Amethist engel 5 cm displayset 1 st.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist engel 5 cm displayset 1 st.

Amethist staande engel van 5 cm in cadeauverpakking.

€ 24,00 Inclusief belasting

€ 19,83 Exclusief belasting

Omschrijving

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Datasheet
5060236570550
44 Items
5060236570550
Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
05
Kleur
Paars
Omschrijving
Amethist staande engel van 5 cm in cadeauverpakking.
Werking
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop
acceptatie van verlies
bloedsamenstelling
concentratie
de stilte in jezelf te vinden
gevoel van compassie en zonder oordeel
hart en vaten
huidklachten
intuïtie
ne
spiritualiteit
wilskracht