Azuriet kopen - Inzichtgevend en Zelfbewust

Azuriet - Inzichtgevend en Zelfbewust

Azuriet is lichtblauw tot blauw, maar kan ook groene delen hebben. 

Werking Azuriet

Zoals de naam laat horen is Azuriet, Azuurblauw. Dit prachtige diepblauwe, glinsterende kristal is een steen met inzichtgevende krachten. Azuriet maakt je zelfbewust, leergierig, creatief en serieus. Deze edelsteen zorgt ervoor dat je de betrekkelijkheid van het leven inziet en geeft inzicht in je eigen acties op zakelijk, emotioneel en vriendschappelijk gebied. Hij helpt je door focus aan te brengen en je concentratievermogen te verbeteren.

Azuriet is een steen die nieuwsgierig en leergierig maakt, de steen zorgt ervoor dat je makkelijker over onderdrukte emoties kunt praten, en helpt tegen angst, stress, woede en verdriet. Je doorgrond angsten en ervaart minder hevige stemmingswisselingen. Bij nervositeit kan hij helpen en de steen heeft een heilzame werking op vele fysieke problemen. De steen kan ervoor zorgen dat de hersenen en zenuwen beter gaan werken, ook de spijsvertering, hormoonhuishouding en het groeiproces kunnen optimaliseren door Azuriet. De steen helpt je bij problemen rond de keel, als keelontsteking en schorheid. Ook kun je Azurietwater gebruiken om de huid mee te verbeteren of om mee te gorgelen om zo de keel te herstellen. 

Gebruik van Azuriet

Azuriet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Azuriet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer.

Ook is Azuriet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Keelchakra (5e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Waterman (21 januari tot 19 februari) en Boogschutter (23 november tot 21 december) 

Verzorging

Azuriet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Azuriet splitarmband
Splitarmband Azuriet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.Zoals de naam laat horen is Azuriet, Azuurblauw. Dit prachtige diepblauwe, glinsterende kristal is een steen met inzichtgevende krachten.
€ 7,80
Azuriet splitarmband + kaart
Laatste items in voorraad
Azuriet splitarmbandje met displaykaartje.Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 9,10