Amethist Ruby Mania, armband nr 19, rond
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist Ruby Mania, armband nr 19, rond

Amethist armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking.

€ 39,00 Inclusief belasting

€ 32,23 Exclusief belasting

Omschrijving

Amethist Ruby Mania, armband nr 19, rond kopen

Amethist armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking.

De werking van Amethist

Amethist werkt in op je kruinchakra en derde oogchakra en stimuleert daarmee je intuïtie en spiritualiteit. Gelukkig opent het niet alleen je kruin, maar beschermt het deze ook nog, waardoor er niet al te snel teveel informatie binnenkomt. Nog steeds staat de steen bekend als steen van de wijsheid en helpt de steen je inzicht te krijgen in oude overtuigingen en patronen. Daarnaast helpt de steen je het leven te accepteren zoals het is (de mooie en de minder mooie dingen) en geeft het ruimte voor nieuwe dingen. De steen wordt ook veel gebruikt bij meditatie en helpt je dan je hoofd helder te krijgen en de stilte in jezelf te vinden.

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie van verlies, wilskracht, negatieve gedachtes los te laten. Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress, zenuwachtigheid.

Het gebruik van Amethist

Amethist kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je amethist gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen zoals in een ruimte waar je harmonie en rust wilt brengen, zoals je woonkamer of praktijk. Ook wordt er bij slaapproblemen en nachtmerries vaak geadviseerd een stuk amethist onder je kussen te leggen.

Amethist is ook onderdeel van de Gouden Driehoek. Dit is de combinatie van Bergkristal, Amethist en Roze Kwarts. Deze krachtige combinatie versterkt elkaar, waardoor ze samen krachtiger zijn dan elk van deze stenen alleen. Deze oeroude combinatie brengt liefde en harmonie in de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Ook is deze combinatie bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren.

Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. Omdat Amethist harmonie en innerlijke wijsheid brengt, vind je deze steen vaak terug in het grid. Een klein stukje ruwe amethist kun je ook prima in het midden van het grid leggen om zo extra kracht bij te zetten bij een intentie.

Wist je overigens dat je een amethist geode goed kan gebruiken om je stenen energetisch te reinigen en op te laden? Door een steen een uur of twaalf in een amethistgeode te leggen wordt deze als vanzelf gereinigd. De geode zelf kun je vervolgens weer reinigen door hem onder stromend water af te spoelen, maar je zult merken dat dit niet zo vaak nodig is. Om stenen te reinigen kun je ze overigens ook op een bedje van amethisttrommelsteentjes leggen.

Ook de uiterlijke vorm van amethist heeft invloed op zijn werking. Amethist wordt bijvoorbeeld vaak in punten geslepen. De energie stroom daarbij altijd in de richting van de punt. Wil je energie afvoeren dan plaats je de punt van je af, wil je energie toevoegen dan plaats je de punt naar je toe. Amethist wordt daarnaast vaak in dubbeleinders (kristallen met aan beide uiteinden een punt) geslepen. Dubbeleinders zenden en ontvangen tegelijk. Een Amethist dubbeleinder kan je helpen bij jezelf en in jouw lichaam te komen en kan je ondersteunen oude patronen te doorbreken of blokkades in jezelf in beweging te zetten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist armband van Ruby Mania perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan inzichten en de kracht die de Amethist te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Amethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Let op Amethist kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren en verliest dan zijn diepe paarse kleur.

Datasheet
8718561011794
130 Items
8718561011794
Je bent misschien ook geïnteresseerd in