Groene Aventurijn kopen - Levenslust en Zelfvertrouwen

Aventurijn Groen - Levenslust en Zelfvertrouwen

Werking Groene Aventurijn

Groene Aventurijn is een echte geluksbrenger, en voor veel mensen dan ook een Talisman. Dit Kristal maakt je levenslustig, veerkrachtig en vrolijk. Groene Aventurijn werkt in op het Hartchakra en opent deze voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. Aventurijn Groen zorgt voor zelfvertrouwen, zelfs op momenten wanneer je iets voor het eerst uitprobeert. Deze edelsteen kan je helpen met het neerzetten van je doelen en trekt voorspoed, geluk en liefde aan. Fysiek helpt Groene Aventurijn tegen kwalen als acné, haaruitval en eczeem. Maar ook bij frequente neusbloedingen of hartproblemen kan Aventurijn Groen helpen. 

Gebruik van Aventurijn Groen

Groene Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Groene Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Groene Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Groene aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Groene aventurijn trommelstenen A kwaliteit ±800 g
Groene Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit. Is tevens verbonden met het hartchakra. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,55
Aventurijn groen vlinder druppel hanger
Een hanger in druppelvorm met de halfedelsteen Aventurijn groen. De Aventurijn groen wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
Aventurijn groen Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Aventurijn groen. De Aventurijn hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Aventurijn groen oorbellen merkabah
Oorhangers met een Aventurijn groen bolletje in een zilverkleurig merkabah kooitje. Het bolletje van de edelsteen Aventurijn groen is ca. 1 cm in doorsnee en de kooihanger heeft een hoogte van 2.5 cm.
€ 12,50
Guasha schraper S-vorm Aventurijn groen (synth)
Guasha schraper gemaakt van synthetische groene Aventurijn (composiet). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 5,00
Guasha schraper rechthoek Aventurijn groen (synth)
Guasha schraper gemaakt van synthetische groene Aventurijn (composiet). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 5,00
Aventurijn groen Ibiza love armband
Aventurijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Aventurijn groen Ibiza love ketting
Aventurijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Massage roller groene aventurijn
Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel.
€ 13,20
Gua sha massagesteen groene aventurijn
Gua Sha is een oude Chinese healingtechniek die een natuurlijke manier biedt om uw gezondheid te verbeteren. Gebruik de guasha-steen om gezicht, schouders, armen of benen te masseren. Het verbetert de bloedcirculatie van de huid en laat je chi weer beter stromen. Bijgevolg komen gifstoffen vrij, verminderen onregelmatigheden in de huid en krijgt deze haar natuurlijke gezonde glans terug.
€ 8,10
Groene aventurijn obelisk
Een obelisk is een krachtige vorm, ookwel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.
€ 10,50
Aanbieding!-10%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,50 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 13,50
€ 15,00
Aanbieding!-10%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 18,90
€ 21,00