Amethist punten geslepen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist punten geslepen, p/kg

Amethist punten geslepen, de maten variëren van 120 gram tot 1,5 kilo (ca. 3 tot 12 cm hoog). Er kan soms ook Rookkwarts in de punten zitten. Bestel minimaal 0.5 kg. De prijs is per kilo.

€ 179,00 Inclusief belasting

€ 147,93 Exclusief belasting

Omschrijving

Amethist punten geslepen, p/kg kopen

Amethist punten geslepen, de maten variëren van 120 gram tot 1,5 kilo (ca. 3 tot 12 cm hoog). Er kan soms ook Rookkwarts in de punten zitten. Bestel minimaal 0.5 kg. De prijs is per kilo.

Ervaar innerlijke vrede en spirituele groei met de Amethist edelsteenpunten

Stap in een wereld van innerlijke vrede en spirituele groei met onze prachtige Amethist edelsteenpunt van 3 tot 12 cm. De betoverende schoonheid van deze edelsteen zal je zintuigen prikkelen en je hart vullen met een gevoel van verwondering.

Samen met Bergkristal en Roze Kwarts is Amethist één van de bekendste edelstenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten.

Amethist staat bekend om zijn krachtige helende eigenschappen. Het is een kristal dat harmonie brengt in zowel de geest als het lichaam. De energetische vibraties van de Amethist helpen je om stress en spanning los te laten, waardoor je een diepe innerlijke rust kunt ervaren.

Dit edelsteenpunt is met de hand geslepen en gepolijst om zijn natuurlijke schoonheid te onthullen. De vloeiende lijnen en levendige paarse tinten maken elk stuk uniek en adembenemend. Plaats het in je woonkamer, slaapkamer of kantoor om een positieve en rustgevende omgeving te creëren.

Naast het bevorderen van ontspanning en harmonie, staat Amethist bekend om zijn vermogen om intuïtie en spirituele groei te stimuleren. Het opent de deur naar hoger bewustzijn en helpt je om een diepere verbinding met jezelf en het universum te ervaren.

Onze Amethist edelsteenpunt van 3 tot 12 cm is niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevol hulpmiddel op je spirituele reis. Laat het de energieën om je heen zuiveren, je geest verhelderen en je hart openen voor positieve transformatie.

Bestel vandaag nog je eigen Amethist edelsteenpunt en laat de magische kracht van deze edelsteen je omarmen. Ontdek de diepe vrede en helende energie die Amethist te bieden heeft en breng evenwicht in je leven.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Amethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Let op Amethist kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren en verliest dan zijn diepe paarse kleur

Meer info over het reinigen en opladen van edelstenen vind je in onze blog :

Edelstenen en Mineralen Reinigen en Opladen

Datasheet
8718561000361
4 Items
8718561000361
Je bent misschien ook geïnteresseerd in