Aqua Aura kopen - Beschermend en Communicatie

Aqua Aura - Beschermend en Communicatie

Geschiedenis Aqua Aura

Het Aqua Aura-kristal is een relatief recente ontdekking dat een speciale band heeft met het mythische Atlantis, zoals beschreven door Plato en waar we nog steeds naar op zoek zijn.

Dit prachtige blauwe kristal wordt geassocieerd met de legende van de steen die werd meegebracht door de 12 Elohim, die zo ver gingen dat ze zichzelf opofferden om de geest van de mensheid door de tijd heen te laten voortbestaan. De steen die op aarde werd geplaatst, zou alleen bestaan ​​om de mensheid te helpen herinneren aan haar ware aard en potentieel. Hoewel er geen direct bewijs is dat dit blauwe kristal hetzelfde is als Aqua Aura, zijn er sterke aanwijzingen dat de energetische trillingen van beide stenen nauw met elkaar verwant zijn. Het Aqua Aura-kristal wordt vaak geassocieerd met de ster Sirius, wat een extra mystieke dimensie toevoegt aan zijn betekenis en eigenschappen.

Oorsprong en samenstelling van Aqua Aura

Deze speciale kleurtransformatie van mineralen wordt bereikt door een behandeling waarbij ze gesublimeerd worden. Dit proces kan worden toegepast op stenen zoals Jaspis of Agaat. Tijdens de behandeling ondergaat de natuurlijke steen een kleurverandering, waarbij het oppervlak volledig bedekt wordt met metaal. Titanium, koper, goud of zelfs niobium worden vaak gebruikt om de steen een iriserende en metaalachtige glans te geven. De uiteindelijke kleur van de steen bepaalt de naam ervan. Zo geeft Aqua Aura een blauwe reflectie, terwijl Rainbow Aura veelkleurig is zoals de naam suggereert. Een steen behandeld met Angel Aura zal lichtpaars en roze zijn aan het oppervlak.

Bergkristal is doorgaans het meest gebruikte mineraal voor deze behandeling. Andere mineralen, zoals toermalijn, cyaniet, jaspis, agaat en fluoriet, ondergaan ook een soortgelijke behandeling voordat ze op de markt worden gebracht. Hoewel dit de kleur verandert, heeft het geen invloed op de inherente eigenschappen van de steen. Het is interessant om op te merken dat sommige stenen, zoals Fluoriet, soms worden verkocht onder de naam "fluoriet aqua aura" omdat ze dezelfde behandeling hebben ondergaan.

Belangrijke afzettingen van deze behandelde stenen bevinden zich in Madagaskar en Frankrijk. Er zijn twee methoden om Aqua Aura te verkrijgen:

 • De eerste methode omvat het weken van de steen in water en het creëren van een elektrolyseproces met behulp van een elektrische stroom. Hierdoor zal het metaal van nature op het oppervlak van het mineraal neerslaan. Na het drogen krijgen we een steen genaamd Titanium Quartz Aura.

 • De tweede methode omvat het plaatsen van de steen in een kamer waar stoom wordt geïnjecteerd. De temperatuur van de stoom moet minimaal 800 graden Celsius bereiken. Het metaal zal letterlijk verhitten en op het oppervlak van het bergkristal neerslaan. Na het drogen verschijnt er een iriserende reflectie. Deze steen wordt dan Aurakwarts genoemd.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aqua Aura op het mentale niveau

Aqua Aura heeft een krachtige invloed op het mentale niveau. Deze prachtige edelsteen helpt bij het creëren van helder denken en het bevorderen van een positieve mindset. Het helpt bij het loslaten van belemmerende gedachten en overtuigingen, waardoor ruimte wordt gemaakt voor nieuwe perspectieven en groei.

Op mentaal vlak ondersteunt Aqua Aura ook bij het vinden van balans en harmonie. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en innerlijke onrust, waardoor de geest tot rust kan komen. Dit bevordert een dieper gevoel van innerlijke vrede en welzijn.

Daarnaast stimuleert Aqua Aura creativiteit en intuïtie. Het opent de geest voor nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten. Dit kan leiden tot innovatieve denkwijzen en het ontdekken van verborgen talenten.

Deze edelsteen moedigt ook zelfexpressie aan. Het helpt je om je ware zelf te uiten, je stem te laten horen en je unieke persoonlijkheid te omarmen. Dit bevordert zelfvertrouwen en empowerment.

