Ametrien kopen - werking, kenmerken en eigenschappen

Ametrien - Rust en Kalmte

Geschiedenis Ametrien

Geboren uit een natuurlijk mengsel tussen de steen amethist en citrien, ontleent Ametrien zijn naam aan deze twee mineralen. Het eerste deel van het woord " Amé " komt van amethist. Het tweede deel "driehoek" komt van citrien. Deze zeer zeldzame steen ontleent zijn naam niet alleen aan zijn twee ouders. Het ontleent er ook zijn kleur aan. Het onderste deel krijgt een paarse kleur en het bovenste deel, de punt, krijgt een gele kleur. Twee kleuren die duidelijk van elkaar gescheiden blijven en die op de foto suggereren dat het om een ​​fotomontage gaat, aangezien het fenomeen zo ongewoon is. Deze steen is ontstaan ​​uit speciale geologische processen die miljoenen jaren geleden plaatsvonden.

De geschiedenis van ametrien gaat terug tot de ontdekking van de mijn in de 17e eeuw. Het verhaal begint wanneer een conquistador uit het Iberisch Schiereiland trouwde met prinses Anahi van de Ayoreo-stam in Bolivia. Als bruidsschat ontving de conquistador de rechten op een mijn waarin deze unieke edelsteen werd gevonden. Het nieuws van deze prachtige steen verspreidde zich snel en bereikte zelfs de koningin van Spanje, die een aantal geschenken van ametrien ontving.

In de daaropvolgende eeuwen bleef ametrien voornamelijk bekend in Bolivia en werd het gewaardeerd om zijn schoonheid en zeldzaamheid. Pas in de jaren 80 van de vorige eeuw begon ametrien zijn weg te vinden naar de internationale markten en werd het steeds populairder onder juweliers en verzamelaars.

Tegenwoordig blijft ametrien een gewilde edelsteen, gewaardeerd om zijn schoonheid en zeldzaamheid. Bolivia blijft de belangrijkste bron van ametrien, hoewel er ook kleine hoeveelheden in andere delen van de wereld worden gevonden.

De geschiedenis van ametrien is nauw verbonden met de betoverende pracht van zijn kleuren en de mystiek die het met zich meebrengt. Het blijft een geliefde edelsteen die de aandacht trekt van mensen over de hele wereld.

Oorsprong en samenstelling van Ametrien

De meest vooraanstaande bron van kwaliteitsedelstenen voor ametrien bevindt zich in de Anahi-mijn in Bolivia, hoewel er ook kwaliteitsstenen zijn gevonden in andere landen zoals Brazilië, India, Madagaskar en Sri Lanka. De Anahi-mijn, gelegen in de provincie Santa Cruz op meer dan 200 kilometer afstand van Puerto Suarez, herbergt de grootste afzetting van ametrien die commerciële exploitatie mogelijk maakt.

Wat betreft de samenstelling, behoort ametrien tot de familie van kwarts, aangezien het ontstaat uit een natuurlijke combinatie van twee kwartsen. Zoals bij alle kwartsen, is de verkleuring van het oorspronkelijk transparante mineraal te wijten aan de aanwezigheid van ijzer. In het geval van ametrien heeft het ijzer verschillende oxidatiestadia bereikt, wat resulteert in de opmerkelijke tweekleurige uitstraling van de steen.

Vindplaatsen Ametrien

Ametrien wordt voornamelijk gevonden in de Anahi-mijn in Bolivia, gelegen in de provincie Santa Cruz. Deze mijn herbergt de grootste en meest commercieel exploitabele afzetting van ametrien ter wereld. Het is hier waar de mooiste stenen worden gewonnen voor gebruik in sieraden.

Hoewel de Anahi-mijn in Bolivia de belangrijkste bron is, zijn er ook kleinere afzettingen van ametrien gevonden in andere delen van de wereld. Er zijn enkele afzettingen in Brazilië, India, Madagaskar en Sri Lanka waar kwaliteitsstenen worden gewonnen.

De specifieke kenmerken en kleuren van ametrien kunnen variëren afhankelijk van de vindplaats. De stenen uit de Anahi-mijn staan bekend om hun prachtige tweekleurige uitstraling, met een combinatie van paarse en gele tinten. Deze unieke kleuren maken ametrien zo geliefd bij sieradenontwerpers en verzamelaars.

