Apatiet kopen - werking, kenmerken en eigenschappen

Apatiet - Succes en Heldere communicatie

Geschiedenis Apatiet

Apatiet is een edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. De geschiedenis van apatiet gaat terug tot het oude Griekenland, waar het werd gebruikt als siersteen en decoratief materiaal.

Het woord "apatiet" is afgeleid van het Griekse woord "apate", wat "bedrog" betekent. Dit verwijst naar de verwarring die ontstond bij het identificeren van apatiet als een afzonderlijke edelsteen, omdat het in verschillende kleuren en vormen voorkomt en vaak wordt verward met andere mineralen.

In de 18e eeuw werd apatiet voor het eerst geïdentificeerd als een afzonderlijke edelsteen door de Duitse mineraloog Abraham Gottlob Werner. Sindsdien heeft apatiet veel interesse gewekt bij verzamelaars en edelsteentherapeuten vanwege zijn prachtige kleuren en helende eigenschappen.

Apatiet wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Mexico, Rusland, Madagaskar en de Verenigde Staten. Het is een veelzijdige steen die wordt gebruikt voor sieraden, decoratieve objecten en in de geneeskunde.

De spirituele eigenschappen van apatiet zijn ook erkend en gewaardeerd. Het wordt beschouwd als een steen van inspiratie, helderheid en spirituele groei. Apatiet kan helpen bij het versterken van intuïtie, het ontwikkelen van psychische gaven en het bevorderen van spirituele transformatie.

Vandaag de dag wordt apatiet nog steeds gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Het wordt gebruikt door mensen die op zoek zijn naar innerlijke vrede, spirituele groei en balans in hun leven.

Oorsprong en samenstelling van Apatiet

Apatiet is een edelsteen die afkomstig is uit verschillende delen van de wereld. Het wordt gevonden in landen zoals Brazilië, Mexico, Rusland, Myanmar, Madagascar en de Verenigde Staten. De steen dankt zijn naam aan het Griekse woord "apate", wat bedrog betekent, vanwege de gelijkenis van apatiet met andere mineralen.

Apatiet is samengesteld uit calciumfosfaat, en het behoort tot de groep van fosfaatmineralen. Het is een vrij veel voorkomend mineraal en komt voor in verschillende kleuren, waaronder blauw, groen, geel, roze en paars. De kleurvariatie wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van verschillende chemische elementen, zoals ijzer, mangaan en zeldzame aardmetalen.

De samenstelling van apatiet kan variëren, maar het bevat meestal calcium, fosfor, zuurstof en waterstof. Het is een zachte steen met een hardheid van 5 op de schaal van Mohs. Het heeft een glasachtige tot harsachtige glans en een transparante tot doorschijnende verschijning.

Apatiet wordt niet alleen gevonden als edelsteen, maar ook als belangrijk mineraal in de geologie. Het is een essentieel onderdeel van de menselijke anatomie, omdat het een belangrijk mineraal is voor de gezondheid van botten en tanden. Het wordt ook gebruikt als grondstof in de productie van kunstmest en industriële chemicaliën.

Door zijn unieke samenstelling en variatie in kleuren is apatiet een geliefde steen onder verzamelaars, sieradenmakers en edelsteentherapeuten. Het heeft een intrigerende schoonheid en wordt gewaardeerd om zijn energetische eigenschappen die worden geassocieerd met helderheid, kennis en emotionele balans.

Vindplaatsen Apatiet

Apatiet wordt gevonden op verschillende locaties over de hele wereld. Enkele van de belangrijkste vindplaatsen zijn:

 • Brazilië: Brazilië is een belangrijke bron van apatiet, vooral in de regio Minas Gerais. Hier worden verschillende kleuren apatiet gevonden, waaronder blauw, groen en geel.

 • Mexico: Mexico staat bekend om zijn prachtige blauwe apatiet. De mijnen in de staat Durango en het schiereiland Yucatán zijn bekende vindplaatsen.

 • Rusland: Apatiet wordt gevonden in verschillende regio's van Rusland, zoals het schiereiland Kola en het Oeralgebergte. Hier worden voornamelijk groene en blauwe apatietvariëteiten aangetroffen.

