Amazoniet zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amazoniet zaksteen

Zaksteen Amazoniet van ca. 4-6 cm. Vindplaats Madagaskar. Met een Amazoniet worden jouw intuïtie en jouw innerlijk weten met elkaar verbonden.

€ 9,95 Inclusief belasting

€ 8,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Amazoniet zaksteen kopen

Zaksteen Amazoniet van ca. 4-6 cm. Vindplaats Madagaskar

Werking Amazoniet

Amazoniet absorbeert niet alleen straling van telefoon of wifi, maar filtert ook de informatie die jij in je opneemt. Met een Amazoniet worden jouw intuïtie en jouw innerlijk weten met elkaar verbonden. Daarnaast helpt ze jou energetische blokkades op te lossen. Maar dat is nog lang niet alles. Zo maakt Amazoniet nieuwsgierig en leergierig en geeft ze je overzicht. Ze helpt je namelijk een probleem vanuit verschillende standpunten te bekijken. Ze helpt je ook gelijk actie te ondernemen zodat je de juiste stappen kunt nemen om uit een situatie te stappen en dingen te manifesteren zoals jij ze wilt. Daarnaast staat de steen bekend om haar verjongende en regeneratieve werking en kan ze zelfs tot op celniveau vernieuwing brengen. 

Amazoniet (ook wel Amazonesteen genoemd) is een edelsteen die evenwicht brengt en balans. Amazoniet schenkt harmonie in jezelf en tussen mensen. Zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet helpt je om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. De steen helpt je om angst voor confrontaties en oordelen te overwinnen en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, angst en trauma. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Amazoniet perfect bij jouw en heb jij behoefte aan daadkracht en weerstand die Amazoniet jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e), keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Waterman ( 21 januari tot 17 februari), Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Amazoniet kan beter niet te veel met water gereinigd worden.

Datasheet
8718561007162
37 Items
8718561007162
Je bent misschien ook geïnteresseerd in