Aventurijn oranje fantasy armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn oranje fantasy armband

Fantasy armband Aventurijn oranje

€ 10,14 Inclusief belasting

€ 8,38 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn oranje fantasy armband kopen

De werking van Aventurijn oranje

Aventurijn oranje bevordert opgewektheid en ontspanning. Het verwezenlijken van je dromen. Stimuleert de levendigheid. Heilzaam voor de doorbloeding.

Oranje Aventurijn zorgt ervoor dat je gelukkiger door het leven kan. Deze opbeurende en vitaliserende edelsteen richt zich vooral op je Zonnevlecht chakra en je zult merken dat je gevoelsmatig beter in je vel gaat zitten. Oranje Aventurijn helpt je ook bij het maken van beslissingen, en het najagen van je dromen. Aventurijn Oranje zorgt ervoor dat je oude patronen kunt loslaten en kan je creatiever maken. Fysiek gezien zorgt Aventurijn Oranje voor bloedaanmaak en een goede doorbloeding. Ook werkt deze edelsteen heilzaam op de lever en de zintuigen, en kunnen stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn afnemen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Aventurijn oranje fantasy armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan opgewektheid en ontspanning die de Aventurijn oranje halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Aventurijn oranje werkt op het Heiligbeenchakra (2e) en het Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561034304
106 Items
8718561034304
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)