Aquamarijn kopen - Helderheid en Zuiverheid

Aquamarijn - Helderheid en Zuiverheid

Geschiedenis Aquamarijn

Aquamarijn is een edelsteen met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oude beschavingen. De naam "aquamarijn" is afgeleid van het Latijnse woord "aqua marina", wat "zeewater" betekent. Deze naam weerspiegelt de kenmerkende blauwe kleur van de steen, die doet denken aan de kleur van de oceaan.

De oude Grieken en Romeinen geloofden dat aquamarijn afkomstig was van zeemeerminnen en beschouwden het als een symbool van moed, helderheid en bescherming tijdens zeereizen. Het werd vaak gedragen door zeelieden als een amulet om hen te beschermen tegen gevaren op zee.

In de middeleeuwen werd aquamarijn beschouwd als een symbool van zuiverheid en werd het gebruikt als een talisman om boze geesten af te weren en de drager te beschermen tegen vergiftiging.

Aquamarijn wordt ook geassocieerd met legendes en folklore. Volgens de oude Egyptenaren zou het de godin Isis vertegenwoordigen en haar zegen brengen aan degenen die het droegen. In de Hindoestaanse mythologie werd aquamarijn beschouwd als de steen van de zeegod Varuna, die verantwoordelijk was voor de wateren en het weer.

Tegenwoordig wordt aquamarijn gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Het wordt beschouwd als een steen van moed, helderheid en emotionele balans. Het wordt ook geassocieerd met kalmerende en zuiverende energieën, die kunnen helpen bij het verlichten van stress en het bevorderen van innerlijke rust.

Of je nu gefascineerd bent door de geschiedenis en betekenis van aquamarijn of gewoon geniet van de serene schoonheid ervan, deze edelsteen blijft een tijdloze keuze voor sieraden en spirituele praktijken.

Oorsprong en samenstelling van Aquamarijn

Aquamarijn is een prachtige edelsteen met een boeiende oorsprong en samenstelling. Het is een variant van het mineraal beryl, dat behoort tot de familie van de beryls. De kenmerkende blauwe kleur van aquamarijn wordt veroorzaakt door sporen van ijzer in het kristalrooster.

De oorsprong van aquamarijn kan worden teruggevoerd naar verschillende delen van de wereld. Belangrijke vindplaatsen zijn onder andere Brazilië, Madagaskar, Nigeria, Afghanistan en Pakistan. Elk van deze locaties biedt aquamarijn van verschillende tinten blauw en met unieke kenmerken.

De samenstelling van aquamarijn bestaat voornamelijk uit silicium, aluminium, beryllium en zuurstof. De aanwezigheid van ijzer in het kristal geeft het de kenmerkende blauwe kleur, variërend van lichtblauw tot diepblauw. De zuiverheid van de steen en de aanwezigheid van eventuele insluitsels kunnen ook de helderheid en kwaliteit beïnvloeden.

Aquamarijn wordt gewaardeerd om zijn hardheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor sieraden. Het behoort tot de groep van edelstenen en heeft een hardheid van 7,5 tot 8 op de schaal van Mohs.

De prachtige blauwe kleur en de helderheid van aquamarijn maken het een geliefde steen voor verschillende toepassingen, waaronder sieraden, decoratieve objecten en spirituele praktijken. Het is een steen van sereniteit, moed en communicatie, en wordt geassocieerd met de energie van het element water.

De oorsprong en samenstelling van aquamarijn voegen een extra dimensie toe aan zijn betekenis en schoonheid. Het is een edelsteen die de kracht en schoonheid van de natuur belichaamt en mensen over de hele wereld blijft fascineren en inspireren.

Vindplaatsen Aquamarijn

Aquamarijn, een prachtige edelsteen met zijn kenmerkende blauwe kleur, wordt wereldwijd gevonden op verschillende locaties. Enkele van de belangrijkste vindplaatsen van aquamarijn zijn:

 • Brazilië: Brazilië staat bekend om zijn rijke aquamarijnvoorraden, vooral in de staten Minas Gerais, Bahia en Espírito Santo. De mijnen in Brazilië produceren aquamarijn van verschillende tinten blauw, variërend van lichtblauw tot diepblauw.

 • Madagaskar: In Madagaskar worden ook hoogwaardige aquamarijnen gevonden. De mijnen in deze regio produceren prachtige stenen met een heldere blauwe kleur.