Kortom, Aqua Aura heeft een positieve invloed op het mentale welzijn, en kan je ondersteunen bij het ontwikkelen van helder denken, innerlijke balans, creativiteit en zelfexpressie.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aqua Aura op het fysieke niveau

Aqua Aura heeft ook enkele interessante werkingen en eigenschappen op het fysieke niveau. Hoewel het belangrijk is op te merken dat edelstenen geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies of behandeling, kan Aqua Aura wel een ondersteunende rol spelen bij het bevorderen van een gezond lichaam.

Op fysiek niveau wordt Aqua Aura geassocieerd met de keel- en voorhoofdchakra's, waardoor het een gunstige invloed kan hebben op de communicatie en helderheid van denken. Het kan helpen bij het bevorderen van een gezonde spraak en het verbeteren van de stem, waardoor het gunstig kan zijn voor sprekers, zangers of mensen die vaak hun stem moeten gebruiken.

Daarnaast wordt Aqua Aura in verband gebracht met het verlichten van fysieke spanningen en stress. Het kan helpen bij het ontspannen van de spieren, het verminderen van hoofdpijn en het bevorderen van een diepe, rustgevende slaap. Dit kan een positief effect hebben op het algemene welzijn en de vitaliteit.

Bovendien wordt Aqua Aura geassocieerd met het element water en kan het helpen bij het bevorderen van een gezonde vochthuishouding in het lichaam. Het kan helpen bij het ontgiften en zuiveren van het lichaam, wat gunstig kan zijn voor de algehele gezondheid.

Het is belangrijk op te merken dat de werkingen en eigenschappen van Aqua Aura op het fysieke niveau individueel kunnen verschillen. Wat voor de ene persoon werkt, hoeft niet noodzakelijk hetzelfde effect te hebben op een andere persoon. Het is altijd raadzaam om naar je eigen lichaam te luisteren en indien nodig professioneel medisch advies in te winnen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aqua Aura op het spirituele niveau

Aqua Aura heeft een krachtige werking op het spirituele niveau en kan een diepgaande impact hebben op de spirituele ontwikkeling en groei. Het is een steen die vaak wordt gebruikt bij meditatie en spirituele praktijken vanwege zijn verbinding met hogere bewustzijnsniveaus.

Op spiritueel niveau wordt Aqua Aura geassocieerd met het activeren en openen van het keelchakra en het derde oog. Het kan helpen bij het versterken van de intuïtie, het bevorderen van helderziendheid en het vergroten van spirituele waarneming. Het kan ook helpen bij het communiceren en ontvangen van boodschappen van hogere spirituele dimensies.

Aqua Aura heeft een kalmerende en harmoniserende energie die de geest tot rust brengt en helpt om in een diepere staat van meditatie en contemplatie te komen. Het kan helpen om een heldere en gebalanceerde geest te cultiveren, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met hogere spirituele waarheden en inzichten.

Daarnaast wordt Aqua Aura beschouwd als een steen van spirituele transformatie en spirituele groei. Het kan helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen, en het bevorderen van innerlijke groei en bewustwording. Het kan ook ondersteuning bieden bij het manifesteren van spirituele doelen en het vervullen van de zielsmissie.

Aqua Aura wordt vaak gebruikt in het werken met engelenenergieën en spirituele gidsen. Het kan helpen bij het versterken van de verbinding met deze hogere wezens en het vergemakkelijken van spirituele communicatie en begeleiding.

Het is belangrijk op te merken dat de werkingen en eigenschappen van Aqua Aura op het spirituele niveau subjectief kunnen zijn en afhankelijk zijn van de individuele ervaring en interpretatie. Het is raadzaam om te vertrouwen op je eigen intuïtie en innerlijke begeleiding bij het werken met Aqua Aura op het spirituele pad.

Stenen en materialen die bij Aqua Aura passen

Aqua Aura is een bijzondere steen die goed samengaat met andere kristallen en materialen. Hier zijn enkele stenen en materialen die goed passen bij Aqua Aura:

 • Amethist: Amethist en Aqua Aura vullen elkaar aan in hun spirituele eigenschappen. Beide stenen bevorderen spirituele groei, intuïtie en verbinding met hogere bewustzijnsniveaus.

 • Seleniet: Seleniet heeft een zuiverende en kalmerende energie. Het werkt goed samen met Aqua Aura om de spirituele energie te versterken en een heldere en gebalanceerde omgeving te creëren voor spirituele praktijken.

 • Bergkristal: Bergkristal is een krachtige energieversterker en kan de werking van Aqua Aura versterken. Het helpt bij het verhelderen van de geest en het bevorderen van spirituele helderheid.

