Anti-stress & Depressie large Aqua Gems edelsteenwand
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Anti-stress & Depressie large Aqua Gems edelsteenwand

Deze edelsteencombinatie van chrysokolla, citrien en bergkristal staat voor..

€ 24,18 Inclusief belasting

€ 19,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Anti-stress & Depressie, formaat L, aqua gems edelsteenwand kopen

Deze edelsteencombinatie van chrysokolla, citrien en bergkristal staat voor anti stress & depressie. Chrysokolla houdt je hoofd koel bij stress en sterke emoties. Werkt goed bij nervositeit en overspannenheid. Citrien helpt je bij de verwerking van ervaringen. Helpt bij stress, verdriet. Versterkt de zenuwen en werkt verwarmend. Bergkristal versterkt de bovenstaande indicaties en brengt aandacht en begrip in. Verbetert de waarneming en innerlijke stabiliteit.

Neem de edelstenenbuis, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan. Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking. Langer laten rijpen met de buis in het water is prima. Na verwijdering van het buisje neemt de werking van de melange langzaam af.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561041838
4 Items
8718561041838
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)