Blauwe Aventurijn kopen - Voorspoed en Geluk

Aventurijn Blauw - Voorspoed en Geluk

Werking Aventurijn Blauw

Blauwe Aventurijn zorgt voor een gevoel van rust en kalmte. Net als alle andere Aventurijn soorten kan Blauwe Aventurijn voorspoed en geluk aantrekken. Deze edelsteen kan ervoor zorgen dat je positiever in het leven staat en meer geduld en empathie op kan brengen. Blauwe Aventurijn heeft een heilzame werking op zenuwen en spieren maar kan over het algemeen pijnstillend werken. De kalmerende en verhelderende werking van Blauwe Aventurijn kan ervoor zorgen dat je gedachten sneller op orde zijn, en negatieve gedachten minder kansen krijgen om tot je door te dringen. 

Gebruik van Aventurijn Blauw

Blauwe Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Blauwe Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Blauwe Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld

Ram (maart tot 20 maart)

Verzorging

Blauwe aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Mala amethist/ aventurijn/ bergkristal + ohm
Stijlvolle halsketting met 108 kralen van amethist, blauwe aventurijn en bergkristal, met Ohm symbool bedeltje.(*)Ook geschikt als mala voor het tellen van mantra's. Wordt geleverd in een katoenen cadeautasje.
€ 18,28