Ametrien splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ametrien splitarmband

Splitarmband Ametrien, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 5,95 Inclusief belasting

€ 4,92 Exclusief belasting

Omschrijving

Ametrien splitarmband kopen

Splitarmband Ametrien, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Ametrien

Ametrien is een mengsel van Amethist en Citrien. Ametrien staat voor samenkomen, afspreken en onderhandelen. Hij verbindt de dynamische energie van Citrien met de waakzaamheid van Amethist. Ametrien kan blokkades helpen oplossen. De steen bevordert de creativiteit, vitaliteit en oog-handcoördinatie. Ametrien is gunstig voor slechthorendheid, misselijkheid, stijfheid, stress, ontstoken gewrichten, meningitis en een opgeblazen gevoel. Het mineraal stimuleert tevredenheid, een goed humeur en een gevoel van controle en rust.

Het gebruik van Ametrien

Ametrien kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Ametrien gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Ametrien wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Ametrien bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Splitarmband Ametrien perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan vitaliteit en de kracht die de Amethist te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Kruinchakra (7e),zonnevlechtchakra (3e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld 

Vissen (20 februari tot 20 maart) Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

Verzorging

Ametrien kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Wel oppassen met fel zonlicht. De steen kan hierdoor verkleuren.

Datasheet
8718561022035
75 Items
8718561022035
Je bent misschien ook geïnteresseerd in