Angel Aura collier - model 2 (gecoat)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Angel Aura collier - model 2 (gecoat)

Angel aura collier met diverse maten kralen, de dikste in het midden. De ketting is 45 cm lang en is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.

€ 86,80 Inclusief belasting

€ 71,74 Exclusief belasting

Omschrijving

Angel aura collier - model 2 (gecoat) kopen

Angel aura collier met diverse maten kralen, de dikste in het midden. De ketting is 45 cm lang en is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.

Ontdek de unieke schoonheid van het Angel Aura collier

Laat je betoveren door de mystieke schoonheid van deze unieke edelsteenketting. Met zijn schitterende regenboogkleuren en hemelse uitstraling zal dit collier zeker de aandacht trekken en je look naar een hoger niveau tillen.

Het Angel Aura collier is met zorg vervaardigd om een harmonieuze balans tussen elegantie en spiritualiteit te creëren. De edelstenen zijn met een speciale coating behandeld, waardoor ze een betoverende iriserende glans krijgen. Dit zorgt voor een subtiel en toch opvallend effect dat elke outfit transformeert.

De engelachtige uitstraling van dit collier weerspiegelt de helende en beschermende eigenschappen van Angel Aura. Deze steen wordt vaak geassocieerd met zuivering, innerlijke vrede en spirituele groei. Het dragen van het Angel Aura collier kan helpen om negatieve energieën af te weren en een gevoel van sereniteit en harmonie te bevorderen.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, een vleugje magie aan je dagelijkse leven wilt toevoegen, of gewoon op zoek bent naar een betekenisvol cadeau, het Angel Aura collier is de perfecte keuze. Het is een symbool van verfijnde schoonheid en spirituele verbinding.

Bestel vandaag nog je Angel Aura collier. Ervaar de betovering van deze prachtige edelsteen en laat je innerlijke licht stralen met deze buitengewone ketting.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), Heiligbeenchakra (2e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli tot 23 augustus) 

Verzorging

Angel aura kwarts is vrij kwetsbaar en kan dus beter niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Datasheet
8718561001276
37 Items
8718561001276
Je bent misschien ook geïnteresseerd in