 • Myanmar (voorheen bekend als Birma): Myanmar staat bekend om zijn hoogwaardige apatieten, vooral in de regio Mogok. De apatieten uit Myanmar hebben vaak een levendige groene kleur.

 • Madagascar: Madagascar is een andere belangrijke vindplaats van apatiet, vooral in de regio Ihosy. Hier worden apatieten gevonden in verschillende kleuren, waaronder blauw, groen en roze.

 • Verenigde Staten: In de Verenigde Staten wordt apatiet gevonden in staten zoals Maine, Colorado, New Hampshire en South Dakota. Verschillende kleuren en variëteiten van apatiet zijn hier te vinden.

Het is interessant om op te merken dat apatiet ook voorkomt in andere landen, waaronder Canada, Spanje, India, Noorwegen en Zuid-Afrika. De specifieke vindplaatsen kunnen variëren, afhankelijk van de kleur en variëteit van de apatiet.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Apatiet op het mentale niveau

Apatiet heeft een sterke invloed op het mentale niveau, waar het helpt bij het bevorderen van helder denken, concentratie en focus. Het stimuleert intellectuele activiteiten en verbetert het geheugen en de leerprestaties. Apatiet kan ook helpen bij het overwinnen van gevoelens van verwarring, gebrek aan motivatie en besluiteloosheid.

Op mentaal niveau staat apatiet bekend om zijn vermogen om negatieve denkpatronen en zelfbeperkende overtuigingen te doorbreken. Het moedigt positieve gedachten aan en helpt bij het ontwikkelen van een optimistische kijk op het leven. Apatiet kan ook helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie, waardoor een gevoel van innerlijke rust en welzijn ontstaat.

Daarnaast kan apatiet de creativiteit en expressie stimuleren. Het kan je helpen nieuwe ideeën te genereren, je artistieke vaardigheden te verbeteren en je communicatieve vaardigheden te versterken. Het bevordert ook zelfexpressie, waardoor je je gedachten en gevoelens gemakkelijker kunt uiten.

Kortom, op mentaal niveau biedt apatiet helderheid, concentratie, motivatie en een positieve mindset. Het ondersteunt je bij het ontwikkelen van een sterke mentale kracht en het bereiken van je doelen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Apatiet op het fysieke niveau

Apatiet heeft verschillende werkingen en eigenschappen op het fysieke niveau. Het kan ondersteuning bieden bij verschillende lichamelijke aspecten en het bevorderen van algemeen welzijn.

Een van de belangrijkste eigenschappen van Apatiet is het vermogen om de stofwisseling te stimuleren. Het kan helpen bij het verhogen van de energieniveaus en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Dit maakt het een waardevolle steen voor mensen die streven naar gewichtsbeheersing en een gezond lichaamsgewicht.

Daarnaast heeft Apatiet een positieve invloed op het skelet- en gebitssysteem. Het kan helpen bij het versterken van botten en tanden, en het bevorderen van gezonde groei en ontwikkeling. Het kan ook ondersteuning bieden bij het verminderen van gewrichts- en spierpijn, waardoor het nuttig kan zijn voor mensen met artritis of andere gewrichtsaandoeningen.

Apatiet kan ook gunstig zijn voor het bevorderen van een gezonde werking van de klieren, zoals de schildklier en bijnieren. Het kan helpen bij het reguleren van hormonale balans en het bevorderen van een gezonde stofwisseling. Dit kan gunstig zijn bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van het algemeen welzijn.

Op het gebied van genezing kan Apatiet helpen bij het versnellen van herstel na verwondingen of operaties. Het kan het genezingsproces bevorderen door het stimuleren van celregeneratie en het verminderen van ontstekingen.

Kortom, Apatiet heeft waardevolle eigenschappen op het fysieke niveau, waaronder het stimuleren van de stofwisseling, het versterken van botten en tanden, het ondersteunen van de werking van klieren en het bevorderen van genezing. Het kan een nuttige steen zijn voor mensen die streven naar een gezond en evenwichtig lichamelijk welzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Apatiet op het spirituele niveau

Apatiet heeft ook een aantal krachtige effecten en eigenschappen op het spirituele niveau. Het kan helpen bij het openen en activeren van het derde oog chakra, waardoor het intuïtie en spiritueel inzicht kan versterken. Hierdoor kan Apatiet dienen als een waardevol hulpmiddel voor meditatie en het verkennen van hogere spirituele dimensies.

