Aventurijn groen powerbead armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn groen powerbead armband

Aventurijn powerbead armband. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

€ 8,45 Inclusief belasting

€ 6,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn groen powerbead armband kopen

Aventurijn powerbead armband. De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

De werking van Aventurijn

Aventurijn is er in vele kleuren, wanneer men spreekt over Aventurijn hebben ze het vaak over Groene Aventurijn. Toch verschillen de werking per kleur van de steen. Aventurijn zorgt er over het algemeen voor dat je vrolijker en gelukkiger door het leven gaat. De steen geeft je zelfvertrouwen, en in nieuwe situaties kan Aventurijn zorgen voor extra vertrouwen. Aventurijn helpt je door de ups en downs van het leven. De steen zorgt ervoor dat je doelen neerzet en deze kan manifesteren. Aventurijn heeft dezelfde helende eigenschappen als Bergkristal. Groene Aventurijn werkt vooral op het hartchakra, maar ook het miltchakra en zonnevlechtchakra kunnen de krachten van Aventurijn snel ondervinden. Aventurijn zorgt ervoor dat je sneller de leiding neemt, en wilskracht en besluitvaardigheid zal toenemen door de steen. De steen wordt vaak als gelukssteen gebruikt en trekt voorspoed aan. Bij een gebroken hart, verdriet, agressie of angst kan Aventurijn helpen.

Aventurijn groen is een edelsteen die zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

Fysiek werkt de steen vooral op huid, haar, botten en nagels. Ook spieren en pezen worden door Aventurijn positief beïnvloedt. Aventurijn werkt op het hart en de bloedsomloop, en gaat blauwe plekken en couperose tegen. Door het optimaliseren van de bloedsomloop zal je met Aventurijn minder last hebben van koude handen en voeten. De steen zorgt voor een betere nachtrust, en kan zorgen dat je minder maalt voor het slapen gaan. Ook de spijs- en vetvertering worden door Aventurijn gestimuleerd en daardoor is een goede steen om te gebruiken bij het afvallen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Aventurijn groen powerbead armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan blijdschap en optimisme die de Aventurijn halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Aventurijn groen werkt op de Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561016560
59 Items
8718561016560
Je bent misschien ook geïnteresseerd in