Perzik Aventurijn kopen - Kalmerend en Opbeurend

Aventurijn Perzik - Kalmerend en Opbeurend

Werking Perzik Aventurijn

Aventurijn Perzik is een zacht oranje edelsteen met een kalmerende en opbeurende werking. Net als Groene Aventurijn is Perzik Aventurijn een echte geluksbrenger. Perzik Aventurijn kan je nieuwe kansen en mogelijkheden bieden. Perzik Aventurijn stemt je enerzijds ontspannen en spoort je tegelijkertijd aan je dromen te verwezenlijken. Aventurijn Perzik maakt je net als veel andere Aventurijn soorten creatiever en helpt je bij het nemen van beslissingen. Aventurijn Perzik helpt bij allerlei soorten huidproblemen als acné, psoriasis en huiduitslag. 

Gebruik van Aventurijn Perzik

Perzik Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Perzik Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Perzik Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

-

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Perzik aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.