Rode Aventurijn kopen - Nieuwe ideeën en Inspiratie

Aventurijn Rood - Nieuwe ideeën en Inspiratie

Werking Rode Aventurijn

Rode Aventurijn is een zeer geschikte steen voor iedereen met een creatief beroep, zoals kunstenaars of schrijvers. Rode Aventurijn zorgt voor nieuwe ideeën en inspiratie. Ook geeft Rode Aventurijn je moed en vertrouwen wanneer je nieuwe projecten start. Fysiek gezien kan de steen hulp bieden bij auto-immuunziektes en leverproblemen. Daarnaast helpt Rode Aventurijn bij doorzetten en kan dit Kristal de bloedsomloop verbeteren. 

Gebruik van Aventurijn Rood

Rode Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Rode Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Rode Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e) en derde oog Chakra (6e)

Sterrenbeeld

Ram (21 maart - 20 april)

Verzorging

Rode aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Rode aventurijn trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
De betekenis van Rode Aventurijn heeft alles te maken met creativiteit, rijkdom, positiviteit en het versterken van je vrouwelijke energie (ook voor mannen!). Helpt bij het aarden van je energie, het vervullen van hartenwensen en het omzetten van spijt in daden. Stelt je meer in contact met je sensualiteit. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Doosje Aventurijn rood A
Ruw stukje rode Aventurijn A-kwaliteit in een doosje. De vindplaats is Tanzania. 
€ 7,90