Angel Aura edelsteen hanger geslepen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Angel Aura edelsteen hanger geslepen (gecoat)

Angel aura kwarts (ook wel engelenaura kwarts genoemd) zijn natuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Vanwege zijn uiterlijk en zijn serene werking is de steen naar engelen vernoemd. 

€ 19,50 Inclusief belasting

€ 16,12 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Angel Aura (gecoat) geslepen kopen

Angel aura kwarts (ook wel engelenaura kwarts genoemd) zijn natuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Vanwege zijn uiterlijk en zijn serene werking is de steen naar engelen vernoemd. 

Ontdek de magie van de Angel Aura edelsteen hanger (geslepen en gecoat)

Laat je betoveren door de hemelse schoonheid van de Angel Aura edelsteen hanger. Deze prachtige hanger combineert de zuiverheid van een geslepen edelsteen met de betoverende glans van een coating, waardoor een adembenemend sieraad ontstaat.

De Angel Aura edelsteen, ook wel bekend als de Regenboog Aura kwarts, straalt een engelachtige energie uit. De steen is behandeld met een speciale coating die een spectrum van kleuren en een delicate glinstering creëert. Deze edelsteen wordt geassocieerd met spirituele verlichting, bescherming en harmonie.

Angel aura heeft een positieve werking op het gevoel van vredigheid en tevredenheid. De steen een sereen gevoel en heeft een sterke connectie met engelenrijk. Angel Aura geeft spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel. Dit kristal helpt je om je levensdoel te vinden, geeft rust en helpt bij het onderzoeken naar vorige levens. Tevens geeft het kristal inzicht in je spirituele missie. Angel aura helpt tegen stress, vermindert zorgen en negativiteit.

Elke Angel Aura edelsteen hanger is met zorg geslepen en gecoat om ervoor te zorgen dat je een uniek en hoogwaardig stuk ontvangt. De prachtige kleuren en de glinsterende afwerking maken van deze hanger een ware eyecatcher.

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol cadeau voor een geliefde of je eigen spirituele reis wilt versterken, de Angel Aura edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de engelachtige energie je omringen.

Bestel vandaag nog je Angel Aura edelsteen hanger en ervaar de magie van deze betoverende steen. Laat het een bron van spirituele verlichting en harmonie zijn in je dagelijks leven.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), Heiligbeenchakra (2e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli tot 23 augustus) 

Verzorging

Angel aura kwarts is vrij kwetsbaar en kan dus beter niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Datasheet
8718561003164
138 Items
8718561003164
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)