Angel Aura kopen - werking, kenmerken en eigenschappen

Angel Aura - Bescherming en Spirituele ontwikkeling

Geschiedenis Angel Aura

Angel Aura, ook wel bekend als Opal Aura, is een edelsteen met een prachtig iriserend en glanzend uiterlijk. Deze steen behoort tot de familie van kwarts en wordt gecreëerd door een speciaal proces genaamd "elektroplating" waarbij zuivere kwarts wordt behandeld met een dunne laag metalen zoals platina en zilver.

De geschiedenis van Angel Aura is relatief recent, aangezien het proces om deze steen te creëren pas in de late 20e eeuw werd ontwikkeld. Het proces van elektroplating werd oorspronkelijk gebruikt om metaalcoatings aan te brengen op andere materialen, maar werd later toegepast op kwarts om Angel Aura te creëren. Sindsdien heeft deze steen populariteit verworven vanwege zijn unieke schoonheid en spirituele eigenschappen.

De betoverende regenboogkleuren van Angel Aura worden vaak geassocieerd met spirituele verlichting en hoger bewustzijn. Het wordt beschouwd als een steen van vreugde, sereniteit en engelachtige energie. Angel Aura wordt vaak gebruikt bij meditatie en spirituele praktijken om een diepere verbinding met het goddelijke en hogere realiteiten te bevorderen.

Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het activeren en harmoniseren van de chakra's, waardoor een evenwichtige stroom van energie wordt bevorderd. Het wordt met name geassocieerd met het kruinchakra, dat zich bevindt aan de bovenkant van het hoofd en verbonden is met spiritualiteit en verlichting. Het werken met Angel Aura kan helpen om de energie in het kruinchakra te versterken en te zuiveren, waardoor een dieper bewustzijn en spirituele groei mogelijk wordt.

Angel Aura wordt vaak gebruikt in sieraden, kristalrasters en decoratieve objecten vanwege zijn betoverende schoonheid en spirituele eigenschappen. Het kan worden gedragen als een sieraad of gebruikt worden tijdens meditatiesessies om de energie te versterken en een gevoel van vrede en sereniteit te bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Angel Aura een geliefde edelsteen is vanwege zijn esthetische en spirituele kwaliteiten, de geschiedenis ervan voornamelijk verband houdt met het ontwikkelingsproces van elektroplating en de toepassing ervan op kwarts. Het is een moderne creatie die in relatief korte tijd populariteit heeft verworven binnen de spirituele gemeenschap.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Angel Aura op het mentale niveau

Angel Aura heeft een aantal krachtige werkingen en eigenschappen op het mentale niveau. Deze prachtige edelsteen helpt bij het kalmeren van de geest en het verlichten van stress en angst. Het bevordert helder denken, verbetert de concentratie en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Angel Aura stimuleert ook creativiteit en verbeeldingskracht, waardoor het een uitstekende metgezel is voor kunstenaars en creatieve mensen.

Op het mentale niveau heeft Angel Aura een kalmerende en verzachtende werking. Het helpt bij het loslaten van negatieve gedachten en emoties, waardoor ruimte ontstaat voor positiviteit en innerlijke vrede. Deze edelsteen kan ook helpen bij het bevorderen van een positieve mindset en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Daarnaast staat Angel Aura bekend om zijn vermogen om spirituele inzichten te vergemakkelijken en een diepere verbinding met het hogere zelf en spirituele gidsen mogelijk te maken. Het opent de geest voor nieuwe perspectieven en helpt bij het ontwikkelen van spirituele groei en bewustzijn.

Over het algemeen heeft Angel Aura een harmoniserende en balancerende werking op het mentale niveau. Het brengt vreugde, sereniteit en een gevoel van innerlijke rust. Het helpt om negatieve gedachten en spanningen los te laten en bevordert een positieve mindset en helder denken.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Angel Aura op het fysieke niveau

Angel Aura heeft een aantal opmerkelijke werkingen en eigenschappen op het fysieke niveau. Deze prachtige edelsteen heeft een verkwikkende energie die het lichaam kan revitaliseren en een gevoel van welzijn kan bevorderen.

Op het fysieke niveau wordt Angel Aura geassocieerd met het verlichten van lichamelijke spanning en het bevorderen van ontspanning. Het kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak, waardoor het een nuttige steen is voor mensen die last hebben van chronische aandoeningen zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtsproblemen.

