Apofyliet kopen - Kalmerend en Positieve gedachten

Apofyliet - Kalmerend en Positieve gedachten

Een Apofyliet is meestal kleurloos tot wit of grijs, er is ook een groene variant van Apofyliet, deze is echter heel zeldzaam. 

Het kristal Apofyliet is rijk aan water, en kan daarom energieën geleiden. De steen is pas in de 19e eeuw ontdekt, en heeft een prachtige parelmoerglans rond de breukvlakken.

Werking Apofyliet

De steen Apofyliet staat vooral bekend om haar kalmerende werking, de steen vermindert stress, zorgen, onzekerheid en angst. Ook als je last hebt van ongezonde denk- en gedragspatronen kan Apofyliet goed helpen. Apofyliet is zeer geschikt wanneer je bevrijdt wilt worden van onderdrukte- en schuldgevoelens. De steen heeft een positieve werking op het zenuwstelsel en kan ervoor zorgen dat je een kalme levenshouding aanneemt. Apofyliet is zeer geschikt in een altaar thuis, of om vast te houden tijdens een meditatie. Er zal gauw een gevoel van rust en vrede overheersen. 

Gebruik van Apofyliet

Apofyliet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Apofyliet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Apofyliet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oog (6e)en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni), Weegschaal (24 september 23 oktober) 

Verzorging

Apofyliet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Apofyliet met dubbeleinders, India, nr.310
Laatste items in voorraad
Grijs/blauwe Apofyliet bezaaid met kleine transparante Bergkristal dubbeleinders (op de foto's lastig te zien), vindplaats India. Afmetingen: 17x10x6 cm en 515 gram.
€ 315,00
Apofyliet groen, India, nr.370
Laatste items in voorraad
Helder lichtgroene Apofyliet kristallen, vindplaats India. Afmetingen 18x9x4 cm en 420 gram.
€ 315,00
Zilveren hanger Apofyliet
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger met daarin het mineraal Apofyliet. De hanger is handgemaakt in India en gemaakt met 925 sterling zilver. De hanger kan afwijken van de foto.
€ 71,74