Aragoniet edelsteen hanger geslepen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aragoniet edelsteen hanger geslepen (Onyx marmer)

Laat je betoveren door de elegante uitstraling van de geslepen Aragoniet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger, vervaardigd uit de geslepen Aragoniet edelsteen, straalt een tijdloze schoonheid uit.

€ 2,60 Inclusief belasting

€ 2,15 Exclusief belasting

Omschrijving

Aragoniet edelsteen hanger geslepen (Onyx marmer) kopen

Ontdek de verfijnde schoonheid van de geslepen Aragoniet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de elegante uitstraling van de geslepen Aragoniet edelsteen hanger. Deze prachtige hanger, vervaardigd uit de geslepen Aragoniet edelsteen, straalt een tijdloze schoonheid uit.

Aragoniet staat bekend om zijn natuurlijke tinten van crème, beige en bruin, die een warme en rustgevende uitstraling hebben. Deze edelsteen wordt geassocieerd met aarding, stabiliteit en het bevorderen van innerlijke balans. Het helpt je om negatieve energie te transformeren en een gevoel van rust en harmonie te creëren.

Elke geslepen Aragoniet edelsteen hanger is met vakmanschap vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te accentueren. De fijne slijpvorm en de glanzende afwerking zorgen voor een prachtig sieraad dat de aandacht trekt.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvol accessoire of een betekenisvol cadeau voor een geliefde, de geslepen Aragoniet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de harmoniserende energieën je omringen.

Bestel vandaag nog je geslepen Aragoniet edelsteen hanger en ervaar de verfijnde schoonheid en positieve vibraties van deze bijzondere steen. Laat het een symbool zijn van stabiliteit en evenwicht terwijl je je spirituele reis voortzet.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e), zonnevlechtchakra (3e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 20 januari) 

Verzorging

Aragoniet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561003263
104 Items
8718561003263
Je bent misschien ook geïnteresseerd in