Paarse Aventurijn kopen - werking, kenmerken en eigenschappen

Aventurijn Paars - Empathie en Creativiteit

Werking Paarse Aventurijn

Paarse Aventurijn is niet alleen mooi om te zien, het is een veelzijdige Aventurijn soort. Paarse Aventurijn is een fijne edelsteen voor mensen die gefrustreerd, overspannen of kwaad zijn. Mocht je deze gevoelens ervaren dan kan Paarse Aventurijn helpen. Met Paarse Aventurijn kun je empathischer, toleranter en creatiever zijn. Fysiek gezien werkt de steen pijnstillend. Migraine, hoofdpijn en stress gerelateerde klachten kunnen afnemen door Paarse Aventurijn in te zetten. 

Gebruik van Aventurijn Paars

Paarse Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Paarse Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Paarse Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Paarse aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Aventurijn paars zaksteen
Edelsteen zaksteen / oplegsteen van paarse Aventurijn, afmetingen ca. 4-5 cm. Met Paarse Aventurijn kun je empathischer, toleranter en creatiever zijn.
€ 7,60
Aventurijn paars edelsteen hanger
Laat je meeslepen door de mystieke energie en de prachtige paarse kleur van de Paarse Aventurijn edelsteen hanger. Deze unieke hanger is gemaakt van hoogwaardige Paarse Aventurijn en straalt een kalmerende en spirituele energie uit.
€ 5,21