Het is belangrijk op te merken dat ametrien een zeldzame edelsteen is en dat stenen van goede kwaliteit afkomstig zijn van beperkte bronnen. De mijnbouwactiviteiten worden zorgvuldig beheerd om de duurzaamheid en bescherming van deze waardevolle bronnen te waarborgen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Ametrien op het mentale niveau

De ametrien steen heeft niet alleen esthetische waarde voor het maken van sieraden en decoratieve voorwerpen, maar het heeft ook meerdere krachten op de geest, psychologie en emoties. Bij contact met deze prachtige tweekleurige edelsteen wordt snel de kalmerende werking ervaren, wat de geest tot rust brengt en meditatie stimuleert. Het verwijdert psychische spanning, verlicht stress en negatieve energieën die zich in de aura hebben opgehoopt. Het bevordert optimisme en moedigt mensen aan om hun leven weer in eigen handen te nemen. Ametrien is ideaal om emotionele schokken te verminderen en de staat van verdriet aan te pakken, zowel op emotioneel als mentaal niveau.

Creatievelingen en kunstenaars kunnen ametrien gebruiken in hun werk, omdat het de ontwikkeling van verbeeldingskracht, openheid van geest en relativisme bevordert. Het heeft een positieve invloed op de rechterhersenhelft, die verantwoordelijk is voor creativiteit en verbeeldingskracht. Ametrien helpt ook bij het overwinnen van vooroordelen en het openstellen voor anderen, waardoor acceptatie zonder schijn en tegenstellingen wordt bevorderd.

De ametrien steen stimuleert ons om voorbij vooroordelen te kijken en situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken, vooral in conflictsituaties. Het doel is om problemen te deblokkeren, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Met ametrien komt er samenhang tussen perceptie en actie. Emoties worden niet langer overheersend, maar heldere inzichten komen naar voren en concentratie wordt versterkt. Het verwijdert blokkades en brengt licht, waardoor het bijdraagt aan de innerlijke reis en een verbinding met het universum mogelijk maakt. Met een gefocuste geest en positieve energie kunnen we onszelf de juiste vragen stellen en de juiste antwoorden vinden.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Ametrien op het fysieke niveau

Ametrien heeft een breed scala aan werkingen, betekenissen en eigenschappen op het fysieke niveau. Deze prachtige edelsteen kan verschillende voordelen bieden voor het lichaam.

Een van de belangrijkste aspecten van ametrien is het vermogen om energetisch evenwicht te bevorderen. Het kan helpen om de energiestromen in het lichaam te harmoniseren, waardoor een gezonde balans wordt gecreëerd. Dit kan gunstig zijn voor het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van fysieke spanning en stress gerelateerde klachten.

Ametrien draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en het verwijderen van schadelijke stoffen, net zoals zijn oorspronkelijke steen. Het kan helpen bij het reinigen van het lichaam, vooral bij verslavingen en chronische aandoeningen zoals droefheid. Mensen met spraakstoornissen en coördinatieproblemen kunnen ook profiteren van de eigenschappen van ametrien. Het stimuleert de hypofyse, een belangrijke klier die verschillende lichamelijke reacties reguleert. Gecombineerd met lavendel kan ametrien een kalmerend effect hebben op het zenuwstelsel, waaronder angstgevoelens. Het hebben van ametrien-kristallen in huis, op het werk of in de auto kan helpen om spanning te verminderen.

Ametrien wordt ook geassocieerd met het versterken van het immuunsysteem. Het kan bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid en weerstand tegen ziekten en infecties. Daarnaast kan ametrien de stofwisseling stimuleren en helpen bij een gezonde spijsvertering, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt bevorderd en een gezond gewichtsbeheer wordt ondersteund.

Een ander belangrijk voordeel van ametrien is de potentie om verlichting te bieden bij hoofdpijn en migraine. Dankzij de kalmerende en ontspannende eigenschappen kan het de frequentie en intensiteit van deze klachten verminderen.