Op spiritueel niveau kan Apatiet ook helpen bij het versterken van de communicatie met spirituele gidsen en hogere wijsheid. Het kan de intuïtie versterken en heldere communicatie met het hogere zelf bevorderen. Dit kan leiden tot een dieper begrip van de spirituele reis en het ontwikkelen van een sterkere verbinding met het goddelijke.

Een andere waardevolle eigenschap van Apatiet is het vermogen om belemmerende overtuigingen en negatieve patronen los te laten. Het kan helpen bij het bevorderen van persoonlijke groei en het creëren van een positieve mindset. Apatiet stimuleert zelfexpressie en het uiten van je ware zelf, wat kan leiden tot een dieper gevoel van vervulling en spirituele voldoening.

Daarnaast kan Apatiet ook helpen bij het versterken van de aura en het beschermen tegen negatieve energieën. Het creëert een energetisch schild om je heen, waardoor je beter beschermd bent tegen externe invloeden en verstoringen. Dit bevordert een gevoel van innerlijke rust en evenwicht.

Kortom, Apatiet heeft waardevolle werkingen en eigenschappen op het spirituele niveau. Het kan helpen bij het versterken van intuïtie, het bevorderen van spirituele communicatie, het loslaten van belemmerende overtuigingen, het stimuleren van zelfexpressie en het beschermen van de aura. Het is een krachtige steen voor spirituele groei en bewustwording.

Stenen en materialen die bij Apatiet passen

Apatiet kan goed gecombineerd worden met andere stenen en materialen om de energie en werking ervan te versterken. Enkele stenen en materialen die goed samengaan met Apatiet zijn:

 • Labradoriet: Deze steen staat bekend om zijn beschermende en intuïtieve eigenschappen. Samen met Apatiet kan het de spirituele groei en intuïtie versterken.

 • Amethist: Amethist staat bekend om zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. Samen met Apatiet kan het een gevoel van innerlijke rust en helderheid bevorderen.

 • Seleniet: Seleniet heeft een zuiverende en versterkende werking op energie. Het kan de helende eigenschappen van Apatiet versterken en zorgen voor een heldere energiestroom.

 • Lapis Lazuli: Deze steen wordt geassocieerd met wijsheid en spirituele groei. Samen met Apatiet kan het helpen bij het verkennen van hogere spirituele dimensies en het vergroten van inzicht.

 • Bergkristal: Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Samen met Apatiet kan het helpen bij het verhelderen van gedachten en het versterken van de focus.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts is de steen van liefde en emotioneel welzijn. Het kan de helende eigenschappen van Apatiet ondersteunen en een gevoel van innerlijke vrede bevorderen.

 • Citrien: Citrien staat bekend om zijn positieve en energieke eigenschappen. Samen met Apatiet kan het helpen bij het vergroten van motivatie, zelfvertrouwen en creativiteit.

 • Larimar: Larimar wordt vaak geassocieerd met rust, vrede en spirituele groei. Het kan de helende eigenschappen van Apatiet versterken en helpen bij het vinden van balans en harmonie.

 • Fluoriet: Fluoriet staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Samen met Apatiet kan het helpen bij het bevorderen van helderheid, concentratie en het loslaten van negatieve gedachten.

 • Zilver: Zilver is een metaal dat vaak wordt geassocieerd met intuïtie en maanenergie. Het kan de energetische eigenschappen van Apatiet versterken en een extra spirituele dimensie toevoegen.

Het gebruik van deze stenen en materialen in combinatie met Apatiet kan een krachtige synergie creëren en de helende en spirituele eigenschappen van Apatiet versterken. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen bij het kiezen van de stenen en materialen die resoneren met jouw energie en intenties.

Hoe kan je Apatiet reinigen en opladen?

Apatiet kan op verschillende manieren worden gereinigd en opgeladen om de energetische kwaliteiten te behouden. Hier zijn enkele suggesties:

Reinigen Apatiet:

 1. Water: Spoel Apatiet voorzichtig af onder stromend water. Dit kan zowel kraanwater als natuurlijk stromend water zijn, zoals een beekje of rivier. Visualiseer dat alle negatieve energie en onzuiverheden wegspoelen.

