Angeliet kopen - Rustgevend en Beschermend

Angeliet - Rustgevend en Beschermend

Angeliet is een lichtblauwe steen.

Werking Angeliet

Angeliet wordt om zijn werking en zijn licht blauwe kleur ook wel engelensteen genoemd. Angeliet werkt rustgevend en geeft bescherming, ook brengt Angeliet empathie en geduld. Hij geeft ruimte waardoor een vredig gevoel ontstaat. Angeliet zorgt dat je weer orde vindt in de chaos. Angeliet is zeer gericht op het keelchakra en helpt je dan ook je gevoelens te uiten en hierover te praten. Wanneer je je in een moeilijke situatie begeeft kan Angeliet ervoor zorgen dat je hier acceptatie voor op kan brengen. Toch is Angeliet een veelzijdig Kristal en worden het zesde en zevende chakra ook in balans gebracht door deze Edelsteen. Zo kun je met Angeliet gemakkelijker met engelen communiceren, spirituele ervaringen op doen en astrale reizen maken.

De edelsteen Angeliet opent de weg voor spiritualiteit en versterkt de communicatie met engelen op telepathisch niveau. Angeliet wordt ook wel veel gebruikt bij astraal reizen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e), derde oog (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Waterman (21 januari tot 19 februari) 

Verzorging

Angeliet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Angeliet armband met engelvleugel elastisch 2 stuks
Prijs per stuk : 9,90 €Elastische armband met angeliet en een engelenvleugel bedeltje.Diameter kralen: ± 6 mm.Verpakt per 2 stuks, in een milieuvriendelijk papieren zakje.
€ 19,80