Daarnaast staat Angel Aura bekend om zijn positieve invloed op het immuunsysteem. Het kan het immuunsysteem versterken en helpen bij het bevorderen van een gezonde werking van het lichaam. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het bevorderen van een gezonde stofwisseling.

Angel Aura heeft ook een verkwikkende en energie verhogende werking. Het kan helpen bij het verhogen van de vitaliteit en het stimuleren van een gezonde levensenergie. Dit kan nuttig zijn voor mensen die zich uitgeput of vermoeid voelen en behoefte hebben aan een boost van energie.

Het is belangrijk op te merken dat de werking en effecten van Angel Aura op het fysieke niveau individueel kunnen variëren. Het wordt aanbevolen om deze edelsteen te gebruiken als aanvulling op medische behandelingen en advies te vragen aan een gekwalificeerde zorgverlener bij specifieke gezondheidsproblemen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Angel Aura op het spirituele niveau

De Angel Aura heeft een diepgaande werking op het spirituele niveau en biedt een scala aan betekenissen en eigenschappen die de spirituele groei en het bewustzijn kunnen bevorderen.

Op spiritueel niveau staat de Angel Aura bekend om zijn vermogen om een brug te vormen tussen de fysieke en spirituele dimensies. Het opent de deur naar hogere bewustzijnsniveaus en helpt bij het verkennen van spirituele inzichten en ervaringen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van Angel Aura is het bevorderen van sereniteit en innerlijke vrede. Het brengt harmonie en balans in de geest en helpt bij het loslaten van negatieve emoties en gedachten. Dit stelt mensen in staat om dieper in contact te komen met hun innerlijke zelf en hogere spirituele waarheden te ontdekken.

Daarnaast wordt Angel Aura geassocieerd met het activeren en versterken van het derde oog en de kruinchakra. Deze chakra's zijn verantwoordelijk voor intuïtie, helderziendheid en spirituele verbinding. Door deze chakra's te openen en te stimuleren, kan de Angel Aura de spirituele perceptie vergroten en een dieper begrip van het goddelijke en het universum bevorderen.

Een andere betekenisvolle eigenschap van de Angel Aura is het bevorderen van liefdevolle energie en spirituele verbondenheid. Het helpt bij het openen van het hartchakra en het versterken van liefde, mededogen en vergevingsgezindheid. Dit stimuleert spirituele groei en bevordert een dieper gevoel van verbondenheid met anderen en het goddelijke.

Het is belangrijk op te merken dat de werking van Angel Aura op het spirituele niveau subjectief kan zijn en dat ervaringen kunnen variëren. Het is aanbevolen om de steen te gebruiken in combinatie met meditatie, affirmaties en andere spirituele praktijken om de volledige voordelen ervan te ervaren.

Stenen en materialen die bij Angel Aura passen

De Angel Aura is een prachtige edelsteen die goed samengaat met andere stenen en materialen, waardoor ze elkaar aanvullen en versterken. Hier zijn enkele stenen en materialen die goed passen bij de energie van de Angel Aura:

 • Bergkristal: Bergkristal versterkt de zuiverende en versterkende eigenschappen van de Angel Aura. Samen creëren ze een krachtig energetisch veld dat de spirituele groei en helderheid ondersteunt.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts brengt liefdevolle energie en emotioneel evenwicht. Samen met de Angel Aura helpt het bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van compassie en harmonieuze relaties.

 • Amethist: Amethist heeft kalmerende eigenschappen en helpt bij het bevorderen van spirituele helderheid. Samen met de Angel Aura creëert het een harmonieuze en serene omgeving voor meditatie en spirituele groei.

 • Seleniet: Seleniet heeft een reinigende en beschermende werking. Het werkt goed samen met de Angel Aura om negatieve energieën te verwijderen en een helder en positief energetisch veld te creëren.

 • Labradoriet: Labradoriet staat bekend om zijn beschermende en mystieke eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van de intuïtie en het openen van het derde oog. Samen met de Angel Aura kan het de spirituele groei en bewustzijn versterken.

 • Blauwe calciet: Blauwe calciet heeft een kalmerende en ontspannende energie. Het helpt bij het verminderen van stress en angst en bevordert helder denken. Samen met de Angel Aura kan het helpen bij het vinden van innerlijke rust en spirituele balans.

 • Bergkristalpunt: Een bergkristalpunt kan dienen als een krachtige energieversterker en versterkt de energie van de Angel Aura. Het kan helpen bij het versterken van de spirituele verbinding en het verhogen van de vibratie van de omgeving.

