AromaFume wierookblokjes

AromaFume wierookblokjes

Wij zijn blij om je kennis te laten maken met een nieuwe vorm van wierookbranden, met onze zuivere en natuurlijke Aromafume Incense Bricks. De meest effectieve manier om geuren te verspreiden in de meest zuivere vorm wordt momenteel gerealiseerd met wierookblokjes. We raden aan om daarbij gebruik te maken van een Exotic Incense Diffuser, voor het allerbeste effect.

AromaFume Wierookblokjes Kopen

Diverse natuurlijke ingrediënten, gifvrij en minder rookvorming!
Elk wierookblokje is rijk aan diverse natuurlijke ingrediënten, waaronder geurige houtsoorten, exotische bloemen, natuurlijke boombast, boomextracten, harsen, bladeren en bloemen. De geuroliën die gebruikt worden in de productie van wierookblokjes zijn 100% in overeenstemming met de regulering van de IFRA, met steeds verantwoorde bronnen.

Hoe brand je de Aromafume wierookblokjes?

Leg één wierookblokje op het koperplaatje van de Exotic Incense Diffuser, en laat het kaarsje branden gedurende drie kwartier tot een uur. Deze diffuser is speciaal ontworpen om de juiste temperatuur te bereiken voor de juiste geurverspreiding.
De wierookblokjes geven geleidelijk hun geur af door de warmte van het waxinelichtje eronder, dus komt er geen rook of as vrij. En er wordt ook geen enkele gifstof geproduceerd tijdens dit proces. Wat overblijft is een droog blokje, dat kan worden weggegooid met het biologische afval.

Geuren bij De Goudsbloem

Wie houdt er nu niet van een lekkere geur in zijn woning. Hou je nu niet zo van wierook dan kan je ook eens kijken bij onze Geurproducten. Daar vind je onder andere onze interieur geurproductenVoor een aangename, ontspannen sfeer, bij je thuis, bureau, auto, meditatieruimte of yogastudio, kan je gebruik maken van onze geurstenen, aroma diffusers en olieverdampers.

Aromafume Smudge wierookset
Aromafume Witte Salie Wierookset bevat 6 prachtige witte salie aromavariaties. Gericht op het zuiveren van de energie in elke kamer en/of van je aura. Brand de Aromafume Witte Salie wierookblokjes met de bijbehorende Aromafume Exotic Incense Diffuser om negatieve energie af te weren en om lichaam, spraak en geest te zuiveren. 
€ 9,80
Aromafume Spiritueel Bewustzijn wierookset
De Exotic Incense Diffuser is specifiek ontworpen voor het branden van de Aromafume wierookblokjes. Deze wierookblokjes geurverdamper krijgt de juiste temperatuur voor het verspreiden van de geuren van Aromafume wierookblokjes.Samen vormen deze Diffuser en de wierookblokjes de meest effectieve en schone manier voor het verspreiden van aangename aroma's. Er komen geen toxische stoffen vrij en er wordt geen rook of as geproduceerd! 
€ 9,80
Aromafume Feng Shui set: Diffuser + wierookblokjes
Aromafume Feng Shui set om kennis te maken met de Feng Shui Elementen wieroken of om cadeau te doen. Geuren hebben een krachtig effect op de stroom van chi, ofwel energie, in je huis of kantoor. De aroma's gecreëerd door Aromafume zijn geïnspireerd op de yin en yang kwaliteiten van de vijf elementen in Feng Shui.
€ 11,50
Aromafume Feng Shui wierookblokjes Hout 3 doosjes
Weelderig en helend, de geuren van dit element in je huis brengen de energie van gezondheid, vitaliteit en groei. Steek een Feng Shui Hout element wierookblokje aan als je een doorbraak nodig hebt, als je energie laag of verward is of als je je gezondheid wilt versterken.
€ 9,30
Aromafume Feng Shui wierookblokjes Vuur 3 doosjes
Het Feng Shui Vuur element is de energie van de stralende zon, vieringen en glorieuze, vreugdevolle prestaties. Het vuurelement brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 9,30
Aromafume Feng Shui wierookblokjes Aarde 3 doosjes
Een sterk en harmonieus Feng Shui Aarde-element in de ruimte zal helpen de energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming te creëren. Het brengt je terug naar je eigen centrum, kalmeert en stelt gerust. Biedt tevens stabiele ondersteuning bij al je inspanningen.
€ 9,30
Aromafume Feng Shui wierookblokjes Metaal 3 doosjes
Het metaal element is de energie van zuiverheid, nauwkeurigheid, frisheid en discipline. Steek het Feng Shui Metaal element wierookblokje aan als je een levendige, heldere en dynamische energie in je huis of kantoor nodig hebt. Zijn evenwichtige aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid.
€ 9,30
Aromafume Feng Shui wierookblokjes Water 3 doosjes
De harmonieuze aanwezigheid van het Feng Shui Water element in je huis zal een verfrissende energie van comfort, zuiverheid en frisheid creëren. Brand het Feng Shui Water wierookblokje om een hernieuwde doorstroming in elke ruimte te brengen. Trekt ook de energie van overvloed aan.
€ 9,30
Aromafume olieverdamper Ohm
Aromafume olieverdamper met Ohm design, voor het verdampen van essentiële oliën. Creër een aangename atmosfeer in je woonkamer of tijdens een (massage)behandeling.
€ 8,95
Aromafume Aura Reiniging wierookset
Aromafume Aura Reiniging wierookset bevat 3 aroma's: Witte Salie, Dragon’s Blood en Palo Santo. Gericht op het verheffen, verjongen en revitaliseren van onze geest.
€ 8,20
Aromafume wierookblokjes Orchid Karma 3 doosjes
Aromafume Orchid Karma wierookblokjes bevatten een zacht bloemenaroma. Het bouquet van deze frisse mengeling van orchidee, lavendel, lelie en Indiase jasmijn zorgt voor het opfleuren van elke ruimte, met goed karma in elke hoek van je huis.
€ 9,30
Aromafume wierookblokjes Witte salie 3 doosjes
Aromafume wierookblokjes Witte salie, negen stuks per doosje.Inclusief informatiefolder in het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans.Wordt per 3 doosjes geleverd.
€ 9,30
Aromafume Wierookblokjes Palo Santo 3 doosjes
Aromafume wierookblokjes, negen stuks per doosje.Inclusief informatiefolder in het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans.Wordt per 3 doosjes geleverd.
€ 9,30