 2. Rook: Passeer Apatiet door de rook van een reinigende substantie, zoals salie, palo santo of sandelhout. De rook helpt bij het verwijderen van negatieve energie en zuivert de steen.

 3. Aarde: Graaf een gat in de aarde en plaats de Apatiet erin. Bedek de steen met aarde en laat deze een nacht rusten. Dit helpt bij het aarden en reinigen van de steen.

Opladen Apatiet:

 1. Zonlicht: Leg Apatiet voorzichtig in het zonlicht, bij voorkeur 's ochtends of 's middags wanneer de zon het sterkst is. Het zonlicht geeft energie aan de steen en herstelt de vitaliteit.

 2. Maanlicht: Plaats Apatiet 's nachts buiten of op een vensterbank waar het maanlicht de steen kan bereiken. Het maanlicht laadt de steen op met een kalmerende en zuiverende energie.

 3. Bergkristal: Leg Apatiet naast een bergkristal of in een kom met bergkristalpuntjes. Bergkristal heeft de eigenschap om energie te versterken en kan helpen bij het opladen van Apatiet.

Onthoud dat je intuïtie belangrijk is bij het reinigen en opladen van Apatiet. Vertrouw op je innerlijke begeleiding om te bepalen welke methoden het meest effectief zijn voor jou en de steen.

Het gebruik van Apatiet

Apatiet is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van Apatiet:

 • Meditatie: Houd een stuk Apatiet vast tijdens meditatie om je focus te verbeteren en innerlijke helderheid te bevorderen. De energie van Apatiet kan helpen om mentale blokkades op te heffen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

 • Communicatie: Apatiet wordt geassocieerd met het keelchakra en kan helpen bij het verbeteren van communicatie en expressie. Draag of plaats Apatiet in de buurt van de keel om de stemkracht te versterken en zelfexpressie te bevorderen.

 • Creativiteit: Apatiet stimuleert creativiteit en inspireert tot nieuwe ideeën. Gebruik Apatiet tijdens creatieve projecten of brainstormsessies om de stroom van creatieve energie te vergroten en artistieke blokkades te doorbreken.

 • Persoonlijke groei: Apatiet kan dienen als een krachtige metgezel tijdens persoonlijke groei en transformatie. Het moedigt zelfreflectie aan, helpt bij het identificeren van persoonlijke doelen en ondersteunt je op je pad naar zelfontwikkeling.

 • Balans en harmonie: Apatiet helpt bij het creëren van balans en harmonie in je leven. Het kan je helpen om evenwicht te vinden tussen verschillende aspecten van jezelf, zoals werk en privé, en om een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid te bevorderen.

 • Emotionele heling: Apatiet kan ondersteuning bieden bij het helen van emotionele wonden en het loslaten van negatieve emoties. Het helpt bij het herstellen van innerlijke rust en het bevorderen van emotionele stabiliteit.

Het gebruik van Apatiet is persoonlijk en afhankelijk van je intenties en behoeften. Vertrouw op je intuïtie bij het kiezen van de beste manier om Apatiet in je dagelijks leven te integreren en de voordelen ervan te ervaren.

Apatiet Kristallen Grid

Een Apatiet kristallen grid is een krachtig hulpmiddel om de energie van Apatiet te versterken en te verspreiden. Door Apatiet stenen op een specifieke manier te plaatsen, creëer je een georganiseerd en gericht energieveld dat je kan ondersteunen in verschillende aspecten van je leven. Hier zijn enkele ideeën en suggesties voor het maken van een Apatiet kristallen grid:

 1. Intentie instellen: Voordat je begint met het opzetten van je grid, neem een moment om je intentie te bepalen. Wat wil je graag manifesteren, transformeren of verbeteren in je leven? Schrijf deze intentie op een stuk papier en plaats het in het midden van je grid als een focuspunt.

 2. Kristallen selecteren: Kies een aantal Apatiet stenen van verschillende vormen en maten. Je kunt ook andere stenen toevoegen die resoneren met de energie van Apatiet, zoals bergkristal, sodaliet of blauwe chalcedoon. Het is ook nuttig om een kwarts cluster in het midden van het grid te plaatsen om de energie te versterken.