 • Labradoriet: Labradoriet staat bekend om zijn beschermende en mystieke eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van de spirituele verbinding en het openen van de intuïtie, waardoor het een goede aanvulling is op Aqua Aura.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli is een steen van wijsheid en spirituele verbinding. Het kan de spirituele groei en communicatie bevorderen, en werkt goed samen met Aqua Aura om inzicht en spirituele helderheid te vergroten.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en helpt bij het openen van het hartchakra. Samen met Aqua Aura kan het de spirituele verbinding versterken en een gevoel van innerlijke vrede en harmonie bevorderen.

 • Celestien: Celestien staat bekend om zijn kalmerende en vredige energie. Het werkt goed samen met Aqua Aura om een gevoel van diepe sereniteit en spirituele verbinding te creëren.

 • Angeliet: Angeliet is een steen van communicatie met engelen en spirituele gidsen. Het kan de intuïtie versterken en de spirituele reis ondersteunen. Samen met Aqua Aura kan het de verbinding met hogere dimensies versterken.

 • Fluoriet: Fluoriet staat bekend om zijn beschermende en harmoniserende eigenschappen. Het kan de spirituele groei en helderheid bevorderen, en samen met Aqua Aura kan het een gevoel van evenwicht en stabiliteit brengen.

 • Turkoois: Turkoois is een steen van bescherming en evenwicht. Het kan helpen bij het versterken van de spirituele communicatie en het bevorderen van een gevoel van vrede en welzijn. In combinatie met Aqua Aura kan het de spirituele reis ondersteunen en een diepere verbinding met het hogere zelf tot stand brengen.

Naast stenen kunnen ook andere materialen zoals zilver, witte veren en kaarslicht een mooie aanvulling zijn op de energie van Aqua Aura. Het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te experimenteren met verschillende combinaties om te ontdekken welke stenen en materialen resoneren met jouw persoonlijke spirituele reis.

Hoe kan je Aqua Aura reinigen en opladen?

Aqua Aura kan op verschillende manieren gereinigd en opgeladen worden om zijn energie te vernieuwen en te versterken. Hier zijn enkele methoden die je kunt gebruiken:

Reinigen Aqua Aura:

 1. Heldere stromend water: Spoel Aqua Aura voorzichtig af onder helder stromend water. Visualiseer hoe het water alle negatieve energie wegspoelt en de steen zuivert.

 2. Rookreiniging: Houd Aqua Aura boven een brandende witte salie, palo santo of andere reinigende kruiden. Laat de rook de steen omhullen en visualiseer hoe het alle negatieve energie verwijdert.

 3. Energetische reiniging: Plaats Aqua Aura in het zonlicht of maanlicht gedurende enkele uren. Visualiseer hoe het licht de steen zuivert en verfrist.

Opladen Aqua Aura:

 1. Kristallencluster: Plaats Aqua Aura op een bed van bergkristal- of amethistclusters. Deze kristallen hebben de eigenschap om andere stenen op te laden. Laat Aqua Aura enige tijd op het cluster liggen om op te laden.

 2. Aarde-energie: Plaats Aqua Aura in de aarde, zoals in een pot met aarde of tuinbed, gedurende enkele dagen om het te aarden en te verjongen.

 3. Visualisatie: Visualiseer een helder wit licht dat de steen omhult en deze oplaadt met positieve energie. Stel je voor hoe de energie de steen vult en versterkt.

Onthoud dat Aqua Aura een kwetsbare steen is en gevoelig kan zijn voor water en te veel blootstelling aan direct zonlicht. Wees voorzichtig bij het reinigen en opladen en zorg ervoor dat je de steen met zorg behandelt. Gebruik de methode die het beste bij jou en de steen past en volg altijd je intuïtie.

Het gebruik van Aqua Aura

Aqua Aura is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van Aqua Aura:

 • Meditatie: Houd Aqua Aura vast tijdens meditatie om een diepere verbinding met je innerlijke zelf en hogere spirituele dimensies te bevorderen. De kalmerende energie van Aqua Aura kan je helpen om in een staat van innerlijke vrede en helderheid te komen.

 • Spirituele communicatie: Aqua Aura wordt vaak gebruikt om de communicatie met spirituele gidsen, engelen en hogere bewustzijnsniveaus te vergemakkelijken. Draag of houd Aqua Aura bij je tijdens spirituele praktijken, zoals het doen van affirmaties, visualisaties of het uitvoeren van rituelen.

