Amethist zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amethist zaksteen

Edelsteen zaksteen van Amethist, afmeting ca. 4-5 cm. Amethist werkt in op je kruinchakra en derde oogchakra en stimuleert daarmee je intuïtie en spiritualiteit.

€ 9,50 Inclusief belasting

€ 7,85 Exclusief belasting

Omschrijving

Amethist zaksteen kopen

Edelsteen zaksteen van Amethist, afmeting ca. 4-5 cm. 

Werking Amethist

Samen met Bergkristal en Roze Kwarts is Amethist een van de bekendste steensoorten die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Niet alleen zijn de paarse kristallen een lust voor het oog, maar tevens kan de steen kalmte en rust bevorderen, werkt hij ontspannend en brengt hij harmonie. Daarnaast staat Amethist erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten en het inzicht wat je kunt krijgen in je gevoelens helpt je om bepaalde ervaringen een plek te geven. Zo helpt de steen bij de verwerking van verdriet, boosheid en trauma’s. Ook bevordert Amethist spirituele groei en in edelstenentherapie wordt hij veel gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. 

Amethist werkt in op je kruinchakra en derde oogchakra en stimuleert daarmee je intuïtie en spiritualiteit. Gelukkig opent het niet alleen je kruin, maar beschermt het deze ook nog, waardoor er niet al te snel teveel informatie binnenkomt. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend. Nog steeds staat de steen bekend als steen van de wijsheid en helpt de steen je inzicht te krijgen in oude overtuigingen en patronen. Daarnaast helpt de steen je het leven te accepteren zoals het is (de mooie en de minder mooie dingen) en geeft het ruimte voor nieuwe dingen. De steen wordt ook veel gebruikt bij meditatie en helpt je dan je hoofd helder te krijgen en de stilte in jezelf te vinden.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Amethist perfect bij jouw en heb jij behoefte aan spirituele groei en bescherming die Amethist jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 20 januari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Amethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Datasheet
8718561007179
95 Items
8718561007179
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...