 3. Grid patroon: Er zijn verschillende patronen die je kunt gebruiken voor je Apatiet kristallen grid. Een eenvoudige en effectieve optie is het plaatsen van de Apatiet stenen in een cirkelvormig patroon rondom je intentie. Je kunt ook experimenteren met andere geometrische patronen zoals een spiraal, een levensbloem of een dubbele spiraal. Vertrouw op je intuïtie en laat de energie je leiden bij het creëren van het patroon.

 4. Energetische verbinding: Verbind de stenen in je grid met elkaar door energetische lijnen te visualiseren. Dit kan worden gedaan door met je vinger of een kristalpunt langs de lijnen te gaan en je voor te stellen dat de energie stroomt tussen de stenen. Hierdoor ontstaat er een samenhangend en versterkt energieveld.

 5. Opladen en activeren: Neem even de tijd om je grid op te laden en te activeren. Je kunt dit doen door je handen boven de stenen te houden en je intentie in de stenen te sturen. Je kunt ook een korte meditatie doen waarbij je je verbindt met de energie van het grid en de gewenste resultaten visualiseert.

Plaats je Apatiet kristallen grid op een speciale plek waar je het regelmatig kunt zien en ervaren. Gebruik het als een focuspunt voor meditatie, affirmaties of gewoon als een bron van positieve energie in je omgeving. Wees open voor de krachtige transformaties en inzichten die de Apatiet energie in je leven kan brengen.

Sterrenbeeld Apatiet

Apatiet wordt traditioneel geassocieerd met de sterrenbeelden Tweelingen en Maagd.

Tweelingen (22 mei - 21 juni) is een luchtteken dat wordt gekenmerkt door zijn communicatieve vaardigheden, intelligentie en nieuwsgierigheid. Tweelingen zijn vaak veelzijdig en kunnen snel leren. Apatiet kan Tweelingen helpen om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren, hun intelligentie te stimuleren en hun nieuwsgierigheid te voeden.

Maagd (22 augustus - 22 september) is een aardteken dat wordt gekenmerkt door zijn praktische aard, analytisch vermogen en perfectionisme. Maagden zijn vaak verantwoordelijk en georganiseerd. Apatiet kan Maagden helpen om hun praktische aard te versterken, hun analytisch vermogen te stimuleren en hun perfectionisme te kanaliseren.

Natuurlijk kunnen apatieten door iedereen worden gedragen, ongeacht hun sterrenbeeld.

Het is belangrijk op te merken dat de invloed van edelstenen op individuen kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals persoonlijke energie en voorkeuren. Het is altijd het beste om je eigen intuïtie te volgen bij het kiezen en gebruiken van edelstenen.

Chakra's en Apatiet   

Apatiet werkt op verschillende chakra's, afhankelijk van de kleurvariaties en samenstelling van de steen. Over het algemeen wordt Apatiet geassocieerd met de volgende chakra's:

 1. Keelchakra: Apatiet heeft een sterke affiniteit met het keelchakra, dat zich bevindt in het gebied van de hals. Het stimuleert en balanceert dit chakra, wat kan leiden tot verbeterde communicatie, zelfexpressie en het uiten van je waarheid. Het kan helpen bij het overwinnen van verlegenheid, het vergroten van zelfvertrouwen en het vinden van de juiste woorden om je gedachten en gevoelens uit te drukken. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

 2. Derde oogchakra: Apatiet kan ook het derde oogchakra beïnvloeden, dat zich tussen de wenkbrauwen bevindt. Het opent en versterkt dit chakra, wat kan leiden tot een verbeterde intuïtie, helderheid van geest en het vermogen om innerlijke wijsheid te ontvangen. Het kan helpen bij het ontwikkelen van spirituele inzichten, het versterken van de intuïtieve gaven en het vergroten van het bewustzijn. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

 3. Zonnevlechtchakra: Sommige variaties van Apatiet (geel) kunnen ook werken op de zonnevlechtchakra, die zich bevindt in het gebied van de maag. Dit chakra is verbonden met persoonlijke kracht, wilskracht en zelfvertrouwen. Apatiet kan dit chakra activeren en in balans brengen, waardoor je zelfvertrouwen, motivatie en daadkracht worden versterkt. Ontdek meer over het zonnevlecht chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 3e Chakra in spirituele groei