 • Emotioneel evenwicht: Aqua Aura kan helpen om emoties in balans te brengen en stress en spanning te verminderen. Draag de steen bij je of plaats deze in je omgeving om een kalmerende en rustgevende sfeer te creëren.

 • Zelfexpressie: Aqua Aura stimuleert creativiteit en zelfexpressie. Gebruik de steen bij artistieke projecten of bij het uiten van jezelf op andere creatieve manieren, zoals schrijven, zingen of schilderen.

 • Heilige ruimtes: Plaats Aqua Aura in je heilige ruimte, altaar of meditatieruimte om de energie te verhogen en een vredige sfeer te creëren. Het kan helpen om de ruimte te zuiveren en te vullen met positieve vibraties.

 • Energetisch healing werk: Aqua Aura kan worden gebruikt bij energetische healing praktijken, zoals Reiki of kristaltherapie. Plaats de steen op de relevante chakra's om de energiestroom te bevorderen en blokkades te helpen oplossen.

Het gebruik van Aqua Aura is persoonlijk en intuïtief. Vertrouw op je eigen innerlijke begeleiding bij het bepalen van de beste manier om deze prachtige steen te gebruiken in je spirituele praktijken en dagelijks leven.

Aqua Aura Kristallen Grid

Een Aqua Aura Kristallen Grid is een krachtige manier om de energie van Aqua Aura te versterken en te verankeren. Hier is een suggestie voor het creëren van een Aqua Aura Kristallen Grid:

 1. Kies een centrale steen: Selecteer een grote Aqua Aura steen als het middelpunt van je grid. Dit zal dienen als de focus van de energie en de intentie van het grid.

 2. Omringende stenen: Plaats kleinere Aqua Aura stenen rondom de centrale steen. Deze stenen zullen de energie van de centrale steen versterken en verspreiden.

 3. Aanvullende stenen: Voeg andere stenen toe die complementair zijn aan Aqua Aura en je intenties. Denk aan stenen zoals Bergkristal, Amethist, Seleniet of Lapis Lazuli, die de helende en spirituele eigenschappen kunnen versterken.

 4. Intentie zetten: Neem een moment om je intentie voor het grid helder te formuleren. Richt je op de specifieke doelen of aspecten van je leven die je wilt versterken met de hulp van Aqua Aura. Visualiseer dit terwijl je je intentie uitspreekt.

 5. Opstelling van de stenen: Plaats de stenen in een symmetrisch patroon, waarbij je je intuïtie volgt. Je kunt geometrische vormen zoals een cirkel, vierkant of spiraal gebruiken, of je eigen unieke patroon creëren.

 6. Activeren: Activeer het grid door er met je handen boven te bewegen, terwijl je je intentie herhaalt. Stel je voor dat de energie van de stenen met elkaar verbonden is en harmonieus stroomt.

 7. Onderhoud: Zorg voor regelmatig onderhoud van je Aqua Aura Kristallen Grid door de stenen schoon te maken en op te laden. Reinig ze met behulp van de eerder genoemde methoden en laad ze op in het zonlicht, maanlicht of met behulp van bergkristal.

Gebruik je Aqua Aura Kristallen Grid tijdens meditaties, helende sessies of wanneer je een versterking van de eigenschappen van Aqua Aura wilt ervaren. Het grid fungeert als een krachtig hulpmiddel om de energie te bundelen en te verankeren, terwijl het je helpt om je intenties te manifesteren.

Sterrenbeeld Aqua Aura

Volgens astrologen past aqua aura bij het uitbundige sterrenbeeld Leeuw en het gevoelige sterrenbeeld Kreeft.

 • Leeuwen zijn van nature zelfverzekerde en expressieve mensen. Aqua aura kan hen helpen om hun creativiteit en zelfexpressie verder te ontwikkelen. Het kan hen ook helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en om zich beter te voelen in hun eigen vel.
 • Kreeften zijn van nature gevoelige en empathische mensen. Aqua aura kan hen helpen om hun gevoelens te verwerken en om hun intuïtie te vertrouwen. Het kan hen ook helpen om verbinding te maken met hun innerlijke kracht en om hun doel in het leven te vinden.

Natuurlijk is dit slechts een algemene indicatie. De beste manier om te weten of aqua aura bij je sterrenbeeld past, is om het zelf uit te proberen. Draag een aqua aura-steen bij je of gebruik het in je meditatie. Zo kun je ervaren hoe de energie van de steen jou beïnvloedt.

