Aventurijn oranje trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn oranje trommelstenen (mt3) p/kg

Oranje Aventurijn staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en wordt geassocieerd met het bevorderen van vitaliteit en creativiteit. De levendige oranje tinten stralen een vrolijke energie uit, ideaal voor het versterken van het sacrale chakra en het ontwaken van inspiratie.

€ 129,75 Inclusief belasting

€ 107,23 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn oranje trommelstenen (mt3) p/kg kopen

Ontdek de levendige kracht van Oranje Aventurijn trommelstenen - een stralende metgezel voor positieve energie en creatieve stroming! Onze zorgvuldig geselecteerde Oranje Aventurijn stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke pracht tot leven komt. Elke steen is uniek, met warme tinten en subtiele variaties die de authentieke charme van deze edelsteen benadrukken.

Oranje Aventurijn staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en wordt geassocieerd met het bevorderen van vitaliteit en creativiteit. De levendige oranje tinten stralen een vrolijke energie uit, ideaal voor het versterken van het sacrale chakra en het ontwaken van inspiratie.

Voeg een vleugje positiviteit toe aan je dagelijkse routine door deze trommelstenen te gebruiken tijdens meditatiesessies of draag ze als een stimulerende metgezel. Oranje Aventurijn wordt ook beschouwd als een steen die emotioneel evenwicht en zelfvertrouwen bevordert.

Online bestellen

Bestel vandaag nog je Oranje Aventurijn trommelstenen en laat de opbeurende energie en creatieve stroming van deze prachtige edelsteen je begeleiden op je reis naar welzijn en inspiratie.

De werking van Aventurijn Oranje

Oranje Aventurijn straalt een krachtige en stimulerende energie uit, die bekend staat om het bevorderen van vitaliteit, creativiteit en emotioneel welzijn. Met zijn warme oranje tinten wordt deze edelsteen vaak geassocieerd met het activeren van levenskracht en een positieve levenshouding.

De steen wordt in spirituele praktijken verbonden met het sacrale chakra, waardoor het kan bijdragen aan het in evenwicht brengen en stimuleren van dit energiecentrum dat geassocieerd wordt met emoties en creativiteit. Het gebruik van Oranje Aventurijn wordt ook vaak geadviseerd voor het bevorderen van een positieve emotionele balans, het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van welzijn.

Daarnaast staat Oranje Aventurijn bekend om zijn vermogen om zelfvertrouwen te bevorderen en zelfexpressie te ondersteunen. Mensen die hun creatieve talenten willen ontwikkelen, vinden in deze steen een stimulerende metgezel.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Oranje Aventurijn? Deze kan je vinden op onze pagina Aventurijn Oranje - Opbeurend en Vitaliserend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 4cm
Gewicht1 kg
MateriaalAventurijn
KleurOranje
ChakraSacraal chakra (2e)
SterrenbeeldTweelingen - Maagd
VerzorgingAventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561018298
12 Items
8718561018298
Je bent misschien ook geïnteresseerd in