Roze Aventurijn kopen - Geduld en Tolerantie

Aventurijn Roze - Geduld en Tolerantie

Werking Roze Aventurijn

Roze Aventurijn is een zeldzame Aventurijn soort. Het is een edelsteen die je helpt vanuit liefde te leven, en moedigt je aan om je doelen te verwezenlijken. Roze Aventurijn richt zich op het Hartchakra en laat ons zien dat we gelukkig en dankbaar kunnen leven. Roze Aventurijn is een fijne steen om mee te dragen na een verbroken relatie of een gebroken hart. Dit Kristal helpt ons hiervan te genezen en geeft de moed om naar de toekomst te kijken!

De steen bevordert creativiteit, besluitvorming, geduld, tolerantie en het uitwerken van ideeën.

Gebruik van Aventurijn Roze

Roze Aventurijn kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Roze Aventurijn gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Roze Aventurijn bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Hartchakra (4e) en derde oog Chakra (6e)

Sterrenbeeld

Tweelingen en maagd

Verzorging

Roze aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Mala roze aventurijn met kwast
Mala met 108 roze aventurijn kralen en een kwastje.Kan ook als halsketting gedragen worden. Wordt geleverd in een katoenen geschenkzakje.
€ 13,20