Amethist splitarmband cluster
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist splitarmband cluster

Splitarmband Amethist, hier zijn de stenen geclusterd geregen splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 11,70 Inclusief belasting

€ 9,67 Exclusief belasting

Omschrijving

Cluster splitarmband Amethist

Splitarmband Amethist, hier zijn de stenen geclusterd geregen splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

Werking Amethist

Amethist heeft een beschermende, ontspannende en zuiverende werking. De steen brengt harmonie en innerlijke rust. Hij helpt je bij het leeg maken van het hoofd en helpt je bij het maken van keuzes. De steen helpt je om negatieve gedachtes los te laten en trauma's te verwerken. Amethist kan ook helpen bij verslavingen. De steen zal je ook helpen om bepaalde ervaringen uit het verleden een plaats te geven. Hierdoor kan je trauma's, emotionele pijnen en verlies vlugger los laten

De steen geeft je een gevoel van rechtvaardigheid en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid.

De edelsteen Amethist helpt bij meditatie om de geest tot rust te brengen en een diepe innerlijke rust te vinden waardoor je de wijsheid in jezelf kan ontdekken. Gebruik de steen tijdens meditatie om een veld van lichtenergie te creëren. Voor het ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie kan je amethist gebruiken daar hij het derde oog chakra en kruin chakra kan openen en helpt je de stilte in jezelf terug te vinden.

Amethist wordt ook als elixer gebruikt voor meer focus, alertheid en vrede.

Gebruik amethist om je woning te zuiveren.

De edelsteen Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater).

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en hartvaten.

Amethist kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

Sterrenbeeld:

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari)

Chakra:

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


Datasheet
8718561010209
259 Items
8718561010209
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...