Aventurijn groen trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn groen trommelstenen (mt3), p/kg

Trommelstenen Aventurijn groen. Formaat 20-40 mm. Vindplaats is India. De prijs is per kilo, ca. 45 stenen per kilo.

€ 110,00 Inclusief belasting

€ 90,91 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn groen

Aventurijn groen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van groene Aventurijn

Klachten verminderen: 
Groene Aventurijn helpt tegen eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acné. Hij kan ingezet worden bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte.

 

Eigenschappen bevorderen: 
Groene Aventurijn reguleert de bloedsomloop. Hij repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn geeft je levenskracht.

Datasheet
8718226696571
27 Items
8718226696571
Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
1
Kleur
Groen
Omschrijving
Trommelstenen Aventurijn groen. Formaat 20-40 mm. Vindplaats is India. De prijs is per kilo
ca. 45 stenen per kilo.
Werking
Aventurijn helpt bij het reinigen van de hartchakra en deze te versterken. Bij meditatie helpt de steen je volhouden op momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Bij healing doordrinkt hij je van levensenergie.