Aventurijn rood trommelstenen (mt4)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn rood trommelstenen (mt4)

Rode Aventurijn staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en wordt geassocieerd met het bevorderen van energie, vitaliteit en een positieve kijk op het leven. De levendige rode tinten stralen passie uit, ideaal voor het activeren van het wortelchakra en het vergroten van je levenskracht.

€ 129,75 Inclusief belasting

€ 107,23 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Aventurijn rood A trommelstenen (mt4) 1 kg kopen

Ontdek de kracht van Rode Aventurijn trommelstenen - een gepassioneerde metgezel voor energie en vitaliteit! Onze zorgvuldig geselecteerde Rode Aventurijn stenen zijn met precisie getrommeld, waardoor hun natuurlijke schoonheid tot uiting komt. Elke steen is uniek, met levendige tinten en subtiele variaties die de authentieke charme van deze edelsteen benadrukken.

Rode Aventurijn staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en wordt geassocieerd met het bevorderen van energie, vitaliteit en een positieve kijk op het leven. De levendige rode tinten stralen passie uit, ideaal voor het activeren van het wortelchakra en het vergroten van je levenskracht.

Voeg een vleugje passie toe aan je dagelijkse routine door deze trommelstenen te gebruiken tijdens meditatiesessies of draag ze als een energieke metgezel. Rode Aventurijn wordt ook beschouwd als een steen die emotioneel evenwicht bevordert en zelfvertrouwen ondersteunt.

Online bestellen

Bestel vandaag nog je Rode Aventurijn trommelstenen en laat de gepassioneerde energie en vitaliteit van deze prachtige edelsteen je begeleiden op je reis naar welzijn en levensvreugde.

De werking van Rode Aventurijn

Rode Aventurijn staat bekend om zijn krachtige stimulerende eigenschappen en wordt gewaardeerd om de energie en vitaliteit die het kan bieden. Met zijn levendige rode tinten symboliseert deze edelsteen passie en levenskracht.

De steen wordt vaak geassocieerd met het activeren van het wortelchakra, het energiecentrum dat verband houdt met stabiliteit, veiligheid en basisenergie. Door Rode Aventurijn te dragen of te gebruiken, kun je streven naar een evenwichtige activering van dit chakra, wat kan bijdragen aan een gevoel van gronding en welzijn.

Naast zijn fysieke stimulerende eigenschappen wordt Rode Aventurijn ook geacht emotioneel evenwicht te bevorderen en zelfvertrouwen te ondersteunen. Het kan dienen als een metgezel voor diegenen die streven naar een positieve kijk op het leven en passie nastreven.

De beschermende kwaliteiten van Rode Aventurijn dragen bij aan het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van rust. Als een steen die wordt geassocieerd met vitaliteit en positieve energie, kan Rode Aventurijn een waardevolle metgezel zijn op je reis naar welzijn en emotionele balans.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 4 - 6 cm
Gewicht1 kg
MateriaalAventurijn
KleurRood
ChakraBasischakra (1e)
SterrenbeeldRam
VerzorgingAventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561018304
2 Items
8718561018304
Je bent misschien ook geïnteresseerd in