Aromafume geurproducten

Aromafume geurproducten

Ons reukvermogen verbindt ons op diepgaande manieren met de wereld. De sleutel tot onze diepste herinneringen en emoties, het heeft de kracht om de geest te kalmeren, de geest te stimuleren en de verbeelding te verleiden.

Met krachtige aroma's gemaakt met het beste wat de natuur te bieden heeft, streeft Aromafume ernaar u te helpen de transformerende kracht van geur te ontdekken om uw welzijn te verbeteren.

Nieuw
Aromafume essentiële olie Pepermunt 3 stuks
Essentiële olie Pepermunt, 100% natuurlijk en onverdund. Het frisse aroma van pepermunt heeft een verkwikkende werking en helpt concentreren. Ook effectief om muggen mee te verjagen.
€ 12,06
Nieuw
Aromafume Manipura chakra essentiële olie mix 3 stuks
Essentiële olie melange voor aroma diffusie, om het solar plexus chakra in balans te brengen en te revitaliseren.Geursamenstelling Manipura - 3e chakra: Munt, citroengras, bergamot, rozenhout, kamille, rozemarijn, eikenmos, vanille, sandelhout, muskus.
€ 10,38
Nieuw
Aromafume Vishuddha chakra essentiële olie mix 3 stuks
Essentiële olie melange voor aroma diffusie, om de keel chakra in balans te brengen en te revitaliseren.Geursamenstelling Vishuddha - 5e chakra: Sinaasappel, pepermunt, ananas, lavendel, kaneel, geranium, vanille, sandelhout, vetiver, muskus.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Frankincensehars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Frankincensehars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kenmerken: Balsamisch en mild houtachtig.Bescherming - Spiritueel bewustzijn - Zuivering.
€ 10,38
Nieuw
Aromafume Copalhars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Copalhars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kenmerken: Citrusachtige dennengeur.Zuiverend - Opwekkend - Resonantie verhogend.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Mirrehars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Mirrehars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kwaliteiten: Aards, rokerig en zoet.Reinigend - revitaliserend - kalmerend.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Benzoëhars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Benzoëhars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kwaliteiten: Houtachtig & warm vanille.Healend - Kalmerend - beschermend.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume essentiële olie Geranium 3 stuks
Geranium etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Van geranium wordt gezegd dat het ontstekingsremmende en anti-bacteriële eigenschappen heeft. Voel je gezond en vergroot je geluksgevoel.
€ 27,00
Nieuw
Aromafume essentiële olie Bergamot 3 stuks
Bergamot etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Bergmotolie heeft de unieke combinatie van zowel opbeurende als verzachtende eigenschappen, waardoor het zer geschikt is bij het bestrijden van somberheid of ontmoediging.
€ 13,20
Nieuw
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde, helpt bij het creëren van een energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming. Het zal je terugbrengen naar je centrum, kalmeren en geruststellen, en zal je een stabiele ondersteuning bieden bij al je inspanningen.
€ 13,80
Nieuw
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid. 
€ 13,80
Nieuw
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Hout 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Hout, brengt de energie van stralende gezondheid, vitaliteit en groei. Gebruik deze spray als je een doorbraak nodig hebt, als je energie laag en verward is, of wanneer je je gezondheid wilt versterken.
€ 13,80
Nieuw
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur, verspreidt de energie van de felle zon, vrolijke vieringen en stralende, vreugdevolle prestaties. Het vuur element brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek met zich mee. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 13,80
Nieuw
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Water 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Water, creert een verkwikkende energie van gemak, puurheid en verfrissing. Gebruik deze spray om een hernieuwd gevoel van flow in elke ruimte te creëren. Trekt ook een energie van overvloed aan.
€ 13,80
Nieuw
Aromafume Feng Shui Aarde essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Aarde, helpt bij het creëren van een energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming. Het zal je terugbrengen naar je centrum, kalmeren en geruststellen, en zal je een stabiele ondersteuning bieden bij al je inspanningen.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Feng Shui Metaal essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Metaal, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Feng Shui Hout essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Hout, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid.
€ 10,50
Nieuw
Aromafume Feng Shui Vuur essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Vuur, verspreidt de energie van de felle zon, vrolijke vieringen en stralende, vreugdevolle prestaties. Het vuur element brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek met zich mee. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 10,50
Aromafume Wierookhars essentiële oliemix set van 5
Set van 5 Aromafume natuurlijke hars etherische oliemelanges voor aroma diffusie:1x Frankincensehars etherische olie mix1x Copalhars etherische olie mix1x Mirrehars etherische olie mix1x Frankincense- & mirrehars etherische olie mix1x Benzoëhars etherische olie mix
€ 17,20
Aromafume Spiritueel bewustzijn luchtverfrisser set van 5
Aromafume Spiritual Awareness natuurlijke luchtverfrisser set, om je huis te zuiveren van alle negatieve stagnerende energie en de lucht te verfrissen met slechts een paar verstuivingen. Het brengt je in een diepere meditatieve staat en laat een aangename, lichte geur achter die zich zachtjes verspreidt in de ruimte, waardoor deze kalm en energiek wordt.
€ 12,60
Aromafume Witte salie essentiële oliemix set van 6
Set van 6 Aromafume natuurlijke witte salie essentiële olie melanges voor aroma diffusie. Biedt alle voordelen van smudging, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de kamer, waardoor de lucht weer schoon en fris aanvoelt.
€ 20,70