Aqua Aura kopen - Beschermend en Communicatie

Aqua Aura - Beschermend en Communicatie

Een Aqua Aura is bijzonder om te zien, de steen wordt niet zo gevonden in de natuur. Aqua Aura is namelijk Bergkristal dat doormiddel van goud tijdens een proces, een blauwe gloed heeft gekregen.  De blauwe glans heeft een olie achtige gloed en alle kleuren van de regenboog bij weerspiegeling.

Werking Aqua Aura

Aqua Aura is een beschermende en geneeskrachtige steen. De edelsteen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en negatieve energie. De steen werkt goed tegen depressies en somberheid. Ook zorgt Aqua Aura ervoor dat jij je eigen potentieel inziet en ontdekt, en de edelsteen zorgt ervoor dat je minder belemmeringen ervaart. Daarnaast worden je communicatieve vaardigheden gestimuleerd. 

Aqua Aura heeft (zoals de naam al verklapt) een sterke werking op de aura. Niet alleen wordt de aura gereinigd, maar tevens worden gaten of lekken in de aura (ontstaan door zorgen, angst of stress) vermindert. Doordat de aura weer wordt hersteld beschermt de steen ook tegen negatieve energie en negatieve invloeden. Ook activeert de steen je keelchakra waardoor je makkelijker kunt communiceren en je gevoelens kunt verwoorden. Als de aura heel is functioneert daarnaast het immuunsysteem van het lichaam optimaal en wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. 

Gebruik van Aqua Aura

Aqua Aura kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Aqua Aura gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Aqua Aura bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli - 23 augustus) 

Verzorging

Aqua aura kwarts is kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Vermijd te veel zonlicht.

Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
Edelsteen streng van lichte Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed, de streng is ca. 44 cm lang, hij bevat ca. 55 kralen.
€ 49,95
Kralen streng Aqua Aura 10 mm (gecoat)
Edelsteen streng van Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 10 mm breed, de streng is ca. 40 cm lang, hij bevat ca. 40 kralen.
€ 49,95
Aqua Aura collier (gecoat)
Aqua aura collier van 40 cm lang. Dit collier heeft onregelmatige kralen en valt redelijk dicht om de hals.
€ 86,78