Apatiet kopen - Succes en Heldere communicatie

Apatiet - Succes en Heldere communicatie

Apatiet is een vrij onbekende edelsteen, Apatiet kan verschillende kleuren hebben, maar is vooral groen of blauw. Per kleur werkt Apatiet weer in op andere chakra's.

Werking Apatiet

Apatiet bevordert flexibiliteit en een soepele geest, je verwerkt indrukken snel en de steen helpt je op weg naar succes, en je hogere zelf. Je voelt je zelfverzekerder met Apatiet en de steen kan zorgen voor heldere communicatie. Bij de ontwikkeling van kinderen is Apatiet zeer behulpzaam. De steen maakt sociaal en vrolijk. Wanneer je boos, gestrest, angstig of bezorgt bent kan Apatiet helpen, de steen zorgt voor kalmte en gaat een minderwaardigheidsgevoel tegen. Fysiek zorgt Apatiet vooral voor een goede doorbloeding, en de steen heeft een heilzame werking op botten en tanden. Apatiet helpt bij botbreuken, artritis, artrose, gewichtsproblemen en slijmbeursontstekingen. Je kan Apatiet gebruiken in edelsteenwater, olie of een elixer, de steen kan dan helpen bij allerlei griepverschijnselen. De steen verwijdert parasieten wanneer je het edelsteenwater drinkt, verhoogt het immuunsysteem en stimuleert de spijsvertering. 

Gebruik van Apatiet

Apatiet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Apatiet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Apatiet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Blauwe Apatiet = derde oog (6e), keelchakra (5e).
Geelgroene Apatiet = hartchakra (4e), zonnevlechtchakra (3e)
Gele Apatiet = heiligbeen (2e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) 

Verzorging

Apatiet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Apatiet handsteen
Prachtige blauwe handsteen van Apatiet. De Apatiet handsteen is ca. 5 cm lang en 2 cm hoog.
€ 13,50
Aanbieding!-15%
Apatiet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Apatiet staat bekend als de edelsteen van manifestatie omdat hij je helpt dingen duidelijker te zien. Hij helpt om problemen te herkennen, te zien welke hindernissen nog moeten worden genomen en welke zaken je tegenhouden. Zodra je dit inziet, kun je stappen zetten om je gewenste doelen te bereiken. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Apatiet summer vibes armband
Subtiele armband van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Apatiet summer vibes ketting
Subtiel collier van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Doosje Apatiet
Doosje met daarin een ruwe Apatiet van ca. 4 cm groot.
€ 4,50
Apatiet groen 200 gr. trommelstenen (mt3)
Trommelstenen groene Apatiet, de prijs is per gram, formaat 30-40 mm. Vindplaats Ampanihy, Province of Tuléar. Ca. 20-25 stenen in een kilo.
€ 77,00
Apatiet splitarmband
Splitarmband Apatiet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 7,80
Apatiet splitarmband + kaart
Apatiet splitarmbandje met displaykaartje.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 9,10
Apatiet gezondheids hanger
Gezondheidshanger Apatiet. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 9,00