Angel Aura trommelstenen (mt2-3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Angel Aura trommelstenen (mt2-3), per gram (gecoat)

Angel Aura trommelstenen, de prijs is per gram


Formaat 10-40 mm

€ 0,78 Inclusief belasting

€ 0,64 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Angel Aura (gecoat) trommelstenen, de prijs is per gram

 

Angel aura kwarts (ook wel engelenaura kwarts genoemd) zijn natuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Vanwege zijn uiterlijk en zijn serene werking is de steen naar engelen vernoemd. 

Angel aura heeft een positieve werking op het gevoel van vredigheid en tevredenheid. De steen een sereen gevoel en heeft een sterke connectie met engelenrijk. Angel Aura geeft spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel. Dit kristal helpt je om je levensdoel te vinden, geeft rust en helpt bij het onderzoeken naar vorige levens. Tevens geeft het kristal inzicht in je spirituele missie. Angel aura helpt tegen stress, vermindert zorgen en negativiteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561019929
19 Items
8718561019929
Edelsteen
Aura kwarts
Gewicht
0
001
Kleur
Wit
Omschrijving
Angel Aura trommelstenen
de prijs is per gram
Werking
Formaat 10-40 mm