Het is essentieel om op te merken dat de ervaringen en effecten van ametrien op het fysieke niveau kunnen variëren tussen individuen. Het is raadzaam om ametrien regelmatig te reinigen en op te laden om de energie fris en optimaal te houden. Als je specifieke fysieke gezondheidsproblemen hebt, kan het raadplegen van een gekwalificeerde therapeut of deskundige op het gebied van edelsteentherapie nuttig zijn voor persoonlijk advies en begeleiding.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Ametrien op het spirituele niveau


Ametrien heeft op het spirituele niveau verschillende werkingen, betekenissen en eigenschappen die het een waardevolle steen maken voor spirituele groei en bewustzijn.

Een van de belangrijkste aspecten van ametrien is het vermogen om de intuïtie en spirituele verbinding te versterken. Het kan helpen om de spirituele inzichten te verdiepen en de communicatie met hogere dimensies te vergemakkelijken. Ametrien kan ook dienen als een gids bij meditatie en spirituele praktijken, waardoor men gemakkelijker toegang krijgt tot diepere bewustzijnsstaten en spirituele ervaringen.

Daarnaast kan ametrien bijdragen aan het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen die de spirituele groei belemmeren. Het stimuleert een open geest en helpt om vooroordelen te doorbreken, waardoor men zich meer kan openstellen voor nieuwe perspectieven en inzichten. Ametrien nodigt uit tot het verkennen van verschillende spirituele paden en filosofieën, waardoor men een bredere visie op het leven en het universum kan ontwikkelen.

Een ander belangrijk aspect van ametrien is het vermogen om harmonie en balans te creëren tussen het spirituele en materiële aspect van het leven. Het helpt om spirituele inzichten en ervaringen te integreren in het dagelijks leven, waardoor men een diepere verbinding kan voelen met het goddelijke en tegelijkertijd in balans blijft met de fysieke wereld.

Het is belangrijk op te merken dat de ervaringen en effecten van ametrien op het spirituele niveau individueel kunnen variëren. Iedereen kan zijn eigen unieke reis en ervaringen hebben met deze prachtige steen. 

Stenen en materialen die bij Ametrien passen

Ametrien is een prachtige edelsteen die goed kan worden gecombineerd met andere stenen en materialen om een harmonieuze en evenwichtige energetische omgeving te creëren. Hier zijn enkele stenen en materialen die goed samengaan met ametrien:

 • Bergkristal: Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het kan de energie van ametrien versterken en helpen om helderheid en focus te bevorderen.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli is een diepblauwe steen die spirituele wijsheid en intuïtie bevordert. Samen met ametrien kan het helpen om spirituele inzichten te verdiepen en communicatie met hogere dimensies te vergemakkelijken.

 • Seleniet: Seleniet staat bekend om zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. Het kan helpen om de energieën van ametrien in balans te brengen en een vredige en harmonieuze sfeer te creëren.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend om zijn liefdevolle en kalmerende energie. Samen met ametrien kan het helpen om emotionele heling en balans te bevorderen, en een gevoel van vrede en zelfliefde te versterken.

 • Labradoriet: Labradoriet is een steen van transformatie en bescherming. Het kan helpen om de spirituele groei te bevorderen en een schild van energetische bescherming te bieden. Samen met ametrien kan het de spirituele ontwikkeling versterken en helpen bij het integreren van nieuwe inzichten en ervaringen.

 • Citrien: Citrien en ametrien hebben vergelijkbare energetische eigenschappen, aangezien ametrien een combinatie is van amethist en citrien. Citrien kan helpen om vreugde, zelfvertrouwen en overvloed te bevorderen. Het samenvoegen van citrien en ametrien kan de positieve energie versterken en een gevoel van welzijn en optimisme bevorderen.

 • Aquamarijn: Aquamarijn is een kalmerende steen die verbonden is met de energie van water. Het kan helpen om communicatie te bevorderen, emotionele blokkades op te heffen en een gevoel van vrede en helderheid te brengen. Samen met ametrien kan het een harmonieuze balans tussen de geest en de emoties bevorderen.

 • Aventurijn: Aventurijn is een steen van geluk en voorspoed. Het kan helpen om negatieve energieën te transformeren en positieve energieën aan te trekken. Samen met ametrien kan het de energie versterken en een gevoel van overvloed en welvaart bevorderen.

