Aquamarijn AB trommelstenen (mt3) per gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aquamarijn AB trommelstenen (mt3) per gram

Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn trommelstenen zijn met precisie gepolijst om de natuurlijke pracht van de steen te benadrukken. Elke steen is uniek, met subtiele variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen accentueren.

€ 0,29 Inclusief belasting

€ 0,24 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Aquamarijn AB trommelstenen (mt3) per gram kopen

Ontdek de serene schoonheid van Aquamarijn trommelstenen - jouw sleutel tot kalmte en helderheid! Aquamarijn, met zijn zachte blauwe tinten, staat bekend om zijn rustgevende energie en wordt vaak geassocieerd met de kalmering van de geest en het bevorderen van emotioneel evenwicht.

Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn trommelstenen zijn met precisie gepolijst om de natuurlijke pracht van de steen te benadrukken. Elke steen is uniek, met subtiele variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen accentueren.

Voeg een vleugje rust toe aan je dagelijkse routine door deze trommelstenen te gebruiken tijdens meditatie of draag ze bij je als een kalmerend amulet. Aquamarijn wordt vaak beschouwd als een steen die communicatie bevordert, zowel verbaal als spiritueel.

Online bestellen

Voeg een natuurlijk element van rust en balans toe aan je collectie met onze Aquamarijn trommelstenen! Bestel vandaag nog je Aquamarijn trommelstenen online en ontdek de serene energie en verhelderende vibraties van deze prachtige edelsteen. 

De werking van Aquamarijn

Aquamarijn, met zijn serene blauwtinten, wordt gewaardeerd vanwege zijn veronderstelde kalmerende en evenwichtige eigenschappen. Deze edelsteen straalt een rustgevende energie uit die vaak wordt geassocieerd met het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede. Het dragen van aquamarijn kan helpen om emotionele turbulentie te verzachten en een gebalanceerde emotionele toestand te ondersteunen.

Op het gebied van communicatie wordt aquamarijn beschouwd als een steen die de helderheid van verbale expressie kan bevorderen. Het is geassocieerd met het keelchakra, wat kan bijdragen aan een vloeiende en authentieke communicatie. Spiritueel gezien wordt aquamarijn soms gezien als een steen die de intuïtie versterkt en individuen helpt om diepere niveaus van bewustzijn te verkennen.

Traditioneel wordt aquamarijn ook beschouwd als een beschermende metgezel voor reizigers, vooral diegenen die zich op zee begeven. Het biedt een gevoel van bescherming tegen de mogelijke gevaren van de oceaan en wordt gezien als een talisman voor een veilige reis.

Naast deze aspecten wordt aquamarijn vaak ingezet tijdens meditatiesessies om een ontspannen gemoedstoestand te bevorderen en innerlijke rust te cultiveren. Het wordt beschouwd als een steen die de geest zuivert en het bewustzijn opent voor diepere reflectie.

Het gebruik van aquamarijn als onderdeel van een holistische benadering van welzijn kan persoonlijk variëren, maar velen ervaren het als een waardevolle metgezel voor het bevorderen van innerlijke kalmte en helderheid.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Aquamarijn? Deze kan je vinden op onze pagina Aquamarijn - Helderheid en Zuiverheid

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 4 cm
Gewicht0,100 kg
MateriaalAquamarijn
KleurBlauw
ChakraKeelchakra (5e) - Derde oog chakra (6e) - Kruinchakra (7e)
SterrenbeeldTweelingen - Weegschaal - Vissen
VerzorgingAquamarijn kan in op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561025593
2214 Items
8718561025593
Je bent misschien ook geïnteresseerd in