 • Lepidoliet: Lepidoliet staat bekend om zijn kalmerende en stabiliserende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van angst en stress en bevordert emotioneel evenwicht. Samen met de Angel Aura kan het helpen bij het bevorderen van innerlijke vrede en spirituele groei.

 • Koper: Koper wordt vaak gebruikt als geleider van energie en versterkt de energie van andere stenen. Het kan helpen bij het versterken van de spirituele verbinding en het bevorderen van positieve transformatie.

 • Zilver: Zilver staat bekend om zijn zuiverende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van de intuïtie en het creëren van een heldere geest. Samen met de Angel Aura kan het de spirituele energie versterken en de communicatie met hogere dimensies vergemakkelijken.

Het gebruik van deze stenen en materialen samen met de Angel Aura kan de energie versterken en een harmonieuze en spirituele omgeving creëren. Het is echter belangrijk om je intuïtie te volgen bij het selecteren van stenen en materialen, omdat individuele reacties kunnen variëren.

Hoe kan je Angel Aura reinigen en opladen?

Om de energetische zuiverheid en kracht van Angel Aura te behouden, is het belangrijk om het regelmatig te reinigen en op te laden. Hier zijn enkele manieren waarop je Angel Aura kunt reinigen en opladen:

Reinigen Angel Aura:

 1. Helder stromend water: Spoel de Angel Aura voorzichtig af onder helder stromend water. Visualiseer dat alle negatieve energieën wegspoelen en de steen zich vernieuwt.

 2. Energetische reiniging: Plaats de Angel Aura in een kom met droog zeezout of hematietstenen gedurende enkele uren of een nacht. Deze stenen absorberen negatieve energieën en helpen de Aura steen te reinigen.

 3. Rook reiniging: Houd de Angel Aura boven de rook van witte salie, palo santo of andere reinigende kruiden. Laat de rook de steen omhullen terwijl je intentie uitspreekt om alle negatieve energieën te verwijderen.

Opladen Angel Aura:

 1. Maanlicht: Plaats de Angel Aura 's nachts in het maanlicht, bij voorkeur tijdens de volle maan. De energie van de maan zal de steen opladen en vernieuwen.

 2. Zonlicht: Leg de Angel Aura voorzichtig in het zonlicht om het op te laden. Zorg ervoor dat je de steen niet te lang in direct zonlicht laat liggen, omdat dit de kleuren mogelijk kan vervagen.

 3. Bergkristalclusters: Plaats de Angel Aura samen met een bergkristalcluster in een kom en laat het een paar uur of een nacht staan. Bergkristal heeft een versterkende eigenschap en kan helpen bij het opladen van andere stenen.

 4. Intentie: Houd de Angel Aura in je handen en stel je voor dat deze wordt gevuld met positieve energie. Spreek intenties uit om de steen op te laden en te versterken met helende energie.

Kies de reinigings- en oplaadmethode die het beste bij jou en de steen past. Luister naar je intuïtie en volg je eigen rituelen. Vergeet niet om dankbaarheid te tonen aan de steen voor zijn ondersteuning en helende energie.

Het gebruik van Angel Aura

Het gebruik van Angel Aura is divers en kan op verschillende manieren worden toegepast. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van Angel Aura:

 • Meditatie: Houd een Angel Aura in je handen tijdens meditatie om een diepere verbinding met je innerlijke zelf en spirituele gidsen te bevorderen. Laat de rustgevende energie van de steen je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning en bewustzijn.

 • Energiehealing: Plaats Angel Aura op de relevante chakra's tijdens een energetische healing om de energiestromen in het lichaam te harmoniseren en blokkades op te heffen. De zachte energie van Angel Aura kan helpen bij het herstellen van balans en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 • Aura-cleansing: Veeg voorzichtig met een Angel Aura over je aura om negatieve energieën en blokkades te verwijderen. Laat de steen langs je lichaam glijden terwijl je visualiseert dat het je energieveld zuivert en beschermt.

 • Spirituele verbinding: Draag Angel Aura als een sieraad om je spirituele groei en intuïtieve vermogens te versterken. De steen kan je helpen om in contact te komen met hogere spirituele dimensies en de wijsheid en begeleiding van je spirituele gidsen te ontvangen.

 • Intenties en affirmaties: Programmeer Angel Aura met positieve intenties en affirmaties die resoneren met je doelen en wensen. Draag de steen bij je of plaats deze op een plek waar je regelmatig je intenties kunt versterken en manifesteren.