Naast stenen kunnen andere materialen zoals zilver, goud of koperen sieraden en accessoires ook goed passen bij ametrien. Deze metalen kunnen helpen om de energie van ametrien te versterken en te geleiden.

Het is belangrijk om te vertrouwen op je intuïtie en persoonlijke voorkeur bij het kiezen van stenen en materialen om te combineren met ametrien. Experimenteer en ontdek welke combinaties voor jou het beste werken en resoneer met de energieën die je wilt versterken en ervaren.

Hoe kan je Ametrien reinigen en opladen?

Om ametrien te reinigen en op te laden, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken. Hier zijn enkele suggesties:

Reinigen Amtrien:

 1. Stromend water: Houd ametrien onder stromend water, bij voorkeur helder en natuurlijk bronwater. Visualiseer hoe het water alle negatieve energie en onzuiverheden van de steen wegspoelt.

 2. Rook: Passeer ametrien door de rook van witte salie, palo santo of andere reinigende kruiden. Zorg ervoor dat de rook de hele steen omhult en denk aan het verwijderen van alle negatieve energieën.

 3. Aarde: Begraven van ametrien in de aarde gedurende enkele uren tot een dag kan helpen om eventuele opgebouwde negatieve energieën af te voeren. Zorg ervoor dat je de steen goed reinigt voordat je hem begraaft en dat je hem later grondig schoonmaakt.

Opladen Ametrien:

 1. Zonlicht: Plaats ametrien gedurende enkele uren in direct zonlicht, bij voorkeur in de ochtend of avond. Visualiseer hoe de zonnestralen de steen vullen met positieve energie en vitaliteit.

 2. Maanlicht: Leg ametrien 's nachts onder het maanlicht, bij voorkeur tijdens de volle maan. Visualiseer hoe het zachte maanlicht de steen oplaadt en verfrist.

 3. Bergkristalcluster: Plaats ametrien op een cluster van bergkristal om het op te laden. Bergkristal staat bekend om zijn versterkende eigenschappen en kan de energie van ametrien helpen herstellen.

 4. Intentie: Houd ametrien in je handen en stel je voor dat het wordt gereinigd en opgeladen met positieve energie. Stuur je intentie naar de steen en visualiseer hoe het zijn volledige potentieel activeert.

Onthoud dat het belangrijk is om naar je intuïtie te luisteren bij het reinigen en opladen van ametrien. Kies de methode die voor jou het meest resonant en effectief aanvoelt. Doe dit regelmatig, vooral na intensief gebruik of wanneer je voelt dat de energie van de steen afneemt.

Het gebruik van Ametrien

Ametrien kan op verschillende manieren worden gebruikt vanwege zijn unieke eigenschappen en energie. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van ametrien:

 • Sieraden: Draag ametrien als sieraad, zoals een hanger, armband of ring, zodat je de energie van de steen de hele dag bij je kunt dragen. Het kan helpen om je energie in balans te brengen en positieve veranderingen te bevorderen.

 • Meditatie: Houd ametrien vast tijdens meditatie of leg het op je derde oogchakra om diepere meditatieve staten te bevorderen. Het kan de geest kalmeren, helderheid bieden en spirituele inzichten vergemakkelijken.

 • Innerlijke groei: Gebruik ametrien als een hulpmiddel voor persoonlijke en spirituele groei. Het kan je helpen om vooroordelen te overstijgen, open te staan voor nieuwe perspectieven en te groeien op een dieper niveau.

 • Energiebalans: Leg ametrien op verschillende chakra's om de energie in evenwicht te brengen en blokkades op te heffen. Het kan helpen om de stroom van energie door het lichaam te verbeteren en de algehele vitaliteit te verhogen.

 • Creativiteit: Als je een creatieve boost nodig hebt, plaats dan ametrien in je werkruimte of draag het tijdens het creatieve proces. Het kan helpen bij het stimuleren van verbeeldingskracht, innovatief denken en artistieke expressie.

 • Emotioneel welzijn: Gebruik ametrien als een hulpmiddel bij emotioneel herstel en het overwinnen van negatieve emoties. Het kan helpen bij het loslaten van verdriet, angst en stress, en een gevoel van optimisme en empowerment bevorderen.