 • Nigeria: Aquamarijnen worden ook gewonnen in Nigeria, met name in de staten Nasarawa, Kogi en Oyo. De stenen uit Nigeria hebben vaak een intense blauwe kleur en worden gewaardeerd om hun helderheid.

 • Pakistan: De regio Gilgit-Baltistan in Pakistan staat bekend om zijn aquamarijnproductie. De stenen uit deze regio hebben meestal een diepblauwe kleur en worden gewaardeerd om hun helderheid en kwaliteit.

 • Rusland: In Rusland worden aquamarijnen gevonden in de regio Oeral. De stenen uit dit gebied hebben vaak een lichtblauwe tint en zijn geliefd om hun zuiverheid.

Naast deze belangrijke vindplaatsen wordt aquamarijn ook gewonnen in andere delen van de wereld, zoals Afghanistan, Myanmar, Sri Lanka, India, de Verenigde Staten en Tanzania. Elk van deze locaties heeft zijn eigen unieke kenmerken en produceert aquamarijn van verschillende kwaliteiten en tinten blauw.

De verspreiding van aquamarijn over de hele wereld laat zien hoe gewaardeerd en geliefd deze edelsteen is. Het is een schat uit de aarde die mensen over de hele wereld betovert met zijn prachtige kleur en betekenis.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aquamarijn op het mentale niveau

Aquamarijn staat bekend om zijn positieve invloed op het mentale welzijn. Het kalmeert de geest en helpt bij het verminderen van stress, angst en zorgen. Het bevordert helderheid van denken en helpt bij het nemen van beslissingen op een rustige en geconcentreerde manier. Aquamarijn stimuleert ook creativiteit en inspiratie, waardoor het een ideale steen is voor kunstenaars en creatieve geesten.

Op mentaal niveau kan aquamarijn helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en negatieve denkpatronen. Het opent de geest voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden, en moedigt een positieve mindset aan. Het helpt ook bij het bevorderen van zelfexpressie en het uiten van gedachten en gevoelens op een evenwichtige en heldere manier.

Daarnaast wordt aquamarijn geassocieerd met een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Het helpt bij het ontwikkelen van assertiviteit en het communiceren van behoeften en grenzen. Aquamarijn stimuleert ook emotionele intelligentie en helpt bij het begrijpen en beheersen van emoties.

Kortom, de werking en betekenis van aquamarijn op mentaal niveau omvat het bevorderen van kalmte, helder denken, creativiteit, positieve mindset en zelfexpressie. Het is een steen die kan bijdragen aan een gezonde geestelijke gesteldheid en het bevorderen van een evenwichtige en positieve mentale staat.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aquamarijn op het fysieke niveau

Aquamarijn heeft een aantal gunstige werkingen op het fysieke niveau. Het staat bekend om zijn verkoelende en kalmerende eigenschappen, waardoor het vaak wordt gebruikt bij klachten en aandoeningen die te maken hebben met hitte, ontsteking en irritatie.

Op het fysieke niveau wordt aquamarijn vaak gebruikt ter ondersteuning van het keelgebied en de luchtwegen. Het kan helpen bij het verlichten van keelpijn, hoesten, ontstekingen en allergieën. Aquamarijn heeft ook een verzachtend effect op de slijmvliezen, waardoor het nuttig kan zijn bij aandoeningen zoals sinusitis en verkoudheid.

Daarnaast staat aquamarijn bekend om zijn vermeende vermogen om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van infecties en ziektes. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam en het bevorderen van een sneller herstel na ziekte of letsel.

Bovendien wordt aquamarijn geassocieerd met de gezondheid van de huid. Het kan helpen bij het verminderen van huidirritaties, ontstekingen en acne. Ook wordt gezegd dat het een gunstig effect heeft op de ogen en het gezichtsvermogen.

De werking en betekenis van aquamarijn op het fysieke niveau omvat het kalmeren van ontstekingen en irritaties, ondersteuning van de luchtwegen en immuunsysteem, bevordering van huidgezondheid en ondersteuning van de ogen. Het is een steen die kan bijdragen aan een gezond en evenwichtig fysiek welzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Aquamarijn op het spirituele niveau

Op het spirituele niveau heeft Aquamarijn een kalmerende en verhelderende werking. Het opent het derde oog en de keelchakra, waardoor communicatie met hogere spirituele dimensies mogelijk wordt en de intuïtie wordt versterkt.