 • Inspiratie en creativiteit: Houd Angel Aura bij je tijdens creatieve bezigheden, zoals schrijven, schilderen of muziek maken. De steen kan je helpen om je creatieve stroom te vergroten, inspiratie te ontvangen en je artistieke expressie te bevorderen.

Bedenk dat elk individu uniek is en dat de ervaring met Angel Aura kan variëren. Luister naar je intuïtie bij het kiezen en gebruiken van de steen, en laat het je begeleiden naar de manieren waarop Angel Aura het meest resonant is met jouw behoeften en intenties.

Angel Aura Kristallen Grid

Een Angel Aura kristallen grid is een krachtig hulpmiddel om de energie van Angel Aura te versterken en te verspreiden. Het creëren van een grid met Angel Aura kan helpen bij het manifesteren van intenties, het bevorderen van genezing en het versterken van spirituele verbindingen. Hier zijn enkele stappen om een Angel Aura kristallen grid te maken:

 • Kies een centrale Angel Aura kristal: Selecteer een groter Angel Aura kristal dat het middelpunt van je grid zal vormen. Dit kan een punt, een cluster of een andere vorm zijn die je aanspreekt.

 • Kies aanvullende stenen: Selecteer enkele andere stenen die resoneren met de intenties of doelen die je wilt manifesteren. Dit kunnen stenen zijn die gerelateerd zijn aan specifieke chakra's, genezing, bescherming, intuïtie of welke andere eigenschappen je wilt versterken.

 • Reinig en laad de stenen op: Zorg ervoor dat je alle stenen in je grid reinigt en oplaadt voordat je ze gebruikt. Dit kan worden gedaan door ze onder stromend water te houden, ze in zonlicht te plaatsen of ze in een kom met bergkristallen te leggen.

 • Kies een locatie: Selecteer een rustige en serene ruimte waar je je grid kunt creëren en ongestoord kunt werken. Dit kan een speciale altaarruimte, een tafel of een andere plek zijn die je als heilig beschouwt.

 • Creëer je grid: Plaats het centrale Angel Aura kristal in het midden van je grid. Rangschik vervolgens de aanvullende stenen eromheen op een manier die logisch en intuïtief aanvoelt voor jou. Je kunt een geometrisch patroon volgen, zoals een cirkel of een spiraal, of je kunt een vrije vorm volgen die voor jou betekenisvol is.

 • Activeer je grid: Neem even de tijd om je intenties helder en duidelijk voor ogen te hebben. Adem diep in en uit en visualiseer de energie die door de stenen stroomt en je intenties manifesteert. Gebruik eventueel affirmaties of gebeden om je intenties te versterken.

 • Onderhoud je grid: Houd je Angel Aura kristallen grid regelmatig schoon en opgeladen. Reinig de stenen indien nodig en laad ze op met positieve energie. Je kunt dit doen door ze in het zonlicht te plaatsen, ze te omringen met bergkristallen of ze te reinigen met heilige rook, zoals salie.

Onthoud dat een Angel Aura kristallen grid een persoonlijk hulpmiddel is en dat je vrij bent om je eigen intuïtie te volgen bij het creëren en gebruiken ervan. Experimenteer en ontdek wat voor jou het beste werkt. Geniet van de energie en het helende potentieel van je Angel Aura kristallen grid.

Sterrenbeeld Angel Aura

Volgens de astrologie heeft elk sterrenbeeld zijn eigen unieke energie en eigenschappen. Angel aura kwarts heeft een zachte en lichte energie die een sereen, vredig en tevreden gevoel kan geven. Deze energie kan de positieve eigenschappen van een sterrenbeeld versterken.

Sterrenbeeld Angel Aura wordt vaak geassocieerd met de volgende sterrenbeelden:

 • Weegschaal: Weegschalen staan bekend om hun liefde voor harmonie en balans. Angel aura kwarts kan hen helpen om deze balans te vinden en hun innerlijke rust te behouden.
 • Waterman: Watermannen staan bekend om hun onafhankelijkheid en originaliteit. Angel aura kwarts kan hen helpen om hun unieke perspectief te delen met de wereld.
 • Vissen: Vissen staan bekend om hun creativiteit en intuïtie. Angel aura kwarts kan hen helpen om hun creativiteit te uiten en hun intuïtie te ontwikkelen.

Natuurlijk is het niet zo dat iedereen met een van deze sterrenbeelden automatisch baat heeft bij sterrenbeeld Angel Aura. Het is altijd belangrijk om te luisteren naar je eigen intuïtie om te bepalen of een bepaalde steen of kristal bij je past.

