Aventurijn groen zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn groen zaksteen

Edelsteen zaksteen / oplegsteen van groene Aventurijn, afmeting ca. 4-5 cm. Vindplaats Brazilië. Groene Aventurijn werkt in op het Hartchakra en opent deze voor al het moois dat de wereld te bieden heeft.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn groen zaksteen kopen

Edelsteen zaksteen / oplegsteen van groene Aventurijn, afmeting ca. 4-5 cm. Vindplaats Brazilië.

Werking Groene Aventurijn

Groene Aventurijn is een echte geluksbrenger, en voor veel mensen dan ook een Talisman. Dit Kristal maakt je levenslustig, veerkrachtig en vrolijk. Groene Aventurijn werkt in op het Hartchakra en opent deze voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. Aventurijn Groen zorgt voor zelfvertrouwen, zelfs op momenten wanneer je iets voor het eerst uitprobeert. Deze edelsteen kan je helpen met het neerzetten van je doelen en trekt voorspoed, geluk en liefde aan. Fysiek helpt Groene Aventurijn tegen kwalen als acné, haaruitval en eczeem. Maar ook bij frequente neusbloedingen of hartproblemen kan Aventurijn Groen helpen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Aventurijn groen perfect bij jouw en heb jij behoefte aan de blijdschap en optimisme die Groene Aventurijn jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Groene aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007209
133 Items
8718561007209
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)