Ametrien kopen - Rust en Kalmte

Ametrien - Rust en Kalmte

Ametrien is paars tot geel, soms met transparante delen. 

Werking Ametrien

Ametrien is zoals de naam al doet vermoeden een combinatie van Amethist en Citrien. Ametrien zorgt voor rust en kalmte. Je zult meer vertrouwen op je eigen intuïtie en dat geeft een gevoel van vertrouwen. Deze rust zul je ook merken wanneer je van mening verschilt met iemand of in een conflict terecht bent geraakt. Ametrien maakt flexibel. De steen zorgt er ook voor dat je extra creatief bent en dat je verborgen talenten aan het licht komen. Tijdens het dragen van Ametrien zal een gevoel van tevredenheid overheersen, stress is verleden tijd. Het wordt makkelijker een goed humeur te bewaren met Ametrien in je buurt. Fysiek heeft Ametrien een fijne werking, dit kristal werkt namelijk in op de stofwisseling in de cellen. Voor huid, haar en spieren werkt Ametrien vitaliserend. Door de zuurstofvoorziening die verbeterd door Ametrien kun je je energieker voelen door de steen. Ook bij winderigheid, boeren, misselijkheid en een opgeblazen gevoel kan Ametrien helpen, vooral als deze klachten voortkomen uit nervositeit. 

Gebruik van Ametrien

Ametrien kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Ametrien gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Ametrien bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e),zonnevlechtchakra (3e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Vissen (20 februari tot 20 maart) Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

Verzorging

Ametrien kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Ametrien kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Splitketting Ametrien smal
Smalle splitketting van Ametrien. De Ametrien splitketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting. 
€ 11,70
Edelsteenhanger ametrien
Edelsteenhanger ametrien. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,57
Ametrien splitketting
Splitketting Ametrien, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,70
Ametrien splitarmband + kaart
Ametrien splitarmbandje met displaykaartje.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 7,25