Aventurijn oranje edelsteen schedel klein
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn oranje edelsteen schedel klein

Schedeltje van oranje Aventurijn van ca. 45 mm

€ 35,12 Inclusief belasting

€ 29,02 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn oranje edelsteen schedel klein kopen

Schedeltje van oranje Aventurijn van ca. 45 mm

Werking Oranje Aventurijn

Oranje Aventurijn zorgt ervoor dat je gelukkiger door het leven kan. Deze opbeurende en vitaliserende edelsteen richt zich vooral op je Zonnevlecht chakra en je zult merken dat je gevoelsmatig beter in je vel gaat zitten. Oranje Aventurijn helpt je ook bij het maken van beslissingen, en het najagen van je dromen. Aventurijn Oranje zorgt ervoor dat je oude patronen kunt loslaten en kan je creatiever maken. Fysiek gezien zorgt Aventurijn Oranje voor bloedaanmaak en een goede doorbloeding. Ook werkt deze edelsteen heilzaam op de lever en de zintuigen, en kunnen stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn afnemen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen schedel Oranje  Aventurijn perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de opbeurende en vitaliserende energie die de Oranje Aventurijn halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de schedel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

Chakra

Heiligbeenchakra (2e) en het Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Oranje aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561001504
7 Items
8718561001504
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)