Apofyliet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Apofyliet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de unieke uitstraling van de Apofyliet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger, vervaardigd uit de bijzondere Apofyliet edelsteen, straalt een mystieke en kalmerende energie uit.

€ 10,40 Inclusief belasting

€ 8,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Apofyliet kopen

Ontdek de buitengewone schoonheid van de Apofyliet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de unieke uitstraling van de Apofyliet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger, vervaardigd uit de bijzondere Apofyliet edelsteen, straalt een mystieke en kalmerende energie uit.

Apofyliet is een edelsteen die bekend staat om zijn heldere groenige kleur en glasachtige uitstraling. Het wordt geassocieerd met spirituele groei, helderheid en het openen van het derde oog. De steen vermindert stress, zorgen, onzekerheid en angst. Ook als je last hebt van ongezonde denk- en gedragspatronen kan Apofyliet goed helpen. Apofyliet is zeer geschikt wanneer je bevrijdt wilt worden van onderdrukte- en schuldgevoelens.  Het helpt je bij het loslaten van negatieve energieën en brengt balans en harmonie in je leven. Met de Apofyliet hanger kun je deze helende energie altijd dicht bij je dragen.

Elke Apofyliet edelsteen hanger is met zorg vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. De transparante kwaliteit en de unieke vormen van de steen maken elke hanger tot een prachtig en individueel stuk.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel sieraad of een betekenisvol cadeau voor een dierbare, de Apofyliet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Laat de kalmerende energie van deze edelsteen je begeleiden op je spirituele reis en je helpen om in balans te komen.

Bestel vandaag nog je Apofyliet edelsteen hanger en omarm de buitengewone schoonheid en spirituele kracht die het met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van je innerlijke groei en een bron van rust en helderheid in je dagelijks leven.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oog (6e)en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni), Weegschaal (24 september 23 oktober) 

Verzorging

Apofyliet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561003201
207 Items
8718561003201
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...