Aventurijn rood zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurijn rood zaksteen

Zaksteen Aventurijn rood ca 3-4 cm. Rode Aventurijn is een zeer geschikte steen voor iedereen met een creatief beroep, zoals kunstenaars of schrijvers.

€ 8,50 Inclusief belasting

€ 7,02 Exclusief belasting

Omschrijving

Aventurijn rood zaksteen kopen

Zakteen Aventurijn rood ca 3-4 cm

Werking Rode Aventurijn

Rode Aventurijn is een zeer geschikte steen voor iedereen met een creatief beroep, zoals kunstenaars of schrijvers. Rode Aventurijn zorgt voor nieuwe ideeën en inspiratie. Ook geeft Rode Aventurijn je moed en vertrouwen wanneer je nieuwe projecten start. Fysiek gezien kan de steen hulp bieden bij auto-immuunziektes en leverproblemen. Daarnaast helpt Rode Aventurijn bij doorzetten en kan dit Kristal de bloedsomloop verbeteren. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Aventurijn rood perfect bij jouw en heb jij behoefte aan de nieuwe ideeën en inspiratie die Rode Aventurijn jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e) en derde oog Chakra (6e)

Sterrenbeeld

Ram (21 maart - 20 april)

Verzorging

Rode aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007254
3 Items
8718561007254
Je bent misschien ook geïnteresseerd in