Aquamarijn wordt vaak beschouwd als een steen van spirituele helderheid en verbinding. Het helpt om de geest te kalmeren, innerlijke vrede te bevorderen en helderheid te brengen in gedachten en emoties. Het kan ook helpen bij meditatie en het verkennen van het hogere bewustzijn.

Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om de communicatie met spirituele gidsen, engelen en andere hogere spirituele wezens te vergemakkelijken. Het opent de deur naar spirituele begeleiding, inspiratie en helende boodschappen.

Aquamarijn bevordert ook een diepe verbinding met de ziel en helpt om oude emotionele blokkades en patronen los te laten. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en bevordert innerlijke vrede en vergeving.

Daarnaast heeft Aquamarijn een zuiverende werking op het spirituele niveau. Het helpt bij het zuiveren van de aura en het verwijderen van negatieve energieën. Het creëert een beschermend schild om de spirituele energieën in balans te houden en de spirituele groei te ondersteunen.

Al met al is Aquamarijn een krachtige steen op spiritueel niveau, die helpt bij helderheid, communicatie met hogere dimensies, innerlijke vrede en zuivering. Het opent de deur naar diepere spirituele inzichten en helpt bij het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn.

Stenen en materialen die bij Aquamarijn passen

Aquamarijn kan goed gecombineerd worden met andere stenen en materialen die complementair zijn aan zijn energetische eigenschappen. Enkele stenen en materialen die goed samengaan met Aquamarijn zijn:

 • Seleniet: Deze steen heeft een zuiverende en versterkende werking en kan de energie van Aquamarijn versterken. Het helpt bij het openen van het derde oog en het bevorderen van spirituele helderheid.

 • Amethist: Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het creëren van een serene en vredige omgeving, wat gunstig is voor het werken met Aquamarijn op spiritueel niveau.

 • Maansteen: Deze steen heeft een sterk verband met de maanenergie en helpt bij het bevorderen van intuïtie en vrouwelijke energie. Het kan de intuïtieve vermogens versterken en een diepere verbinding met het spirituele rijk vergemakkelijken.

 • Bergkristal: Deze heldere en zuivere steen kan dienen als een versterker van energieën en intenties. Het kan de werking van Aquamarijn versterken en de spirituele groei ondersteunen.

 • Rozenkwarts: Deze steen staat bekend om zijn liefdevolle energie en kan helpen bij het bevorderen van emotionele heling en harmonie. Het kan de kalmerende en rustgevende eigenschappen van Aquamarijn versterken.

 • Celestien: Deze steen heeft een hoge vibratie en kan helpen bij het openen van de hogere chakra's. Het kan de spirituele groei en verbinding met hogere bewustzijnsniveaus ondersteunen.

 • Larimar: Ook wel bekend als de "Atlantissteen", wordt Larimar geassocieerd met het element water en heeft het een kalmerend effect op emoties. Het kan de intuïtie versterken en de communicatie met spirituele gidsen vergemakkelijken.

 • Lapis Lazuli: Deze diepblauwe steen wordt al eeuwenlang gebruikt voor spirituele doeleinden. Het kan helpen bij het openen van het derde oog, het stimuleren van intuïtie en het bevorderen van spirituele inzichten.

 • Amazoniet: Deze steen staat bekend om zijn balancerende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen bij het versterken van communicatie, intuïtie en het bevorderen van een gevoel van harmonie.

 • Zilver: Dit metaal heeft een sterk energetisch verband met de maan en wordt geassocieerd met intuïtie en emotionele balans. Het dragen van zilveren sieraden kan de energie van Aquamarijn aanvullen en versterken.

Het combineren van Aquamarijn met deze stenen en materialen kan de spirituele werking en betekenis ervan versterken. Het is echter belangrijk om je intuïtie te volgen en te experimenteren met verschillende combinaties om te ontdekken welke het beste voor jou werken.

Hoe kan je Aquamarijn reinigen en opladen?

Om Aquamarijn te reinigen en op te laden, kun je de volgende methoden gebruiken:

Reinigen Aquamarijn:

 1. Waterreiniging: Spoel de Aquamarijn af onder stromend water. Visualiseer dat alle negatieve energieën worden weggespoeld en dat de steen wordt gereinigd.

