Aquamarijn kopen - Helderheid en Zuiverheid

Aquamarijn - Helderheid en Zuiverheid

Aquamarijn is een blauwe of blauwgroene steen uit de beryl familie.

Werking Aquamarijn

Aquamarijn wordt ook wel de zeewatersteen genoemd en staat symbool voor helderheid, zuiverheid en huwelijkstrouw. Aquamarijn brengt welzijn, een goed geheugen en helderziendheid. Dankzij de harmonisering van groeihormonen bevordert aquamarijn een evenwichtige groei bij kinderen.

De steen Aquamarijn bevordert zelfexpressie, verscherpt waarneming, maakt volhardend, doelgericht en succesvol, brengt helderheid bij verwarring, bevordert ordelijkheid, geeft luchthartigheid en een vreugdevolle, ontspannen gevoel, zorgt voor afronden van zaken.

Aquamarijn kan goed en permanent op de huid gedragen worden. Bij oogklachten kan deze op de oogleden gelegd worden. De beste tijd hiervoor is 's avonds. Aquamarijn is zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie. Hij bevordert de mediamieke gave, helderziendheid en spirituele groei.

Gebruik van Aquamarijn

Aquamarijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Aquamarijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Aquamarijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e), hartchakra (4e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni), Weegschaal (24 september tot 23 oktober), Waterman (21 januari tot 19 februari) en Vissen (20 februari tot 20 maart) 

Verzorging

Aquamarijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Kralenketting 6mm Aquamarijn 40 cm
Aquamarijn kralenketting met kralen van 6 mm. De Aquamarijn ketting is 40 cm lang en heeft een goudkleurig slotje.
€ 45,00
Aquamarijn A splitarmband
Splitarmband Aquamarijn in A-kwaliteit halfedelstenen, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en ca. 17 cm lang.
€ 12,50
Aquamarijn A splitarmband + kaart
A-kwaliteit Aquamarijn edelsteen splitarmbandje met displaykaartje, het armbandje is geregen op elastiek en is ca. 17 cm lang.
€ 13,80
Aquamarijn Ibiza love armband
Aquamarijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 8,50
Aquamarijn Ibiza love ketting
Aquamarijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aanbieding!-15%
Aquamarijn ruw edelsteenhanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,36 €Aquamarijn heeft een kalmerend effect op zowel lichaam als geest. Bevordert eerlijkheid, openheid, tolerantie, ontspanning en vreugde. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,08
€ 11,86
Runen Orakelset van aquamarijn in fluwelen tasje
Runen Orakelstenen van natuurlijke aquamarijn zijn een hulpmiddel voor het doen van voorspellingen (waarzeggerij) en kunnen gebruikt worden als meditatie object of talisman.
€ 37,95
Aquamarijn meditatie oogkussen Yoga Gems
Meditatie oogkussen, gevuld met biologisch lijnzaad en Aquamarijn. Dit oogkussen is gemaakt van 100% ecologische zijde en katoen, heeft een perfecte pasvorm en helpt je te ontspannen. Het oogkussen is ca. 23 cm lang.
€ 24,50
Edelsteenhanger aquamarijn A kwaliteit
Edelsteenhanger aquamarijn. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,70
Aanbieding!-10%
Armband aquamarijn 2 stuks
Prijs per stuk : € 7,09Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk.
€ 14,18
€ 15,76
Doosje Aquamarijn
Doosje met daarin een ruwe Aquamarijn van ca. 4 cm groot.
€ 6,50
Aquamarijn gezondheids hanger
Gezondheidshanger Aquamarijn. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 5,90