Oranje Aventurijn kopen - Opbeurend en Vitaliserend

Aventurijn Oranje - Opbeurend en Vitaliserend

Werking Oranje Aventurijn

Oranje Aventurijn zorgt ervoor dat je gelukkiger door het leven kan. Deze opbeurende en vitaliserende edelsteen richt zich vooral op je Zonnevlecht chakra en je zult merken dat je gevoelsmatig beter in je vel gaat zitten. Oranje Aventurijn helpt je ook bij het maken van beslissingen, en het najagen van je dromen. Aventurijn Oranje zorgt ervoor dat je oude patronen kunt loslaten en kan je creatiever maken. Fysiek gezien zorgt Aventurijn Oranje voor bloedaanmaak en een goede doorbloeding. Ook werkt deze edelsteen heilzaam op de lever en de zintuigen, en kunnen stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn afnemen. 

Gebruik van Aventurijn Oranje

Oranje Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Oranje Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Oranje Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Heiligbeenchakra (2e) en het Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Verzorging

Oranje aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aanbieding!-10%
Aventurijn oranje yoni stick bol
Oranje Aventurijn yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2,5 cm dik.
€ 31,46
€ 34,95
Aanbieding!-12%
Yoni massage set Obsidiaan / Aventurijn oranje
Yoni massage set met een Obsidiaan yoni-ei van 47x34 mm (incl. touwtje) en een oranje Aventurijn yoni -stick. Wordt geleverd met een folder met instructies voor oefeningen, reiniging en andere handige weetjes.
€ 52,71
€ 59,90