Amethist pendel facet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist pendel facet

Amethist facet pendel van ca. 3 cm lang.

€ 7,95 Inclusief belasting

€ 6,57 Exclusief belasting

Omschrijving

Amethist pendel facet kopen

Amethist facet pendel van ca. 3 cm lang.

Werking Amethist

Amethist is een van de bekendste stenen. Hij staat erom bekend dat hij je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Het inzicht wat je kunt krijgen in je gevoelens helpt je om bepaalde ervaringen een plek te geven. Zo helpt de steen bij de verwerking van verdriet, boosheid, negatieve gedachtes en trauma’s. Ook bevordert Amethist spirituele groei en in edelstenentherapie wordt hij veel gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, zenuwstelsel, hart en vaten. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt de stilte in jezelf te vinden. De steen heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze pendel facet perfect bij jou of heb jij behoefte aan verwerking van trauma’s en een eerlijke kijk naar jezelf die de Amethist te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Amethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Let op Amethist kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren en verliest dan zijn diepe paarse kleur.

Datasheet
8718226695413
160 Items
8718226695413
chat Commentaar (0)