Chakra's en Aqua Aura Keelchakra Derde oog chakra

Aqua Aura kan een positieve invloed hebben op verschillende chakra's, waaronder het derde oog chakra (6e chakra) en het keelchakra (5e chakra). Hieronder vind je een beschrijving van de mogelijke werking, betekenis en eigenschappen van Aqua Aura op deze chakra's:

 • Derde oog chakra (6e chakra): Aqua Aura kan helpen om het derde oog chakra te activeren en te openen, waardoor intuïtie, helderziendheid en spiritueel inzicht worden versterkt. Het kan helpen bij het verkennen van hogere bewustzijnsniveaus en het ontvangen van heldere spirituele boodschappen. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

 • Keelchakra (5e chakra): Aqua Aura kan het keelchakra stimuleren en in balans brengen, waardoor de communicatie en zelfexpressie worden ondersteund. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en assertieve manier, en het bevorderen van harmonieuze interacties met anderen. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

Om Aqua Aura op de chakra's te gebruiken, kun je de steen op het relevante chakra plaatsen tijdens meditatie, chakra-healing of energiewerk. Visualiseer het zachte blauwe licht van Aqua Aura dat door het betreffende chakra stroomt en het harmoniseert en versterkt. Je kunt ook Aqua Aura sieraden dragen die in de buurt van de chakra's worden gedragen om de energie van de steen continu te benutten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Luister altijd naar je intuïtie en observeer de reacties en gewaarwordingen in de chakra's tijdens het werken met Aqua Aura. Let op eventuele veranderingen in energie, gevoelens van balans en welzijn, en verbeterde communicatie en intuïtie. Experimenteer met verschillende manieren om Aqua Aura in je spirituele praktijken te integreren en ontdek wat het beste bij jou past.

Aqua Aura 1 st. Trommelsteen ca. 25-30 mm (gecoat)
Ontdek de betovering van Aqua Aura Trommelstenen - een reis naar schitterende spiritualiteit en innerlijke rust! Onze zorgvuldig geselecteerde Aqua Aura stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht en spirituele kracht volledig tot uiting komen.
€ 9,95
Aqua Aura edelsteen hart 40 mm donker (gecoat)
Laat je inspireren door de diepblauwe pracht van ons Aqua Aura Edelsteen Hart van 40 mm in een donkere tint. Dit meesterwerk, geslepen uit de Aqua Aura-kristallen, straalt een betoverende energie uit en voegt een vleugje mysterie toe aan je edelstenencollectie.
€ 59,50
Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
Deze stenen zijn ideaal om te gebruiken in een kristallen grid. De 6 knuffelstenen van Aqua Aura zijn ca. 25 tot 30 mm groot en zijn verpakt in een organza buidel met daarin een korte uitleg van de steen en een gebruiksaanwijzing. Deze Aqua Aura is gemaakt in Brazilië met kristal uit ditzelfde land.
€ 39,95
Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
Edelsteen streng van lichte Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed, de streng is ca. 44 cm lang, hij bevat ca. 55 kralen.
€ 49,95
Kralen streng Aqua Aura 10 mm (gecoat)
Edelsteen streng van Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 10 mm breed, de streng is ca. 40 cm lang, hij bevat ca. 40 kralen.
€ 49,95
Aqua Aura edelsteen hanger ruw (gecoat)
Laat je betoveren door de krachtige energetische werking van de Aqua Aura edelsteen hanger in zijn ruwe vorm. Deze unieke hanger combineert de ruwe schoonheid van de edelsteen met de versterkende eigenschappen van de Aqua Aura coating, waardoor een sieraad van buitengewone kracht ontstaat.
€ 19,50
Aqua Aura edelsteen hanger geslepen (gecoat)
Laat je meenemen naar een wereld van innerlijke rust en heling door de fascinerende werking van de Aqua Aura (gecoat) geslepen edelsteen hanger. Deze prachtige hanger combineert de serene energie van de Aqua Aura met de verfijnde glans van een geslepen edelsteen, waardoor een sieraad ontstaat dat niet alleen visueel betoverend is, maar ook een diepgaande spirituele werking heeft.
€ 19,50
Aqua Aura collier (gecoat)
Laatste items in voorraad
Aqua aura collier van 40 cm lang. Dit collier heeft onregelmatige kralen en valt redelijk dicht om de hals.Dit mooie sieraad straalt met zijn heldere blauwe tinten en schitterende glans. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse look wilt verfraaien, dit Aqua Aura collier zal zeker indruk maken.
€ 86,78