Amethist A trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist A trommelstenen (mt3), per gram

Amethist trommelstenen in A-kwaliteit donkerder dan op de foto. De prijs is per gram. Formaat 20-40 mm, afkomstig uit India.

€ 0,28 Inclusief belasting

€ 0,23 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Datasheet
8718226696472
2755 Items
8718226696472
Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
001
Kleur
Paars
Omschrijving
Amethist trommelstenen in A-kwaliteit donkerder dan op de foto. De prijs is per gram. Formaat 20-40 mm
afkomstig uit India.
Werking
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen
diabetes
migraine
nachtmerries
slapenloosheid
slecht werkende alvleesklier
stress
whiplash
zenuwachtigheid.
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...