Het is belangrijk om je eigen intuïtie te volgen bij het gebruik van ametrien. Luister naar wat je lichaam en geest nodig hebben en pas de steen toe op de manier die voor jou het meest resonant en helend aanvoelt.

Ametrien Kristallen Grid

Een ametrien kristallen grid is een krachtig hulpmiddel voor het versterken van de energie en het bevorderen van specifieke intenties. Hier is een suggestie voor het maken van een ametrien kristallen grid:

 1. Kies een rustige en serene ruimte waar je je ametrien kristallen grid wilt plaatsen. Dit kan een altaar, een meditatiehoek of een andere speciale plek zijn.

 2. Selecteer een grotere ametrien steen als het middelpunt van je grid. Dit kan een mooie gepolijste steen zijn of een ruwe kristal, afhankelijk van je voorkeur. Plaats het in het midden van je grid.

 3. Kies vervolgens verschillende kleinere ametrien kristallen om rond het middelpunt te plaatsen. Plaats ze in een cirkelvormige formatie rond de centrale steen. Je kunt ook kristallen in andere vormen en maten toevoegen om je grid te versterken. (zie ook stenen en materialen die bij Ametrien passen)

 4. Stel je intentie in voor je ametrien kristallen grid. Dit kan zijn om genezing, balans, spirituele groei of welk ander doel dan ook te bevorderen. Neem even de tijd om je intentie duidelijk te formuleren en richt je energie erop.

 5. Activeer je grid door met je handen of een kristalstaf zachtjes over de stenen te gaan. Visualiseer en stel je voor hoe de energie stroomt en zich verbindt met de intentie die je hebt ingesteld.

 6. Plaats eventueel andere ondersteunende stenen, symbolen of kristallen rond je ametrien kristallen grid om de energie verder te versterken. Je kunt bijvoorbeeld bergkristal toevoegen om de helderheid en zuiverheid te vergroten, of rozenkwarts voor liefdevolle energie.

 7. Laat je ametrien kristallen grid staan zolang als je wilt. Je kunt het regelmatig opnieuw activeren en opnieuw afstemmen op je intentie.

Onthoud dat het belangrijk is om je eigen intuïtie te volgen bij het maken en gebruiken van een ametrien kristallen grid. Experimenteer met verschillende opstellingen en stenen om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Geniet van de krachtige en helende energie die ametrien te bieden heeft.

Sterrenbeeld Ametrien

Ametrien wordt traditioneel geassocieerd met de sterrenbeelden Weegschaal, Ram, Boogschutter en Stier.

Weegschaal

Weegschalen zijn van nature diplomaten en vredestichters. Ze zijn sociaal en hebben een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Ametrien kan Weegschalen helpen om hun intuïtie te ontwikkelen en om morele beslissingen te nemen. Het kan hen ook helpen om hun emoties in balans te houden en om relaties te verbeteren.

Ram

Rammetjes zijn energiek en enthousiast. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ametrien kan Rammetjes helpen om hun doelgerichtheid te behouden en om hun moed en zelfvertrouwen te versterken. Het kan hen ook helpen om hun creativiteit te ontplooien.

Boogschutter

Boogschutters zijn optimistisch en avontuurlijk. Ze zijn nieuwsgierig en houden ervan om te leren. Ametrien kan Boogschutters helpen om hun intuïtie te ontwikkelen en om hun geest te openen voor nieuwe ideeën. Het kan hen ook helpen om hun focus te verbeteren en om hun doelen te bereiken.

Stier

Stieren zijn praktisch en stabiel. Ze zijn toegewijd aan hun dierbaren en houden van comfort. Ametrien kan Stieren helpen om hun intuïtie te ontwikkelen en om hun emoties in balans te houden. Het kan hen ook helpen om hun creativiteit te ontplooien en om hun doelen te bereiken.

Houd er rekening mee dat deze sterrenbeelden slechts een algemene richtlijn zijn en dat sterrenbeeldinterpretaties kunnen variëren. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te kiezen welke kristallen resoneren met jouw energie, ongeacht je sterrenbeeld.

