Azeztuliet kopen - Spirituele ontwikkeling en Reinigt de Aura

Azeztuliet - Spirituele ontwikkeling en Reinigt de Aura

Azeztuliet is transparant tot wit. 

Werking Azeztuliet

Azeztuliet is een bijzonder soort Bergkristal met een onmetelijke kracht. Azeztuliet heeft een hoge trilling en de steen is vrij zeldzaam, de steen heeft een bijzonder groeipatroon. Azeztuliet kan confronterend zijn voor mensen die niet zelfbewust zijn. De steen geeft je duidelijke inzichten over je eigen handelingen en gedragspatronen. Hij zal er dan ook voor zorgen dat je de drang voelt om deze patronen te doorbreken. Azeztuliet zet je ook aan tot spirituele ontwikkeling en zorgt voor het vrijkomen van Kundalini energie. Azeztuliet werkt op alle chakra's en reinigt de aura. Azeztuliet geeft ruimte in je hoofd wanneer het overloopt en wanneer jij overprikkelt bent. De steen heeft een kalmerende werking en kan helpen bij evenwichtsstoornissen of duizeligheid. Neem daarom voor een Azeztuliet mee bij lange autoreizen of bootreisjes. Tot slot werkt Azeztuliet goed op botten, huid, haren en nagels, de steen kan deze herstellen en verbeteren. 

Gebruik van Azeztuliet

Azeztuliet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Azeztuliet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. Azeztuliet wordt ook wel eens verwerkt in olie en helpt dan goed tegen littekenvorming en versneld de heling van wondjes. 

Ook is Azeztuliet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

-

Verzorging

Azeztuliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Kralen streng Azeztuliet facet
Azeztuliet edelsteen kralen streng, kralen van 10 mm facet geslepen en een beetje ovaal. Ca. 42 cm lang. Bevat ongeveer 90 kralen.
€ 134,00
Azeztuliet 250 gr. trommelstenen (mt3)
250 gram Azeztuliet trommelstenen uit Afghanistan. Formaat 20-40 mm, een enkele steen is iets groter. (ca. 4 stenen in 100 gram.)
€ 68,75
Doosje Azeztuliet
Doosje van 45x50 mm met daarin een Azeztuliet van ca. 4 cm groot.
€ 9,00
Azeztuliet 100 gr. trommelstenen (mt3)
Laatste items in voorraad
100 gram Azeztuliet trommelstenen uit Afghanistan. Formaat 20-40 mm, een enkele steen is iets groter. (ca. 4 stenen in 100 gram.)
€ 27,50