Het gebruik van Apatiet op deze chakra's kan helpen bij het harmoniseren, activeren en in balans brengen van hun energie. Dit kan leiden tot een verbeterde communicatie, intuïtie, zelfexpressie en een gevoel van persoonlijke kracht en evenwicht. Het is belangrijk om te vertrouwen op je eigen intuïtie bij het werken met Apatiet en te luisteren naar de behoeften van je eigen energiecentra.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Apatiet edelsteen hanger
Laat je inspireren door de opvallende schoonheid van de Apatiet edelsteen hanger. Deze unieke hanger, vervaardigd uit de sprankelende Apatiet edelsteen, straalt een magnetische aantrekkingskracht uit.
€ 7,02
Doosje Apatiet
Ontdek de magie van ruwe Apatiet, verpakt in een doosje! Apatiet, met zijn betoverende blauwgroene tinten, brengt niet alleen een visueel spektakel in je leven, maar ook een overvloed aan positieve energie. Dit ruwe exemplaar, zorgvuldig samengesteld in een doosje, is niet alleen een esthetische toevoeging aan je collectie, maar ook een krachtige metgezel voor spirituele groei en helderheid.
€ 4,50
Apatiet summer vibes ketting
Subtiel collier van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Apatiet splitarmband
Splitarmband Apatiet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 7,80
Niet op voorraad
Apatiet groen / blauw zaksteen
Niet op voorraad
Zaksteen van groene Apatiet van 25 tot 40 mm groot. Apatiet bevordert flexibiliteit en een soepele geest, je verwerkt indrukken snel en de steen helpt je op weg naar succes, en je hogere zelf.
Apatiet gezondheids hanger
Gezondheidshanger Apatiet. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 9,00
Apatiet summer vibes armband
Subtiele armband van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,00
Apatiet handsteen
Prachtige blauwe handsteen van Apatiet. De Apatiet handsteen is ca. 5 cm lang en 2 cm hoog. Apatiet bevordert openheid en een sociale houding. De steen kan de drager extroverter maken en brengt daardoor meer afwisseling in het leven.
€ 13,50
Apatiet splitarmband + kaart
Apatiet splitarmbandje met displaykaartje.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 9,10
Niet op voorraad
Apatiet blauw 200 gr. trommelstenen (mt3)
Niet op voorraad
Ontdek de betoverende energie van blauwe Apatiet trommelstenen - jouw sleutel tot helderheid en inspiratie! Blauwe Apatiet, een prachtige edelsteen met een diepblauwe tint, staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met helderheid van denken en creatieve expressie.
Apatiet groen 200 gr. trommelstenen (mt3)
Laatste items in voorraad
Ontdek de magie van Groene Apatiet trommelstenen - jouw toegang tot vernieuwde energie en welzijn! Groene Apatiet, een prachtige edelsteen met levendige groentinten, staat bekend om zijn revitaliserende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van persoonlijke groei en emotioneel evenwicht.
€ 77,00
Niet op voorraad
Apatiet groen trommelstenen (mt4), per gram
Niet op voorraad
Onze zorgvuldig geselecteerde Groene Apatiet trommelstenen zijn met precisie gepolijst om de natuurlijke pracht van de steen te accentueren. Elke steen is uniek, met variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen versterken.
Niet op voorraad
Apatiet blauw trommelstenen mt3, per gram
Niet op voorraad
Onze zorgvuldig geselecteerde blauwe Apatiet trommelstenen zijn gladgepolijst om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. Elke steen is uniek, met variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen accentueren.
Aanbieding!-15%
Apatiet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Apatiet staat bekend als de edelsteen van manifestatie omdat hij je helpt dingen duidelijker te zien. Hij helpt om problemen te herkennen, te zien welke hindernissen nog moeten worden genomen en welke zaken je tegenhouden. Zodra je dit inziet, kun je stappen zetten om je gewenste doelen te bereiken. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Orgoniet Pendel Apatiet facet geslepen
Deze pendels worden gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Geen twee stenen zijn exact hetzelfde. De verschijningsvorm, maat, kleur kunnen dus verschillen.
€ 9,00
Apatiet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±250 gr
Apatiet staat bekend als de edelsteen van manifestatie omdat hij je helpt dingen duidelijker te zien. Hij helpt om problemen te herkennen, te zien welke hindernissen nog moeten worden genomen en welke zaken je tegenhouden.
€ 18,20