Chakra's en Ametrien Zonnevlecht chakra Derde oog chakra Kruinchakra

Ametrien heeft een sterke verbinding met verschillende chakra's in het lichaam. Hier zijn de belangrijkste chakra's die resoneren met Ametrien:

 • Derde oog chakra (Ajna): Ametrien stimuleert en opent het derde oog chakra, dat zich bevindt tussen de wenkbrauwen. Het helpt bij het vergroten van intuïtie, helderziendheid en spiritueel inzicht. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

 • Kruinchakra (Sahasrara): Ametrien werkt samen met het kruinchakra, dat zich bovenop het hoofd bevindt. Het opent en verbindt je met hogere spirituele energieën, bevordert bewustzijn en helpt bij het verkennen van hogere niveaus van bewustzijn. Ontdek meer over het kruinchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 7e Chakra in spirituele groei

 • Zonnevlechtchakra (Manipura): Ametrien harmoniseert de zonnevlechtchakra, gelegen in het gebied van de maag. Het helpt bij het versterken van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en manifestatie van doelen. Ontdek meer over het zonnevlecht chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 3e Chakra in spirituele groei

Het is belangrijk op te merken dat Ametrien individueel kan resoneren met andere chakra's, afhankelijk van de persoonlijke energie en intentie. Je kunt Ametrien op de gewenste chakra plaatsen tijdens meditatie, dragen als sieraad of er een kristal grid mee maken om de energiestroming en balans te bevorderen. Luister altijd naar je eigen intuïtie bij het werken met chakra's en kristallen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Splitketting Ametrien smal
Smalle splitketting van Ametrien. De Ametrien splitketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,70
Niet op voorraad
Citrien Ametrien edelsteen hanger
Niet op voorraad
Laat je betoveren door de harmonieuze schoonheid van de Citrien Ametrien edelsteen hanger. Deze unieke hanger combineert de warme energie van Citrien met de helderheid van Ametrien, waardoor je een krachtig en veelzijdig sieraad hebt.
-10%Niet op voorraad
Ametrien trommelstenen (mt 2-3) per gram
Niet op voorraad
Ontdek de harmonieuze energie van Ametrien trommelstenen (mt2-3)! Onze zorgvuldig geselecteerde edelstenen zijn met precisie gepolijst tot gladde, ronde vormen. Ametrien, een combinatie van amethist en citrien, brengt de kalmerende eigenschappen van amethist samen met de verkwikkende energie van citrien, waardoor deze trommelstenen een unieke en evenwichtige vibratie uitstralen.
€ 0,31
€ 0,34
Ametrien splitketting + kaart
Splitketting Ametrien 45 cm met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.Elke Ametrien splitketting is met de grootste zorg met de hand vervaardigd. De gespleten stenen zijn zorgvuldig geselecteerd en aan een verfijnde ketting van hoogwaardig materiaal bevestigd. Het resultaat is een sieraad dat zowel elegant als opvallend is, waardoor je elke outfit naar een hoger niveau tilt.
€ 13,00
Ametrien splitketting
Splitketting Ametrien, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.Ontdek de unieke schoonheid van deze betoverende edelsteen die de prachtige kleuren van amethist en citrien combineert. Onze Ametrien splitkettingen zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en zullen zeker indruk maken met hun unieke uitstraling.
€ 11,70
Ametrien edelsteen hanger
Laat je betoveren door de bijzondere schoonheid van de Ametrien edelsteen hanger. Deze adembenemende hanger combineert de levendige kleuren van amethist en citrien in één enkele edelsteen, waardoor een uniek en opvallend sieraad ontstaat.
€ 11,98
-10%
Ametrien 100 gr. trommelstenen (mt3)
Ontdek de harmonieuze energie van Ametrien 100 gr. trommelstenen (mt3)! Onze zorgvuldig geselecteerde edelstenen zijn met precisie gepolijst tot gladde, ronde vormen. Ametrien, een combinatie van amethist en citrien, brengt de kalmerende eigenschappen van amethist samen met de verkwikkende energie van citrien, waardoor deze trommelstenen een unieke en evenwichtige vibratie uitstralen.
€ 33,66
€ 37,40
Edelsteenhanger ametrien
Laatste items in voorraad
Edelsteenhanger ametrien. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,57