 2. Rookreiniging: Passeer de Aquamarijn door de rook van heilig hout, zoals salie of palo santo. Dit zuivert de energie van de steen.

 3. Aarde-reiniging: Plaats de Aquamarijn enkele uren of een nacht in de aarde. Dit helpt bij het absorberen van negatieve energieën en herstelt de natuurlijke balans van de steen.

Opladen Aquamarijn:

 1. Zonlicht en maanlicht: Leg de Aquamarijn gedurende enkele uren in direct zonlicht of maanlicht. Dit laadt de steen op met zonne- of maanenergie.

 2. Bergkristal: Plaats de Aquamarijn op een cluster van bergkristal om het op te laden. Bergkristal heeft een versterkend effect en helpt bij het revitaliseren van de energie van de steen.

 3. Visualisatie: Neem de Aquamarijn in je handen en visualiseer een helder wit licht dat de steen omhult. Stel je voor dat de steen wordt gevuld met positieve energie en intenties.

Het is belangrijk om je intuïtie te volgen bij het reinigen en opladen van kristallen. Luister naar wat voor jou goed voelt en pas de methoden aan op basis van je persoonlijke voorkeur en de behoeften van de steen.

Het gebruik van Aquamarijn

Aquamarijn kan op verschillende manieren worden gebruikt vanwege zijn helende en versterkende eigenschappen. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van Aquamarijn:

 • Sieraden: Draag Aquamarijn als sieraad, zoals een hanger, ring of armband, zodat je de energie van de steen gedurende de dag bij je kunt dragen.

 • Meditatie: Houd een stuk Aquamarijn vast tijdens meditatie om een kalme en heldere geestestoestand te bevorderen. Het helpt bij het verbinden met je innerlijke wijsheid en spirituele groei.

 • Communicatie en expressie: Plaats Aquamarijn op het keelchakra (in het gebied van de keel) om communicatie en zelfexpressie te verbeteren. Het kan je helpen om je gedachten en gevoelens duidelijk en assertief te uiten.

 • Emotioneel welzijn: Draag Aquamarijn om emoties in balans te brengen en stress en angst te verminderen. Het kan helpen om gevoelens van kalmte, harmonie en innerlijke vrede te bevorderen.

 • Intuïtie en helderziendheid: Houd Aquamarijn vast tijdens het doen van intuïtieve oefeningen, zoals tarotleggingen of pendelen, om de helderziendheid en intuïtieve vermogens te versterken.

 • Healing en transformatie: Plaats Aquamarijn op gebieden van het lichaam die healing nodig hebben, zoals pijnlijke gewrichten of keelpijn. Het kan ook ondersteunend zijn bij emotionele genezing en het loslaten van oude patronen.

Onthoud dat het gebruik van Aquamarijn persoonlijk en intuïtief is. Vertrouw op je eigen innerlijke begeleiding bij het bepalen van de beste manier om deze prachtige steen te gebruiken in je dagelijks leven en spirituele praktijken.

Aquamarijn Kristallen Grid

Een Aquamarijn kristallen grid is een krachtige manier om de energie van Aquamarijn te versterken en te sturen. Hier is een suggestie voor het creëren van een Aquamarijn kristallen grid:

 1. Kies een rustige en vredige ruimte waar je je kristallen grid kunt opzetten. Reinig de ruimte indien nodig.

 2. Selecteer een grote Aquamarijn steen als het middelpunt van je grid. Plaats deze in het midden van je grid, bijvoorbeeld op een zachte doek of een kristallen grid bord.

 3. Omring de Aquamarijn met kleinere Aquamarijn stenen. Plaats ze in een cirkel of een patroon naar keuze rondom het middelpunt. Je kunt ook andere kristallen toevoegen die resoneren met de energie van Aquamarijn.

 4. Voeg eventueel enkele intentiekaarsen toe aan je grid. Kies kaarsen in rustgevende kleuren zoals blauw of lichtblauw.

 5. Zet je intentie voor het grid. Dit kan zijn voor heling, helderheid, communicatie of een ander specifiek doel dat je hebt.

 6. Activeer het grid door je handen boven de stenen te houden en je intentie uit te spreken. Visualiseer de energie die door de stenen stroomt en het verspreiden van de gewenste energie in de ruimte.

