniet splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amazoniet splitarmband + kaart

Amazoniet split armband met displaykaartje.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

€ 6,10 Inclusief belasting

€ 5,04 Exclusief belasting

Omschrijving

De Amazoniet splitarmband + kaart kopen

Amazoniet split armband met displaykaartje.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

De werking van de Amazoniet

Amazoniet wordt ook wel Amazonesteen genoemd. De steen brengt je in balans. Amazoniet bevordert de harmonie met jezelf en tussen andere mensen en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Het mineraal kan je helpen om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. Amazoniet vermindert verdriet, angsten, bezorgdheid, stemmingswisselingen en negatieve energie. De steen heeft een positief effect op de weerstand, de tanden, de hersenen, de stofwisseling, het zenuwstelsel, de hypofyse en de intuïtie. Amazoniet versterkt de wil en zet je weer in je eigen kracht. Het mineraal werkt heilzaam bij een tekort aan calcium.

Het gebruik van Amazoniet

Amazoniet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je amazoniet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Amazoniet wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Amazoniet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze splitarmband Amazoniet perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de balans en de kracht die de Amazoniet te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e), keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld: 

Waterman ( 21 januari tot 17 februari) Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Amazoniet kan beter niet te veel met water gereinigd worden.

Datasheet
8718226691491
25 Items
8718226691491
Je bent misschien ook geïnteresseerd in