Gele Aventurijn kopen - Kalmerende en Positieve energie

Aventurijn Geel - Kalmerende en Positieve energie

Werking Gele Aventurijn

Gele Aventurijn geeft een kalmerende, positieve energie. Deze steen richt zich op het zonnevlechtchakra en maakt je vriendelijker, empathischer, toleranter en creatiever. Je zult sneller besluiten kunnen nemen en minder last hebben van negatieve gevoelens als frustratie en boosheid. Net als alle andere Aventurijn soorten kan Gele Aventurijn zorgen voor voorspoed en geluk. 

Gebruik van Aventurijn Geel

Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld

Ram (maart tot 20 maart)

Verzorging

Gele aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aventurijn geel fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van gele Aventurijn, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30