 7. Laat het grid gedurende enige tijd staan, bijvoorbeeld een paar dagen of zo lang als nodig is voor je intentie.

 8. Vergeet niet om het grid regelmatig te reinigen en op te laden, zodat de energie fris en levendig blijft.

Het Aquamarijn kristallen grid kan worden gebruikt voor meditatie, heling, het versterken van intuïtie of andere spirituele doeleinden. Experimenteer en vertrouw op je intuïtie bij het werken met je grid.

Sterrenbeeld Aquamarijn

Aquamarijn wordt traditioneel geassocieerd met de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Vissen.

Tweelingen (22 mei - 21 juni) is een luchtteken dat wordt gekenmerkt door zijn communicatieve vaardigheden, intelligentie en nieuwsgierigheid. Tweelingen zijn vaak veelzijdig en kunnen snel leren. Aquamarijn kan Tweelingen helpen om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren, hun intelligentie te stimuleren en hun nieuwsgierigheid te voeden.

Weegschaal (22 september - 22 oktober) is een luchtteken dat wordt gekenmerkt door zijn diplomatie, rechtvaardigheid en harmonie. Weegschalen zijn vaak empathisch en kunnen goed luisteren. Aquamarijn kan Weegschalen helpen om hun diplomatie te versterken, hun rechtvaardigheidsgevoel te bevorderen en harmonie in hun leven te creëren.

Vissen (20 februari - 20 maart) is een waterteken dat wordt gekenmerkt door zijn intuïtie, creativiteit en mededogen. Vissen zijn vaak gevoelig en empathisch. Aquamarijn kan Vissen helpen om hun intuïtie te ontwikkelen, hun creativiteit te stimuleren en mededogen voor anderen te bevorderen.

Het dragen of werken met Aquamarijn kan een positieve invloed hebben op mensen met deze sterrenbeelden en hen ondersteunen op hun unieke levenspad. Het is belangrijk om te onthouden dat persoonlijke voorkeuren en energetische resonantie kunnen variëren, dus luister altijd naar je eigen intuïtie bij het kiezen en gebruiken van edelstenen.

Chakra's en Aquamarijn Keelchakra Derde oog chakra Kruinchakra

Aquamarijn wordt geassocieerd met het keelchakra (5e), het voorhoofdchakra (6e) en het kruinchakra (7e).

Keelchakra (Visuddha) Het keelchakra bevindt zich in de keel en is verbonden met communicatie, creativiteit en expressie. Aquamarijn wordt verondersteld dit chakra te helpen balanceren door angst, verlegenheid en zelfcensuur los te laten. Het kan ook helpen om assertiever te zijn, beter te luisteren en effectiever te spreken. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

Voorhoofdchakra (Ajna) Het voorhoofdchakra bevindt zich tussen de wenkbrauwen en is verbonden met intuïtie, spiritualiteit en bewustzijn. Aquamarijn wordt verondersteld dit chakra te helpen balanceren door blokkades in het energiesysteem te verwijderen. Het kan ook helpen om helderziendheid, helderhorendheid en helderweten te ontwikkelen. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

Kruinchakra (Sahasrara) Het kruinchakra bevindt zich bovenop het hoofd en is verbonden met spiritualiteit, bewustzijn en verbinding met de goddelijke bron. Aquamarijn wordt verondersteld dit chakra te helpen balanceren door verbinding te maken met het hogere zelf en de goddelijke bron. Ontdek meer over het kruinchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 7e Chakra in spirituele groei

Andere toepassingen voor aquamarijn in relatie tot chakra's:

 • Gele aquamarijn: Deze kleur wordt geassocieerd met het zonnevlechtchakra (3e) en het hartchakra (4e). Het kan helpen om emotionele blokkades los te laten, zelfvertrouwen te bevorderen en liefde en compassie te ontwikkelen.
 • Blauwgroene aquamarijn: Deze kleur wordt geassocieerd met het keelchakra (5e) en het voorhoofdchakra (6e). Het kan helpen om communicatieve vaardigheden te verbeteren, intuïtie te ontwikkelen en verbinding te maken met het hogere zelf.
 • Violette aquamarijn: Deze kleur wordt geassocieerd met het kruinchakra (7e). Het kan helpen om spirituele ontwikkeling te bevorderen, bewustzijn te vergroten en verbinding te maken met de goddelijke bron.