Chakra's en Angel Aura   


Angel aura kwarts wordt geassocieerd met alle chakra's, maar het wordt vooral gelinkt aan het kruinchakra, het voorhoofdchakra en het keelchakra.

Kruinchakra (7e chakra): Het kruinchakra is het chakra van spiritualiteit en bewustzijn. Angel aura kwarts kan helpen om je verbinding met het hogere bewustzijn te versterken en om je spirituele groei te bevorderen. Het kan je ook helpen om je intuïtie te ontwikkelen en om je verbinding met de engelenrijk te versterken. Ontdek meer over het kruinchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 7e Chakra in spirituele groei

Voorhoofdchakra (6e chakra): Het voorhoofdchakra is het chakra van intuïtie en wijsheid. Angel aura kwarts kan helpen om je intuïtie te ontwikkelen en om je te helpen om je innerlijke wijsheid te horen. Het kan je ook helpen om je concentratie te verbeteren en om je helderheid van denken te bevorderen. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

Keelchakra (5e chakra): Het keelchakra is het chakra van expressie en communicatie. Angel aura kwarts kan helpen om je communicatievaardigheden te verbeteren en om je te helpen om je gevoelens en gedachten op een duidelijke en assertieve manier te uiten. Het kan je ook helpen om je creativiteit te stimuleren en om je te helpen om je stem te laten horen. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

Hoewel Angel Aura kan werken op verschillende chakra's, kan de specifieke impact variëren van persoon tot persoon. Het is belangrijk om naar je eigen intuïtie te luisteren en te observeren hoe Angel Aura resoneert met je energiecentra.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Angel Aura edelsteen hanger geslepen (gecoat)
Angel aura kwarts (ook wel engelenaura kwarts genoemd) zijn natuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Vanwege zijn uiterlijk en zijn serene werking is de steen naar engelen vernoemd. 
€ 19,50
Angel Aura 50 gr. trommelstenen (mt2-3) (gecoat)
Ontdek de betoverende wereld van Angel Aura trommelstenen! Deze prachtige edelstenen zijn met zorg en vakmanschap gepolijst tot gladde, ronde vormen die de engelachtige aura perfect weerspiegelen. Angel Aura staat bekend om zijn schitterende regenboogachtige glans, die ontstaat door een speciale behandeling met edelmetalen.
€ 42,90
Niet op voorraad
Angel Aura trommelstenen (mt2-3), per gram (gecoat)
Niet op voorraad
Elke trommelsteen straalt een unieke en hemelse energie uit, waardoor het niet alleen een visueel spektakel is, maar ook een krachtige metgezel voor spirituele groei en welzijn. De engelachtige tinten van Angel Aura worden vaak geassocieerd met het openen van het kruinchakra, het stimuleren van intuïtieve inzichten en het bevorderen van een dieper spiritueel bewustzijn.Prijs is per gram
Angel aura collier - model 1 (gecoat)
Angel Aura collier met kralen van 10 mm dik en 48 cm lang. De ketting is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.Laat je betoveren door de mystieke schoonheid van deze unieke edelsteenketting. Met zijn schitterende regenboogkleuren en hemelse uitstraling zal dit collier zeker de aandacht trekken en je look naar een hoger niveau tillen.
€ 86,80
Angel Aura collier - model 2 (gecoat)
Angel aura collier met diverse maten kralen, de dikste in het midden. De ketting is 45 cm lang en is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.
€ 86,80
Angel Aura gridzakje 6 st. (gecoat)
Ontvang de magische kracht van Angel Aura met ons Angel Aura gridzakje met 6 stenen! Elk steentje is met zorg geselecteerd en straalt de betoverende energie van Angel Aura uit. Dit gridzakje is samengesteld om je te ondersteunen bij het creëren van energetische grids en het versterken van spirituele intenties.
€ 19,95
Angel Aura trommelsteen ca. 25-30 mm (gecoat)
Een trommelsteen van Bergkristal met een platinacoating, waardoor de steen een mooie regenboogkleurige glans heeft. De steen weegt 10 - 12 gr bij een afmeting tussen 25 en 30 mm.
€ 9,95
Aura Spray - Angel Aura
Laatste items in voorraad
Angel Aura Spray 50 ml: Brengt je in verbinding met de Engelen energie. Deze energie reinigt je aura van al het energetisch afval dat jij loslaat tijdens de emotionele processen die je doormaakt in het dagelijks leven. 
€ 25,00