Aventurijn geel zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn geel zaksteen

Zaksteen Aventurijn geel ca 4 cm. Gele Aventurijn geeft een kalmerende, positieve energie. Deze steen richt zich op het zonnevlechtchakra en maakt je vriendelijker, empathischer, toleranter en creatiever.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Zaksteen Aventurijn geel kopen

Zaksteen Aventurijn geel ca 4 cm

Werking Gele Aventurijn

Gele Aventurijn geeft een kalmerende, positieve energie. Deze steen richt zich op het zonnevlechtchakra en maakt je vriendelijker, empathischer, toleranter en creatiever. Je zult sneller besluiten kunnen nemen en minder last hebben van negatieve gevoelens als frustratie en boosheid. Net als alle andere Aventurijn soorten kan Gele Aventurijn zorgen voor voorspoed en geluk. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Aventurijn geel perfect bij jouw en heb jij behoefte aan de rust en positieve energie verwerken die Gele Aventurijn jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld

Ram (maart tot 20 maart)

Verzorging

Gele aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007216
18 Items
8718561007216
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)