Archangels & Ascended Masters Essences

Archangels & Ascended Masters Essences

Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters. Elke Essence is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Aartsengel of Meester hoort.


Als poorten naar een hogere dimensie helpen deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, waardoor dit een prachtige set essenties is voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie.

Germain Violet Flame Essence 10 ml
De Violette Vlam van Transmutatie is een krachtige straal van energie die voor ons allemaal bedoeld is als manier om negatieve energieën te zuiveren en om te vormen in positieve kracht. Meester van Gene Zijde Sint Germanus bracht ons mensen het geschenk van de Violette Vlam na de Harmonische Convergentie in 1987. Dat was een zegening van de Oerbron om ons ontwaken te bespoedigen. Doe een beroep op de Violette Vlam om negatieve gedachten en gevoelens te zuiveren. Zet een bepaalde situatie in de Violette Vlam en vraag of alles ten goede mag komen. Met het nemen van deze essentie word je geholpen om de verbinding daarmee te versterken.
€ 6,95
Sananda Essence 10 ml
Misschien wel de meest bekende en geliefde van alle Meesters van Gene Zijde, vanwege zijn incarnatie als Jezus Christus. Hij is Meester van de Zesde Straal, die staat voor deugden, devotie en idealisme. Hij wordt genoemd als een van de twaalf zonen/dochters van God en zijn leven als Jezus stond symbool voor God in menselijke gedaante. Hij was/is de wegbereider voor onze eigen spirituele reis en verheffing. In de esoterische literatuur wordt gezegd dat hij levens op aarde had als Adam, Enoch, Jozua, Elia en de Jozef uit Egypte (vader van Mozes).
€ 6,95
Maitreya Essence 10 ml
Versterk je verbinding, voor zuivering en omzetting van negatieve energieën.De Heer Maitreya is de universele Christusfiguur en staat aan het hoofd van de Spirituele Hiërarchie en de Grote Witte Broederschap. Hij is de leraar van veel van de Meesters van Gene Zijde en overschaduwde Jezus in zijn laatste drie levensjaren, waardoor het Christusbewustzijn op aarde kon worden geplant.
€ 6,95
Kuthumi Essence 10 ml
Kuthumi is de Meester van de Tweede Straal, die de eigenschappen vertegenwoordigt van Liefde en Wijsheid. In dit tijdsbestek is hij een Wereldleraar en zijn opdracht is om verlichting te brengen via educatie. In vorige incarnaties verscheen Kuthumi als Pythagoras, Johannes de Geliefde, Sha Jahan die de Taj Mahal bouwde en de Heilige Franciscus van Assisi. Roep hem aan om spirituele inspiratie, hoger weten en wijsheid te ontvangen.
€ 6,95
Divine Mother Essence 10 ml
Doe een beroep op de energie van de Heilige Moederfiguur om hulp bij het in contact komen en in balans brengen van je eigen vrouwelijke energie. De voedende, vriendelijke energie van het Heilige Vrouwelijke wordt gesymboliseerd door Moeder Maria (in het westen) en Quain Yin (in het oosten). Pas onlangs is de vrouwelijke energie op aarde weer hersteld, waardoor er een nieuwe balans is ontstaan tussen mannelijk en vrouwelijk. De energieën van het Heilige Vrouwelijke en Mannelijke moeten in evenwicht zijn in ons allen en in de Aarde zelf, voordat er vrede en harmonie kan zijn op aarde.
€ 6,95
Babaji Essence 10 ml
Versterk jouw verbinding om negatieve energieën uit te zuiveren of te transformeren.Babaji, ook wel de Yogi-Christus genoemd, is een Mahavatar (Grote Avatar). Ook bekend als de avatar die niet sterft, omdat hij door de eeuwen heen steeds weer verscheen in een menselijk lichaam om vanuit zijn spiritueel toevluchtsoord in de Himalaya zijn werk te doen. Hierdoor is hij een levend voorbeeld voor de mensheid, van wat wij kunnen. Men zegt dat het eerbiedig uitspreken van zijn naam zijn zegen aantrekt.
€ 6,95
Archangel Uriël Essence 10 ml
Roep aartsengel Uriël en zijn vredesengelen aan bij elke situatie waarbij de energie van Heilige Vrede nodig is. Vraag zijn hulp om je angsten te laten verdwijnen, zodat je diepe vrede kunt vastleggen in jouw wezen. Hij kan ook hulp bieden bij het verkrijgen van meer helderheid, inzicht en visie.
€ 6,95
Archangel Raphaël Essence 10 ml
Doe een beroep op aartsengel Rafaël als je hulp nodig hebt bij genezing, waarheid en inzicht. Vraag om zijn hulp bij alle vormen van genezing en om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken op te ruimen. Hij zal je ook helpen om meer inzicht en innerlijk weten te ontwikkelen, door het openen van het zesde chakra (derde oog).
€ 6,95
Archangel Michaël Essence 10 ml
Roep aartsengel Michaël aan als je hulp wenst bij moed, kracht en bescherming. Hij draagt het vlammende blauwe Zwaard van Waarheid, en als daarom gevraagd wordt zal hij het gebruiken om je los te snijden van oude bindingen of verkeerd gerichte energieën die tegen je werken. Vraag zijn bijstand in elke situatie waarin je voelt dat je meer wilskracht nodig hebt, en meer initiatief, kracht en duidelijkheid, of wanneer je behoefte aan bescherming hebt - lichamelijk of geestelijk.
€ 6,95
Archangels & Ascended Masters SET 10 flesjes
Archangels & Ascended Masters Essences zijn verkrijgbaar als volledige set van alle vier de Aartsengelen en de zes Meesters van Gene Zijde, in een mooie kartonnen doos. Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters en vormen een heel mooi geschenk, voor jezelf en voor anderen.
€ 64,00