Natuurlijk is het belangrijk om te luisteren naar je eigen intuïtie en aquamarijn op een manier te gebruiken die voor jou goed voelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Kralenketting 6mm Aquamarijn 40 cm
Laatste items in voorraad
Aquamarijn kralenketting met kralen van 6 mm. De Aquamarijn ketting is 40 cm lang en heeft een goudkleurig slotje. De edelsteenketting weegt 25,8 gram. Leuke ketting om je outfit compleet mee te maken!
€ 45,00
Aquamarijn kralenketting 6mm met goudkleur 80 cm
Mooie lange kralenketting van Aquamarijn. De Aquamarijn ketting is 80 cm lang en weegt 53 gram. De Aquamarijn ketting heeft kralen van 5 mm en goudkleurige tussenkralen.
€ 69,00
Vrouwen power armband nugget - Love Gems
Een Vrouwen Power armband van ca. 18 cm lang met nuggetkralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet, geregen op elastiek.
€ 23,80
Aquamarijn A splitarmband
Splitarmband Aquamarijn in A-kwaliteit halfedelstenen, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en ca. 17 cm lang.
€ 12,50
Aquamarijn A splitarmband + kaart
A-kwaliteit Aquamarijn edelsteen splitarmbandje met displaykaartje, het armbandje is geregen op elastiek en is ca. 17 cm lang.
€ 13,80
Aquamarijn Ibiza love armband
Aquamarijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 8,50
Aquamarijn Ibiza love ketting
Aquamarijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Runen Orakelset van aquamarijn in fluwelen tasje
Runen Orakelstenen van natuurlijke aquamarijn zijn een hulpmiddel voor het doen van voorspellingen (waarzeggerij) en kunnen gebruikt worden als meditatie object of talisman.
€ 37,95
Aquamarijn meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Aquamarijn. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Armband aquamarijn 2 stuks
Prijs per stuk : € 7,09Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk.
€ 14,18
€ 15,76
Aquamarijn A 50 gr. trommelstenen (mt3)
Ontdek de serene schoonheid van Aquamarijn trommelstenen - jouw sleutel tot kalmte en helderheid! Aquamarijn, met zijn zachte blauwe tinten, staat bekend om zijn rustgevende energie en wordt vaak geassocieerd met de kalmering van de geest en het bevorderen van emotioneel evenwicht.
€ 38,50
Doosje Aquamarijn
Ontdek de betoverende schoonheid van ruwe Aquamarijn, verpakt in een doosje! Aquamarijn, met zijn kalmerende blauwe tinten, brengt niet alleen visuele pracht in je leven, maar ook een oceaan van positieve energie. Dit ruwe exemplaar, zorgvuldig samengesteld in een doosje, is niet alleen een esthetische aanvulling op je collectie, maar ook een krachtige metgezel voor emotionele balans en helderheid.
€ 6,50
Aquamarijn AB 50 gr. trommelstenen (mt3)
Ontdek de serene schoonheid van Aquamarijn trommelstenen - jouw sleutel tot kalmte en helderheid! Aquamarijn, met zijn zachte blauwe tinten, staat bekend om zijn rustgevende energie en wordt vaak geassocieerd met de kalmering van de geest en het bevorderen van emotioneel evenwicht.
€ 15,70
Aquamarijn edelsteen hanger geslepen
Laat je meevoeren naar een wereld van sereniteit en kalmte met de Aquamarijn edelsteen hanger. Deze prachtige hanger, vervaardigd uit de heldere Aquamarijn edelsteen, straalt een rustgevende energie uit die je helpt om stress te verminderen en innerlijke vrede te vinden.
€ 3,90
Aquamarijn splitketting
Splitketting Aquamarijn, splitstenen van ca. 5 tot 10 mAquamarijn staat bekend om zijn kalmerende en verkoelende werking op zowel de geest als het lichaam. Het is een steen die je kan helpen innerlijke rust te vinden, stress en spanning te verminderen en een gevoel van sereniteit te bevorderen.
€ 8,85
Aquamarijn splitketting + kaart
Aquamarijn splitketting met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mDeze prachtige steen staat ook bekend om zijn vermogen om communicatie en expressie te bevorderen. Het kan je helpen je communicatieve vaardigheden te verbeteren, je zelfexpressie te vergroten en effectiever te communiceren met anderen.
€ 10,15