Angel Aura kopen - Bescherming en Spirituele ontwikkeling

Angel Aura - Bescherming en Spirituele ontwikkeling

Angel Aura is transparant met een regenboog, olie achtige glans. 

Werking Angel Aura

Angel Aura is schitterend om te zien. Ze dankt haar kleurrijke uiterlijk wel aan de mens, de steen is een combinatie van meerdere materialen (en dus meerdere krachten)! De steen is ontstaan door een proces waarbij Bergkristal in contact komt met verneveld Platina en Goud. Angel Aura is een echte engelensteen die ervoor zorgt dat je Zonnevlecht in verbinding komt met je hoger bewustzijn. De steen helpt je ook bij het ontvangen van boodschappen uit het engelenrijk, je levenspad wordt duidelijk en je gedachten worden helder. De steen gaat stress en spanning tegen, en werkt goed tegen een burn-out.

De steen heeft een positieve werking op het gevoel van vredigheid, tevredenheid, geeft sereniteit gevoel, heeft connectie met engelenrijk, geeft spirituele inzichten, krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel, helpt om levensdoel te vinden, geeft rust, helpt bij het onderzoeken naar vorige levens, inzicht verkrijgen in je spirituele missie.

Angel Aura kwarts is uitstekend om de aura te reinigen en stimuleert het reinigen van al je chakra's. Angel aura kan je hogere sferen brengen tijdens meditatie om makkelijker in contact te komen met engelen.   

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), Heiligbeenchakra (2e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli tot 23 augustus) 

Verzorging

Angel aura kwarts is vrij kwetsbaar en kan dus beter niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
6 trommelstenen van Aqua Aura, ca. 25 tot 30 mm in formaat, verpakt in een buideltje met gebruiksaanwijzing. Let op! Aqua Aura is een gecoate steen. Gewicht ca. 45-50 gram.
€ 39,95
Angel aura collier - model 1 (gecoat)
Angel Aura collier met kralen van 10 mm dik en 48 cm lang. De ketting is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.
€ 86,80
Angel Aura collier - model 2 (gecoat)
Angel aura collier met diverse maten kralen, de dikste in het midden. De ketting is 45 cm lang en is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.
€ 86,80