Aragoniet blauw trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aragoniet blauw trommelstenen (mt3), per gram (Onyx marmer)

Onze zorgvuldig geselecteerde Blauwe Aragoniet trommelstenen zijn met precisie gepolijst om de natuurlijke pracht van de steen te onthullen. Elke steen is uniek, met subtiele variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen benadrukken.

€ 0,21 Inclusief belasting

€ 0,17 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Aragoniet blauw trommelstenen (mt3), per gram (Onyx marmer) kopen

Ontdek de betoverende schoonheid van Blauwe Aragoniet trommelstenen - jouw poort naar sereniteit en communicatie! De zachte blauwe tinten van Blauwe Aragoniet stralen rust uit en worden vaak geassocieerd met kalmerende energie, het bevorderen van emotioneel evenwicht en het stimuleren van heldere communicatie.

Onze zorgvuldig geselecteerde Blauwe Aragoniet trommelstenen zijn met precisie gepolijst om de natuurlijke pracht van de steen te onthullen. Elke steen is uniek, met subtiele variaties in kleur en textuur die de authentieke charme van deze edelsteen benadrukken.

Voeg een vleugje sereniteit toe aan je dagelijkse routine door deze trommelstenen te gebruiken tijdens meditatie of draag ze bij je als een kalmerend amulet. Blauwe Aragoniet wordt vaak beschouwd als een steen die communicatie bevordert, zowel verbaal als spiritueel.

Online bestellen

Voel de kalmerende golven van Blauwe Aragoniet in de palm van je hand en laat het een bron van rust in je leven worden. Bestel vandaag nog je Blauwe Aragoniet trommelstenen online en ervaar de serene energie en verhelderende vibraties van deze prachtige edelsteen. 

De werking van Aragoniet blauw

Blauwe Aragoniet, met zijn serene en kalmerende eigenschappen, wordt beschouwd als een edelsteen die diepe emotionele rust kan brengen. De zachte blauwe tinten van deze steen stralen een kalmerende energie uit, die vaak wordt geassocieerd met het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van vrede.

De steen wordt gezien als een krachtige ondersteuner van communicatie, zowel verbaal als op spiritueel niveau. Met een connectie met het keelchakra wordt Blauwe Aragoniet geassocieerd met het bevorderen van helderheid in spraak en expressie. Het kan ondersteunend zijn bij het uiten van gedachten en gevoelens op een evenwichtige manier.

Blauwe Aragoniet wordt ook beschouwd als een hulpmiddel voor het verminderen van stress en angst, waarbij het een gevoel van kalmte en harmonie kan bevorderen. In momenten van emotionele onrust kan de steen als een kalmerende metgezel dienen.

Op het spirituele vlak wordt Blauwe Aragoniet soms gezien als een stimulans voor spirituele groei en bewustzijn. Het kan individuen helpen bij het verkennen van hun innerlijke wereld en het bereiken van diepere niveaus van begrip en inzicht.

Tijdens meditatiesessies kan het gebruik van Blauwe Aragoniet bijdragen aan een diepere staat van ontspanning en innerlijke vrede. De steen wordt beschouwd als een zuiverende kracht voor de geest, waardoor een kalme meditatieve staat bereikt kan worden.

De harmonie en balans die Blauwe Aragoniet verondersteld wordt te bevorderen, zijn nauw verbonden met het keelchakra, waarbij het streven naar een vloeiende en authentieke expressie van het zelf wordt aangemoedigd.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 4 cm
Gewicht0,100 kg
MateriaalAragoniet
KleurBlauw
ChakraHartchakra (4e) - Keelchakra (5e) - Derde oog chakra (6e)
SterrenbeeldRam - Kreeft - Leeuw - Vissen
VerzorgingAragoniet niet te veel met water reinigen

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696557
1043 Items
8718226696557
Je bent misschien ook geïnteresseerd in