Amethist vlinder druppel hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist vlinder druppel hanger

Een mooie hanger van de edelsteen Amethist, die omlijst wordt door een sierlijke vlinder en een klein bloemetje. De steen en hanger zijn druppelvormig. Let op! De hanger wordt zonder ketting geleverd.

€ 8,50 Inclusief belasting

€ 7,02 Exclusief belasting

Omschrijving

Vlinder druppel hanger Amethist kopen

Een mooie hanger van de edelsteen Amethist, die omlijst wordt door een sierlijke vlinder en een klein bloemetje. De steen en hanger zijn druppelvormig. Let op! De hanger wordt zonder ketting geleverd.

Ontdek de betoverende schoonheid van onze Amethist vlinder druppel hanger!

Laat je meevoeren door de krachtige werking van deze edelsteen. De Amethist staat bekend om zijn helende eigenschappen en spirituele betekenis, waardoor deze hanger niet alleen een prachtig sieraad is, maar ook een bron van positieve energie.

De Amethist is een steen die wordt geassocieerd met rust, balans en helderheid van geest. Het heeft een kalmerend effect en kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve gedachten. Door het dragen van de Amethist vlinder druppel hanger kun je jezelf omringen met een aura van kalmte en sereniteit, waardoor je innerlijke rust kunt ervaren, zelfs in de meest hectische tijden.

Daarnaast staat de Amethist bekend om zijn vermogen om spirituele groei en intuïtie te bevorderen. Het opent de poort naar hoger bewustzijn en kan je helpen om dieper contact te maken met je innerlijke zelf en het universum. Door de Amethist vlinder druppel hanger te dragen, kun je je spirituele reis versterken en je intuïtieve vermogens verder ontwikkelen.

De vlinder, die het symbool is van transformatie, past perfect bij de eigenschappen van de Amethist. Het herinnert ons eraan dat we in staat zijn om te groeien, te veranderen en ons potentieel te ontplooien. De combinatie van de Amethist en de vlinder in deze hanger maakt het een krachtig symbool van persoonlijke groei, transformatie en schoonheid.

Bij De Goudsbloem geloven we in de kracht van natuurlijke stenen en hun vermogen om ons welzijn te bevorderen. Elk van onze Amethist vlinder druppel hangers is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd om de hoogste kwaliteit te garanderen. We willen je niet alleen voorzien van een prachtig sieraad, maar ook van een instrument voor innerlijke groei en spirituele verbinding.

Laat de magie van de Amethist vlinder druppel hanger je vergezellen op je reis naar balans, rust en zelfontdekking. Bestel vandaag nog en ervaar de transformatieve kracht van deze prachtige edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Amethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Datasheet
8718561072757
102 Items
8718561072757
Je bent misschien ook geïnteresseerd in