Aromafume geurproducten

Aromafume geurproducten

Aromafume: Geurproducten voor een heerlijke thuisomgeving

Geur is een krachtig middel dat onze emoties, stemming en welzijn kan beïnvloeden. Aromafume biedt een breed scala aan geurproducten die je thuisomgeving heerlijk laten ruiken en je een ontspannen en positieve ervaring geven.

Essentiële oliën

Aromafume essentiële oliën zijn 100% natuurlijk en worden gewonnen uit planten. Ze hebben een sterke, aangename geur en worden vaak gebruikt voor aromatherapie. Essentiële oliën kunnen helpen om stress te verminderen, de stemming te verbeteren en de gezondheid te bevorderen.

Chakra-essentiële oliemengsels

Aromafume chakra-essentiële oliemengsels zijn speciaal ontworpen om de zeven chakra's in balans te brengen. Elk mengsel bevat een unieke combinatie van essentiële oliën die een specifieke werking hebben.

Aromafume chakra-essentiële oliemengsels kunnen helpen om stress te verminderen, je energieniveau te verhogen en je algehele welzijn te verbeteren.

Luchtverfrissers

Aromafume luchtverfrissers zijn een praktische manier om je huis lekker te laten ruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geurvarianten, zodat je altijd de perfecte geur voor je stemming kunt vinden. Aromafume luchtverfrissers zijn ook effectief in het verwijderen van onaangename geuren.

Gebruik

Aromafume geurproducten zijn eenvoudig te gebruiken. Essentiële oliën kun je verdampen met een diffuser of toevoegen aan een bad of massageolie. Luchtverfrissers kun je in een kamer spuiten of op een doek sprenkelen. Geurstokjes en geurkaarsen geven een aangename geur af zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Voordelen

Aromafume geurproducten bieden een aantal voordelen, waaronder:

  • Ze ruiken heerlijk en maken je huis gezellig en sfeervol.
  • Ze kunnen je stemming verbeteren en stress verminderen.
  • Ze kunnen de gezondheid bevorderen.
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Therapeutische en aromatische eigenschappen

  • Verbeterde sfeer: Aromafume geurproducten kunnen helpen om een heerlijke sfeer te creëren in elke ruimte.
  • Verbeterde stemming: Geur kan onze stemming beïnvloeden, en Aromafume geurproducten kunnen helpen om een positieve en ontspannende stemming te creëren.
  • Verminderde stress: Geur kan helpen om stress te verminderen, en Aromafume geurproducten kunnen een ontspannende en kalmerende ervaring bieden.
  • Verbeterde slaapkwaliteit: Geur kan helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren, en Aromafume geurproducten kunnen een ontspannende en rustgevende ervaring bieden.

Waarom Aromafume kiezen?

Aromafume is een toonaangevende leverancier van geurproducten van hoge kwaliteit. De producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn veilig te gebruiken in huiselijke omgevingen. Aromafume biedt een breed scala aan geuren om aan al je behoeften te voldoen.

Aromafume Feng Shui essentiële olie mix set van 5
Set van 5 Aromafume Feng Shui essentiële olie blends. Om de vijf elementen te balanceren en chi - levensenergie - te verbeteren in elke woonkamer, op kantoor, of waar je maar wilt. Verpakt in een kleurrijke geschenkverpakking.
€ 16,60
Aromafume Feng Shui Water essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Water, creert een verkwikkende energie van gemak, puurheid en verfrissing. Gebruik deze spray om een hernieuwd gevoel van flow in elke ruimte te creëren. Trekt ook een energie van overvloed aan.
€ 10,50
Aromafume Feng Shui Vuur essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Vuur, verspreidt de energie van de felle zon, vrolijke vieringen en stralende, vreugdevolle prestaties. Het vuur element brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek met zich mee. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 10,50
Aromafume Feng Shui Hout essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Hout, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid.
€ 10,50
Aromafume Feng Shui Metaal essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Metaal, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid.
€ 10,50
Aromafume Feng Shui Aarde essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume essentiële olie Feng Shui Aarde, helpt bij het creëren van een energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming. Het zal je terugbrengen naar je centrum, kalmeren en geruststellen, en zal je een stabiele ondersteuning bieden bij al je inspanningen.
€ 10,50
Aromafume Feng Shui luchtverfrisser spray set van 5
Set van 5 Aromafume Feng Shui Luchtverfrisser sprays. Om de vijf elementen in balans te brengen en de chi - levensenergie - te verbeteren - in elke woonkamer, kantoor of waar je maar wilt. Verpakt in een full colour geschenkverpakking.
€ 11,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Water 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Water, creert een verkwikkende energie van gemak, puurheid en verfrissing. Gebruik deze spray om een hernieuwd gevoel van flow in elke ruimte te creëren. Trekt ook een energie van overvloed aan.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur, verspreidt de energie van de felle zon, vrolijke vieringen en stralende, vreugdevolle prestaties. Het vuur element brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek met zich mee. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Hout 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Hout, brengt de energie van stralende gezondheid, vitaliteit en groei. Gebruik deze spray als je een doorbraak nodig hebt, als je energie laag en verward is, of wanneer je je gezondheid wilt versterken.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid. 
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde, helpt bij het creëren van een energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming. Het zal je terugbrengen naar je centrum, kalmeren en geruststellen, en zal je een stabiele ondersteuning bieden bij al je inspanningen.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray mirre 3 stuks
Aromafume Mirre natuurlijke luchtverfrisser, om uw huis te zuiveren van nare geurtjes en eventuele stagnerende energie. Kan tevens gebruikt worden om het aura te reinigen. Bevordert ontspanning en laat een aangename, lichte geur achter die zich subtiel verspreidt door de ruimte.Mirre aroma: Aards, rokering en zoetKenmerken: Reinigend, revitaliserend, kalmerend
€ 13,56
Set 1: Aromafume essentiële oliën Feel Good
Aromafume Feel Good etherische olie set met 8 verschillende essentiële oliën om je heerlijk te voelen.Wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking.
€ 37,95
Aromafume essentiële olie Bergamot 3 stuks
Bergamot etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Bergmotolie heeft de unieke combinatie van zowel opbeurende als verzachtende eigenschappen, waardoor het zer geschikt is bij het bestrijden van somberheid of ontmoediging.
€ 13,20
Aromafume essentiële olie Geranium 3 stuks
Geranium etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Van geranium wordt gezegd dat het ontstekingsremmende en anti-bacteriële eigenschappen heeft. Voel je gezond en vergroot je geluksgevoel.
€ 27,00
Aromafume essentiële olie Basilicum 3 stuks
Basilicum etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Basilicum is een kruid dat in de aromatherapie wordt gebruikt om de stemming op te peppen, energie te geven en te ontspannen. Het kan ook worden gebruikt als een natuurlijk insectwerend middel.
€ 11,10
Aromafume essentiële olie Kruidnagel 3 stuks
Kruidnagel etherische olie, 100% natuurlijk en onverdund. Kruidnagel staat er in de aromatherapie om bekend dat het verlichting geeft bij spanning en stress en het lichaam ondersteunt om los te laten.
€ 12,00