Ammoniet kopen - Moed en Doorzettingsvermogen

Ammoniet - Moed en Doorzettingsvermogen

Ammoniet is bruin tot beige. Geopaliseerde Ammoniet kan vele kleuren hebben. 

Werking Ammoniet

Ammoniet is een fossielsoort van een inktvis die miljoenen jaren geleden op de zeebodem leefde. De inktvissoort is ongeveer 65 miljoen jaar geleden uitgestorven. De steen heeft ontzettend krachtige, aardende en reinigende werkingen. Ammoniet zorgt voor doorbloeding en doorstroming van energie. De steen helpt je te herinneren waarom je hier op aarde bent. Met Ammoniet kun je sneller afscheid nemen van het verleden, of gebeurtenissen uit het verleden. Ammoniet zorgt voor moed, doorzettingsvermogen en kracht en richt je blik op de toekomst. Fysiek helpt Ammoniet je de zwangerschap door, en vermindert de steen depressie en misselijkheid. Ook als je last hebt van hartritmestoornissen kan Ammoniet hulp bieden. 

Gebruik van Ammoniet

Ammoniet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Ammoniet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Ammoniet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Ammoniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Ammoniet gepolijst 5-6 cm
Laatste items in voorraad
Gepolijste Ammoniet van 5 – 6 cm. De Ammoniet is afkomstig uit Madagaskar.
€ 14,00
Ammoniet tractorwiel ruw groot
Ruwe Ammoniet in tractorwiel vorm van ca. 13x16 cm. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 71,50
Aanbieding!-10%
Hanger ammoniet 2 stuks
Prijs per stuk : 5,63 €Mooie hanger van ammoniet met een metalen frame.
€ 11,25
€ 12,50
Orthoceras met Ammoniet sculptuur nr.29
Laatste items in voorraad
Orthoceras met Ammoniet sculptuur van ca. 100 kilo, de afmetingen zijn 125 cm hoog en 75 cm breed. Hij kan zelfstandig staan.
€ 3.300,00
Ammoniet 'tractorwiel' nr.2
Laatste items in voorraad
Ammoniet 'tractorwiel' van 390 gram en 10 cm lang, hij wordt zo genoemd vanwege zijn duidelijke profiel op de schelp.
€ 91,25