Archangels & Ascended Masters Essences

Archangels & Ascended Masters Essences

Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters. Elke Essence is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Aartsengel of Meester hoort.


Als poorten naar een hogere dimensie helpen deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, waardoor dit een prachtige set essenties is voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie.

Sananda Essence 10 ml
Misschien wel de meest bekende en geliefde van alle Meesters van Gene Zijde, vanwege zijn incarnatie als Jezus Christus. Hij is Meester van de Zesde Straal, die staat voor deugden, devotie en idealisme. Hij wordt genoemd als een van de twaalf zonen/dochters van God en zijn leven als Jezus stond symbool voor God in menselijke gedaante. Hij was/is de wegbereider voor onze eigen spirituele reis en verheffing. In de esoterische literatuur wordt gezegd dat hij levens op aarde had als Adam, Enoch, Jozua, Elia en de Jozef uit Egypte (vader van Mozes).
€ 6,95
Maitreya Essence 10 ml
Versterk je verbinding, voor zuivering en omzetting van negatieve energieën.De Heer Maitreya is de universele Christusfiguur en staat aan het hoofd van de Spirituele Hiërarchie en de Grote Witte Broederschap. Hij is de leraar van veel van de Meesters van Gene Zijde en overschaduwde Jezus in zijn laatste drie levensjaren, waardoor het Christusbewustzijn op aarde kon worden geplant.
€ 6,95
Kuthumi Essence 10 ml
Kuthumi is de Meester van de Tweede Straal, die de eigenschappen vertegenwoordigt van Liefde en Wijsheid. In dit tijdsbestek is hij een Wereldleraar en zijn opdracht is om verlichting te brengen via educatie. In vorige incarnaties verscheen Kuthumi als Pythagoras, Johannes de Geliefde, Sha Jahan die de Taj Mahal bouwde en de Heilige Franciscus van Assisi. Roep hem aan om spirituele inspiratie, hoger weten en wijsheid te ontvangen.
€ 6,95
Archangel Raphaël Essence 10 ml
Doe een beroep op aartsengel Rafaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht. Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken op te ruimen. Hij zal je ook helpen om meer inzicht en innerlijk weten te ontwikkelen, door het openen van het zesde chakra (derde oog).
€ 6,95
Archangels & Ascended Masters SET 10 flesjes
Archangels & Ascended Masters Essences zijn verkrijgbaar als volledige set van alle vier de Aartsengelen en de zes Meesters van Gene Zijde, in een mooie kartonnen doos. Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters en vormen een heel mooi geschenk, voor jezelf en voor anderen.
€ 64,00